1

Ik Wil Hem Terug Maar Hij Heeft Een Ander…

Je zegt ‘ik wil hem terug maar hij heeft een ander’

Natuurlijk, liefdesverdriet kan enorm veel pijn doen. Je wilt even helemaal niets meer en laat je werk of schoolwerk maar achterwege. Je voelt je enorm alleen, maar je voelt je vooral in de steek gelaten door je ex. Als je je voelt afgewezen is het eerste wat je wilt het terugwinnen van de persoon die je lief hebt.

Al je romantische ideëen die je had over de relatie zijn in één klap van tafel geveegd. Jij dacht misschien dat de relatie voor altijd zou zijn, en met een gesprek heeft je ex laten zien dat dit niet zo is. Je leefde in een sprookje die slecht is geëindigd.

Omdat je je aan de kant gezet voelt, zul je je de eerste tijd misschien waardeloos voelen. Het voelt namelijk alsof je niet goed genoeg bent voor een ander, waardoor je enorm begint te twijfelen aan jezelf. Jouw zelfvertrouwen wordt aangetast omdat de relatie nu verbroken is. Logisch dat je pijn hebt!

Ik wil hem terug, maar hij heeft een ander

Het was misschien makkelijker geweest als je ex geen ander had. Je ex heeft al heel snel na jullie relatie een nieuwe relatie gekregen? Dan is het normaal dat je gaat twijfelen aan wat je voor je ex hebt betekent. Misschien was je ex zich al aan het afzonderen van jou toen jullie nog samen waren. En nu denk je misschien” maar wat deed ik dan fout ?”

Kijk jezelf eens in de spiegel aan en bedenk wat beter had gekund en anders had gekund in de relatie. Het is niet zo dat jouw ex alle fouten heeft gemaakt, jullie hebben beiden steken laten vallen. Het is handig om van jezelf te weten wat jouw min- en pluspunten zijn. Ook voor een volgende relatie moet je dit weten om ervoor te zorgen dat deze relatie stand kan houden.

Ik kan je vertellen dat de kans enorm groot is dat de nieuwe relatie van je ex zal mislukken. Je ex is waarschijnlijk nog helemaal niet klaar voor een nieuwe relatie, omdat het verdriet nog niet verwerkt is. Het is heel goed mogelijk dat je ex nu een rebound relatie heeft. Wat wil dat zeggen?

Waarschijnlijk gebruikt je ex iemand anders omdat hij denkt dat het verdriet zo makkelijker te verwerken is. Grote kans dat jouw ex dus iemand anders gebruikt, en jou daarbij ook nog eens ongelukkig maakt.

Praat met je ex om de problemen de wereld uit te helpen. Vraag of je ex eerlijk wil zijn over zijn relatie van nu. Was het al langer aan de gang of is het een simpele uitweg om jou te kunnen vergeten? Wees wel aardig op deze afspraak, en begin niet meteen met ruzie maken. Je wilt je ex terug, en ruzies gaan je daarbij niet helpen!

Je wilt je ex weer verleiden en je wilt dat je ex weer bij jou terug komt. Ga daarom niet zielig doen dat je je ex zo graag terug wilt. Wees onafhankelijk en sterk en straal dit ook uit. Dit is namelijk erg aantrekkelijk voor mannen, dus ook voor jouw ex!

Waarschijnlijk heb je nog veel meer tips nodig om je ex terug te winnen terwijl hij een ander heeft. Daarom kun je nu het coaching programma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij is relatiecoach en zeer succesvol. Zij heeft allerlei verschillende tips en handelingen die jij kunt uitvoeren om je ex weer terug te krijgen. Bestel het van Breuk tot Doorbraak programme of neem een kijkje hier voor andere opties en win hem terug!

Klik hier om een reactie achter te laten 1 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG