Ik Wil Mijn Ex Terug, Maar Hoe Doe Ik Dat ?

Een scheiding of een breuk tussen twee partners is in vele gevallen een eenzijdige beslissing die tot heel wat gebroken harten kan leiden. Een resultaat van dit soort eenrichtingsmanoeuvres is het feit dat men al snel zal horen van de gedumpte partner “ik wil mijn ex terug”. De vraag is echter dikwijls, wil je je ex terug of wil je gewoon terug naar die vertrouwde gewoontes die je jarenlang onderhouden hebt?

Resultaten Behalen Wanneer Je Denkt “Ik Wil Mijn Ex Terug”

Gedumpt worden is een gevoel dat zeer veel pijn kan doen en sommigen zien na het einde vna hun relatie met hun ex vriend of vriendin het leven totaal niet meer zitten. Dit toont dus nogmaals aan dat liefdesverdriet echt heel diep kan gaan en dus ook verregaande gevolgen kan hebben.

Alvorens te gaan bekijken hoe men effectief een ex terug voor zich kan winnen is het belangrijk eerst goed na te denken en stil te staan bij de vraag: ” Wil mijn ex terug keren naar de situatie zoals het ooit was en wil ik dat?

Heeft de breuk geen andere oorzaken dan er verteld geweest is?

Waarom wil je je ex terug?

Is het omdat je niet graag alleen vertoefd of zit je echt met sterke gevoelens voor je ex die je niet uit je hoofd kan zetten?

Als al deze vragen deftig beantwoord zijn en je nog steeds overtuigd bent van de zin” ik wil mijn ex terug”, dan kunnen we verder gaan kijken hoe je nu effectief je ex terug kan winnen. Eerst en vooral moeten we zeker erkennen dat manipuleren totaal “not done” is.

Men moet dus zeker goed beseffen dat als de liefde en het respect niet meer aanwezig zijn, het ook niet veel zin heeft om de relatie verder te rekken of te proberen opnieuw een relatie op te bouwen. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe partner in het spel zit, dan heeft het geen zin je daar met hand en tand tegen te verzetten. Laat je ex zijn of haar eigen leven leiden en probeer niet constant stokken in de wielen te steken want uiteindelijk zal zich dit tegen jezelf keren

Hulpmiddelen Voor Wie Beslist: “Ik Wil Mijn Ex Terug”

Het is een feit dat het liefdesspel een vorm van jagen blijven. Met andere woorden, als men geen moeite meer moet doen, dan heeft het ook geen uitdaging meer. Als je dus echt constant laat voelen aan je ex dat je hem of haar echt ongelofelijk graag terug wil, dan is de kans groot dat er hier nooit zal op ingegaan worden.

Wanneer je echter laat uitschijnen dat je je leven opnieuw opgepakt hebt en je terug amuseert, dan zou het wel eens kunnen dat de andere partij al snel wroeging krijgt. De angst om jou definitief te verliezen zou op die manier wel eens de bovenhand kunnen krijgen waardoor een verzoening misschien wel een mogelijkheid wordt.

Je eigen fouten herkennen kan ook een zeer goede zet zijn. Geef openlijk toe dat je fout was, ook al vind je diep in je hart dat dat zo niet was en erken niet de makkelijkste persoon te zijn om mee te leven. Uiteraard moet je duidelijk maken dat je geleerd hebt uit je fouten en dat het bij een nieuwe kans echt allemaal anders zou zijn.

Deze toegevingen, die niet altijd zullen kloppen, zorgen dikwijls voor een ommezwaai waardoor een nieuwe kans opnieuw een optie wordt. De vraag is dan natuurlijk of dit alles lang zal duren. Het kan natuurlijk echt zo zijn dat je je fouten bent gaan inzien maar het kan ook zijn dat jullie karakters gewoon niet samen passen en jullie totaal andere opvattingen hebben over van alles en nog wat.

Een relatiebreuk moet dus eigenlijk eens vanaf een afstand bekeken worden alvorens meteen te willen terugkeren naar het vertrouwde. Want misschien zal het al snel duidelijk worden dat er, bij het sluiten van een deur heel wat nieuwe deuren zijn open gegaan en dan zal je wellicht “ik wil mijn ex terug” niet meer zou gauw roepen.

Dit artikel getiteld “ik wil mijn ex terug, hoe doe ik dat” is geschreven en gepubliceerd door Michelle Van Den Berghe

Ik Wil Mijn Ex Terug - Hoe Doe Ik Dat ? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties