Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Ik wil mijn ex terug… Maar hoe doe ik dat?

Ik wil mijn ex terugJe ex terugwillen is een bekende gedachte bij zowel vrouwen als mannen na het stuklopen van een relatie. Natuurlijk komt dit vaak door verdriet en in sommige gevallen ook door jaloezie. Vooral mannen zijn er erg gevoelig voor om hun ex met een nieuwe vlam te zien lopen. Maar toch zul je je in eerste instantie moeten afvragen of dit gevoel wel gerechtvaardigd is.

Wil je echt je ex terug of is dit maar een tijdelijk gevoel dat van nature op komt zetten nadat een, soms jarenlange, relatie tot een einde komt? En ook is het belangrijk om te bedenken waarom je relatie precies is stuk gelopen. Was er sprake van een misverstand of is er iets voorgevallen dat niet te overkomen is? Al deze zaken spelen een belangrijke rol om te beslissen of je echt je ex wel terug wilt.

Terug bij je ex komen – enkele tips

Er zijn verschillende manieren om de kans te vergroten om je ex terug te krijgen. Denk je nog steeds dat je graag je ex terug wil? Probeer dan enkele van deze tips uit. Ten eerste is het belangrijk om niet achter je ex te zitten hollen. Hier houden zowel mannen als vrouwen totaal NIET van. Dit betekent dat je afstandelijker moet doen en niet steeds contact probeert te zoeken met je ex. Doe je dat wel, dan loop je de kans dat je hem of haar afschrikt en dat is het in de meeste gevallen echt voorbij.

In plaats daarvan kun je na het uit elkaar gaan even een rustperiode inlassen. Stuur geen sms of een ander bericht en ga ook niet zitten bellen. Vaak gaat je ex dan vanzelf contact met jou opnemen. Het zal namelijk waarschijnlijk zo zijn dat hij of zij jou ook tot op bepaalde hoogte mist. Als je ex na een paar weken nog steeds geen contact met je heeft opgenomen, bel je ex dan en vraag of hij of zij je wilt ontmoeten voor een kleine date. Zorg er op dat moment voor dat je niet teveel druk op je ex gaat leggen en daarmee juist het tegendeel bewerkstelligt. Maak er simpelweg een romantisch uitje van en haal mooie herinneringen op. Op die manier merk je of je ex ook jou mist en kun je zodoende weer een deur openen naar het hervatten van jullie relatie.

Download ons gratis rapport & 7 gratis videotrainingen om je ex terug te winnen!

Als je zeker ervan bent dat je nog steeds je ex terug wilt en je hebt daar ook alles voor over, dan hebben wij nog meer manieren voor je om je kans op succes te verhogen. Ons gratis rapport en onze gratis videoserie (bekijk hiervoor onderstaande video!) bevat alles wat je moet weten om op een eenvoudige manier je ex terug te krijgen. Een garantie bestaat er natuurlijk nooit, omdat je niemand ergens toe kunt dwingen, maar je kunt wel je kansen drastisch verhogen. Neem dus snel een kijkje en ontdek hoe ook jij je ex terug kunt winnen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties