• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Terug Maar Hij Heeft Een Vriendin! Wat Nu?

Een enorm dilemma als je hiermee zit. Je komt erachter dat je je ex terug wilt maar op het moment dat je zeker bent van je zaak vang je op dat hij een vriendin heeft. Je droomwereld stort in, alles wat je in gedachten had komt te vervallen.

Je had gehoopt je ex te vertellen hoeveel je eigenlijk nog voor hem voelt en dat jullie het misschien wel weer samen kunnen proberen. In gedachten zag je jezelf al achterop zijn vespa zitten, met gierende banden door het centrum van Amsterdam.

Je zou dan stoppen op een verlaten plekje waar je samen een fles wijn meester maakt. Maar….helaas dit gaat dus niet lukken als er een nieuwe dame in zijn leven is.

Concurrentie

Wanhopig struin je zijn facebook af naar foto’s van dat nieuwe kreng van hem. Uiteraard mag je haar niet, ongeacht wie ze is, of hoe ze eruit ziet. Jij wilt je ex terug dus die vriendin moet weg. Natuurlijk is ze ook nog bloedmooi en doe je enorm je best haar oneffenheden op te merken. In gedachten vergroot je haar onvolmaaktheden uit. Ze zal wel een rot karakter hebben. Aan alles in jouw lijf blijkt dat je strijdlustig bent, je bent vastberaden je ex terug te winnen.

Actie

Tijd voor actie: Maak voor jezelf een lijstje van alles leuke dingen die jullie hebben gedaan samen.

Welke muziek je samen luisterde en welke speciale momenten jullie hebben gekend. Het zal je in het begin wel emotioneel maken maar daarna zal dit gevoel omgezet worden in vastberadenheid.

Hij kan niet vergeten zijn wat jullie hadden.

Het enige dat hij heeft gedaan is verder gaan met zijn leven. Helaas doet hij dit volgens jou nu met de verkeerde vrouw. Het is dus hoog tijd dat je hem nu duidelijk maakt dat hij een enorme fout begaat door met die andere meid door te gaan.

Zorg ervoor dat je het meisje niet meteen zwart maakt richting je ex. Je moet vertrouwen wekken en hem overtuigen dat dat meisje ‘’wel leuk’’ is maar dat jij natuurlijk veel meer te bieden hebt.

Doe geen loze beloftes maar benoem alle tijden die jullie samen hebben mogen beleven. Probeer op zijn gevoel in te spelen. Je kan niet zonder hem en hij kan diep in zijn hart ook niet zonder jou, dat weet jij en dat weet hij ook heel goed.

Na dit charme offensief moet je hem tijd geven. Een week moet voldoende zijn voor je ex om de stap te nemen naar een ex-af leven. Probeer hem ook niet te contacten in deze tijd.

Mocht hij niet ingaan op jouw actie, weet dan dat hij jou niet waard is. Dan hebben de momenten voor hem misschien nog steeds net zoveel betekent als voor jou. Maar helaas ontbreekt het hem dan aan de ballen om dat toe te geven.

En wie wil er nou een man zonder ballen? Nee, inderdaad. Ga ervoor en win je ex van die heks van een nieuwe vriendin.

Nog meer tips? Lees onze special “hoe krijg ik mijn ex terug

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG