• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik wil hem terug! Hoe moet ik het aanpakken?

Liefdesverdriet. Je lost het niet zomaar op en het enige dat je er eigenlijk tegen kunt doen, is ervoor zorgen dat je je ex weer terug krijgt. Maar weet je zeker dat je dat wil? Het komt ook vaak voor dat mensen dit denken, maar het toch niet zo blijkt te zijn. Als je helemaal zeker weet dat jouw ex de ware was, dan moet je er ook zeker voor gaan. Zonder een aantal tips kun je echter niet te werk gaan. Deze tips gaan ervoor zorgen dat je weer gelukkig kan zijn met je ex en dat jullie relatie ook goed blijft.

Ik wil hem terug

Waarschijnlijk heb je al gedacht: ik maak het gewoon snel goed met hem zodat we weer bij elkaar kunnen komen. Stel dat dit lukt en jullie komen samen, was het dan wel een goede keuze geweest? Nee, want er is dan niets veranderd! Er was een reden dat het uitging en het zat dus niet helemaal goed tussen jullie. Als het na drie dagen weer aan is, zullen jullie beide niet veranderd zijn en hebben jullie elkaar bovendien net echt gemist.

Het missen is nodig om door te hebben hoe veel je eigenlijk van elkaar houdt en dat je niet zonder elkaar kan. Je relatie moet veranderen omdat het blijkbaar eerst niet werkte. Deze verandering heeft tijd nodig, en de tijd moet je je ex ook geven. Zo kunnen jullie het beide even rustig aan doen. Wees niet bang dat je ex er na een week al vandoor gaat met een ander. Als jullie bij elkaar horen te zijn, gebeurt dit niet. Zo wel, dan was jouw ex het dus niet waard om alle moeite voor te doen en kun je je ex ook beter laten gaan.

Er zijn meerdere manieren om contact te zoeken. Denk daarbij aan langsgaan, social media, bellen of een sms sturen. Langsgaan is geen goed idee omdat je je ex nogal voor het blok zet. Je geeft je ex dan niet de tijd en ruimte om na te kunnen denken over de dingen die je gaat zeggen, dus deze optie valt al af. Social media is misschien ook niet altijd even handig. Het beste kun je even bellen. Dit is toch persoonlijk ook al zie je elkaar niet en bovendien is het ook belangrijk hoe iemand bepaalde dingen zegt. Als iemand iets typt, kun je dit anders opvatten dan bedoeld was. Aan de stem kun je meteen horen of jouw ex bijvoorbeeld weer met je wil afspreken of niet.

Ten slotte zijn er nog allerlei andere tips die je kunt gebruiken, zoals je ex niet stalken, niet boos blijven op je ex en dat je je ex moet vergeven om verder te kunnen. Vergeven doe je niet voor je ex, maar voor jezelf, zodat je er niets meer mee te maken hebt!

Ik wil hem terug, en dat kan met ons coachingprogramma! 

Dat kan namelijk met het coachingprogramma van Michelle vd Berghe. Reeds duizenden mensen hebben het coachingprogramma gevolgd en één voor één zijn het tevreden klanten!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG