Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Terug! Lees Dit Boek Dan Eerst!

Het ene moment ben je super verliefd en gelukkig met je ex, en het andere moment krijg je ineens te horen dat je ex niet verder wil met jou. Jij vraagt je vast af wat je fout hebt gedaan.

Grote kans dat jouw zelfvertrouwen steeds slechter wordt, omdat je alle schuld bij jezelf zoekt. Maar dat is niet het geval! Het is heus niet alleen jouw schuld dat de relatie verbroken is.

Het ligt vaak ook aan degene die de relatie heeft verbroken. Wees niet te onzeker en zie de toekomst kleurrijk in. Zelfvertrouwen kan heel goed helpen om je ex weer terug te winnen.

Het bekende “Ex Terug Boek” van Liefdesverdriet.nl

Tip 1: Zelfvertrouwen speelt een grote rol hierin. Als jij erg zelfverzekerd overkomt is dit voor jouw ex veel aantrekkelijker dan dat je overkomt alsof je totaal niet zeker bent van jezelf. Ook belangrijk om zeker te zijn van de zaak dat jij je ex terug wilt! Twijfel je nog? Denk er eens heel goed over na. Schrijf de voordelen en de nadelen op en weeg deze tegen elkaar af.

Tip 2: Je hebt natuurlijk erg veel vrije tijd gekregen omdat je ex op dit moment niet meer in jouw leven is. Je kan deze tijd natuurlijk goed besteden aan allerlei andere zaken. Kijk eens of je achter ligt met je werk of schoolwerk of ga op zoek naar een nieuwe hobby. Vul je tijd wel in en zorg niet dat je je gaat vervelen. Die verveling zal er namelijk voor zorgen dat je extra aan je ex gaat denken.

Tip 3: Contact opnemen met je ex moet op het juiste moment. Als dat moment er nog niet is zal je ex het alleen maar vervelend vinden. Marjolein (auteursnaam Michelle) haar boe kan jou daarbij helpen. Het is verstandig om een aantal weken te wachten tot je weer contact kunt opnemen. Dit is voor de zekerheid, zodat je je ex niet lastig valt, maar je ex verrast is als je contact opneemt.

Tip 4: Als je je ex eenmaal spreekt kun je vragen of je ex misschien iets wil gaan doen samen. Grote kans dat je ex dit wel wil. Kies voor iets wat niet echt op een date lijkt. Iets wat vrienden normaal gesproken samen doen is een betere optie. Ga dus niet naar een chique restaurant maar kies er eerder voor om op een terrasje te zitten. Zo heb je tijd om te praten. Als je ex begint over de breuk kun je natuurlijk reageren, maar begin er zelf nog niet over. Uiteindelijk komt dit wel!

Als je graag nog meer tips wilt kun je het “hoe krijg ik mijn ex terug” boek van Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe proberen. Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe is een ware topcoach en heeft al . honderden tot duizenden stellen geholpen. Ook dit waren allerlei soorten mensen die hun ex zo graag terug wilden, en dankzij dit boek is dit gelukt. Daardoor is dit zeker een aanrader voor jou. Kijk eens snel het liefdesverdrietacademie en win je ex vandaag nog terug!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG