Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Terug Nadat Ik Ben Vreemdgegaan – Enkele Tips!

Ik wil mijn ex terug na vreemdgaan

De meeste mensen die een relatie aangaan, verwachten van hun partner dat deze monogaam is. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen en mensen die hier anders mee omgaan en hier andere ideeën over hebben. Maar een groot deel van de mensen die in een relatie zit, wil een monogame partner. Terug bij je ex nadat één van de 2 is vreemdgegaan is een gedachte die je kunt hebben als jij of je partner niet monogaam is geweest.

Hoe vaak gebeurde het vreemdgaan?

Een relatie kan overgaan omdat één van de twee partners, of misschien wel allebei, is vreemdgegaan tijdens de relatie. Er zijn natuurlijk verschillende factoren die meespelen, naast het ontrouw. Was het vreemdgaan één keer of heeft je partner je langere tijd bedrogen? Heeft je ex het zelf toegegeven of ben je erachter gekomen?

Het vertrouwen is natuurlijk weg als je ex is vreemdgegaan. Je ex terugwillen nadat jij of je ex is vreemdgegaan is een mooie gedachte, maar zal nog niet zo makkelijk zijn.

Of jij moet de bedrogen partij zijn en bereid zijn je ex te vergeven. Maar als jij degene bent die is vreemdgegaan en het niet je ex dan heb je nog een lange weg te gaan. Want het afbreken van vertrouwen gaat een stuk sneller dan het opbouwen ervan.

Enkele handige tips

In deze situatie gaan we ervan uit dat jij degene bent die is vreemdgegaan. Hieronder volgens een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

Om het vertrouwen van je ex terug te winnen, zou je moeten beginnen met al het contact te verbreken met de persoon waarmee je bent vreemdgegaan. Dus ook al is jullie contact alleen nog platonisch, het is nog aan te raden dit contact te verbreken.

Dit om alle schijn tegen te gaan en je ex te laten zien dat je alleen maar voor hem of haar wilt gaan.

Daarnaast is het voor jezelf wel belangrijk om uit te zoeken wat de reden is dat je bent vreemdgegaan, want waarschijnlijk miste je op dat moment iets in je relatie.

Als je je vinger op die zere plek kunt leggen, kun je ervoor zorgen dat jullie dit samen aan kunnen pakken.

Als je je ex laat zien dat je weet waar het mis is gegaan en dat je er alles aan wilt doen om hier een oplossing voor te vinden is hij of zij misschien bereid om hier samen met jou voor te vechten.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG