Ik Wil Hem Terug! Ontdek Nu Hoe Jij Hem Terugwint!

Terwijl jij op straat allemaal verliefde stelletjes ziet voel jij je steeds slechter. Je ex heeft het uitgemaakt en het lijkt wel alsof iedereen om jou heen verliefd is. Dat doet pijn, want jij denkt hierbij automatisch terug aan je ex.

Misschien liep de relatie niet helemaal lekker, of zag je het juist totaal niet aankomen. Dat maakt de klap alleen nog maar harder. Accepteer nu in ieder geval dat de relatie voorbij is, en jij weer single bent. Door dingen te accepteren kun je verder met het leven. Maar misschien wil jij het helemaal niet accepteren, want jij wil namelijk je ex vriend terug.

Ik wil hem terug

Na de breuk heb je misschien pas door gehad hoe veel je ex voor jou betekende, en dat je eigenlijk niet zonder hem kan. Tijdens de relatie lijkt het allemaal zo normaal, maar pas als je het kwijt bent, besef je hoe veel je ex voor jou heeft betekend. Gelukkig zijn er manieren om je ex weer terug te krijgen. Goede tips zijn hierbij erg belangrijk.

Maar liefst 95% van de mensen pakt het verkeerd aan, en als het gaat om het terugwinnen van je ex krijg je geen tweede kans. Het is dus belangrijk om het meteen aan te pakken met een aantal goede tips!

Het belangrijkste is voor jou nu de afleiding. Misschien denk jij dat dat niet gaat werken, omdat er eigenlijk niks gebeurt. Toch werkt dit beter dan jij misschien zal denken. Ten eerste krijg jij hierbij een beetje rust voor jezelf en kun je dingen doen die je hiervoor niet hebt gedaan. Daarbij komt ook nog dat je je ex zo de kans geeft om jou te missen. Met stalken los je helemaal niets op. Het enige wat dit oplevert is dat je ex jou waarschijnlijk mateloos irritant vindt en wil dat jij ophoudt met het bellen.

Na een periode van rust kun jij weer contact zoeken als je ex dit nog niet heeft gedaan. Je kan eerst een normaal gesprek voeren over dingen uit het dagelijkse leven. Als jullie elkaar weer spreken kun je vragen of hij zin heeft om iets met jou af te spreken. Dit kan zijn bij jou of hem thuis, maar ook in de kroeg of in een restaurant. Op de afspraak moet je er goed uitzien. Doe dus je mooiste kleren aan en ga de avond ervoor op tijd naar bed. Je ex zal zo zien hoe aantrekkelijk jij eigenlijk bent. Het is niet voor niets dat jouw ex verliefd op jou geweest is. Dat betekent dat er dingen zijn die jouw ex erg leuk vindt, en jij krijgt nu de kans om dit allemaal weer te kunnen laten zien.

Voor nog veel meer tips kun je terecht bij Michelle vd Berghe. Zij is relatiecoach en heeft al vele relaties gered met haar geweldige tips. Zij heeft hiervoor een boek en een coaching programma ontwikkeld die je kunt vinden in de liefdesverdrietacademie. Bestel het coaching programma  snel en volg het goede advies op!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG