9

Ik wil hem terug maar hij heeft een ander! Wat nu?

Ik wil hem terug maar hij heeft een ander… Deze vraag krijgen wij hier op Liefdesverdriet.NL vaak gesteld. Zodra je relatie voorbij is, voel je je aan de kant gezet en daar ben je waarschijnlijk erg boos om. Je weet eigenlijk niet goed hoe je je moet voelen, en er zijn dus verschillende emoties door elkaar. Woede, angst om alleen te zijn maar natuurlijk ook het verschrikkelijke verdriet.

Ineens ben je iemand kwijt waar je zoveel van houdt en waar je echt niet zonder kan. Het is logisch dat je je een beetje raar voelt hierdoor. Er zit dan ook maar een ding op om het op te lossen, en dat is dat je je ex gaat terugwinnen. Dat zal niet gemakkelijk worden, maar dankzij een aantal tips zal je het in ieder geval goed doen. Garantie dat je je ex terugkrijgt is er nooit, maar het proberen kan zeker geen kwaad.

Ik wil hem terug maar hij heeft een ander

In een relatie komen veel lastige situaties voor. Ook als het voorbij is, zijn die vervelende situaties er nog wel eens. Misschien heb je het wel eens gezien op tv: iemands relatie is voorbij en de ex heeft meteen een ander. Nooit had je gedacht dat jij het zelf zou meemaken, maar helaas is het nu waarheid. Je denkt dan ‘ik wil hem terug maar hij heeft een ander’.

Een echte geruststelling is dat het eigenlijk niet kan dat hij nu al verliefd is op een ander en dat de relatie echt iets gaat worden. Wat misschien zelfs zo is, is dat hij jou jaloers probeert te maken omdat hij je stiekem toch terug wil. Sommige mensen denken dat dit een goed idee is, maar eigenlijk is het sneu voor degene die gebruikt wordt en het zorgt bovendien voor een heleboel chaos, want hoe weet jij nou of hij dat aan het proberen is? Je kunt het hem moeilijk vragen, want de kans is erg klein dat hij zal toegeven dat hij iemand gebruikt om jou jaloers te maken.

Het wordt ook wel een rebound relatie genoemd. Het kan ook zijn dat jouw ex niet alleen wil of kan zijn, en daarom meteen een ander heeft gezocht. Dat is voor jou vervelend, maar je moet er dus niet vanuit gaan dat ze echt een serieuze relatie hebben, want die kans is bijna nihil. De kans op slagen in een relatie als deze, is ontzettend klein. De kans is dan ook vele malen groter dat het na een week alweer voorbij is.

Laat je dus niet tegenhouden omdat je weet dat hij een ander heeft. Weet dat het waarschijnlijk niets serieus is! Contact zoeken is misschien nog niet de beste optie, dus wacht dit eerst even af.

Hem terugkrijgen dankzij een boek, probeer het!

Niet geschoten is altijd mis, dus probeer de tips uit het geweldige coachingprogramma van Michelle vd Berghe. Zij is relatiecoach en heeft dus ontzettend veel ervaring op het gebied van liefdesverdriet en het terug krijgen van je ex. Dankzij deze stappen zul jij je ex weer terug krijgen en kunnen jullie weer gelukkig worden.

Klik hier om een reactie achter te laten 9 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG