Ik Wil Mijn Ex Terug Nadat Ik Ben Vreemdgegaan – Enkele Tips!

De meeste mensen die een relatie aangaan, verwachten van hun partner dat deze monogaam is. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen en mensen die hier anders mee omgaan en hier andere ideeën over hebben. Maar een groot deel van de mensen die in een relatie zit, wil een monogame partner. Terug bij je ex nadat één van de 2 is vreemdgegaan is een gedachte die je kunt hebben als jij of je partner niet monogaam is geweest.

Ik wil mijn ex terug nadat ik ben vreemdgaan

Een relatie kan overgaan omdat één van de twee partners, of misschien wel allebei, is vreemdgegaan tijdens de relatie. Er zijn natuurlijk verschillende factoren die meespelen, naast het ontrouw. Was het vreemdgaan één keer of heeft je partner je langere tijd bedrogen? Heeft je ex het zelf toegegeven of ben je erachter gekomen?

Het vertrouwen is natuurlijk weg als je ex is vreemdgegaan. Je ex terugwillen nadat jij of je ex is vreemdgegaan is een mooie gedachte, maar zal nog niet zo makkelijk zijn.

Of jij moet de bedrogen partij zijn en bereid zijn je ex te vergeven. Maar als jij degene bent die is vreemdgegaan en het niet je ex dan heb je nog een lange weg te gaan. Want het afbreken van vertrouwen gaat een stuk sneller dan het opbouwen ervan.

Enkele handige tips

In deze situatie gaan we ervan uit dat jij degene bent die is vreemdgegaan. Hieronder volgens een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

Om het vertrouwen van je ex terug te winnen, zou je moeten beginnen met al het contact te verbreken met de persoon waarmee je bent vreemdgegaan. Dus ook al is jullie contact alleen nog platonisch, het is nog aan te raden dit contact te verbreken.

Dit om alle schijn tegen te gaan en je ex te laten zien dat je alleen maar voor hem of haar wilt gaan.

Daarnaast is het voor jezelf wel belangrijk om uit te zoeken wat de reden is dat je bent vreemdgegaan, want waarschijnlijk miste je op dat moment iets in je relatie.

Als je je vinger op die zere plek kunt leggen, kun je ervoor zorgen dat jullie dit samen aan kunnen pakken.

Als je je ex laat zien dat je weet waar het mis is gegaan en dat je er alles aan wilt doen om hier een oplossing voor te vinden is hij of zij misschien bereid om hier samen met jou voor te vechten.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG