JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Ik wil mijn ex terug tips voor relatieherstel

Mensen die een relatiebreuk doormaken zeggen vaak 'ik wil tips om mijn ex terug te krijgen en mijn relatie te herstellen.

Om zoveel mensen te kunnen helpen heb ik daarom ook een training ontwikkeld die alvast de beste tips geeft hoe om te gaan met de situatie na een relatiebreuk. Deze training komt overigens met een rapport met het nr 1 ex terugwinnen geheim die goede tips bevat.

Maar de eerste vraag die velen zich stellen is of ze hun ex nog terug kunnen winnen?

Dat hangt uiteraard af van een aantal factoren. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen: hoe komt het dat het nu tot een spijtige relatiebreuk is gekomen?

Het zou best kunnen dat je uit elkaar bent gegaan omdat je niet meer tot een verzoening kwam na een fikse ruzie, maar de kans bestaat ook dat je uit elkaar bent gegaan omdat jullie allebei vonden dat het tijd werd voor even pauze in de relatie.

Mocht dat laatste aan bod zijn gekomen dan volstaat het meestal om te praten. Breng niet geforceerd tijd door met elkaar. Je hebt dan de meeste kans dat het weer in orde.

Geforceerde tijd is tijd die je moet doorbrengen omdat je denkt dat het moet om de relatie te redden.

Echter vul je die tijd niet goed in. Je blijft passief en dat is zonde. Het kan namelijk ook anders. Bijvoorbeeld als je wilt praten ga dan niet meteen op het hoofddoel af. Vraag niet continu “waarom wil je mij geen kans geven” of vragen stellen over de relatie of de breuk. Het zal je niet helpen je ex te overtuigen.

Integendeel zelfs, de kans bestaat dat als je dit doet meteen kan fluiten naar een verzoening. Meestal maak je het op deze manier alleen nog maar erger. Praten helpt zeker, maar je moet dat subtiel aanpakken.

Neem er de tijd voor. Als je een gesprek hebt met je ex, zorg dat er iets lekkers op de tafel staat zoals een lekkere fles wijn. Maak het gezellig. Denk aan de juiste muziek, de wierook of vertel een leuk verhaal.

Geef elkaar de ruimte en stalk je ex niet

Een goede tip om je ex terug te krijgen is het volgende: het is belangrijk om goed in het achterhoofd te houden dat elkaar ruimte en afstand nemen eens goed kan doen. Waarom dat zo is kun je lezen in deze uitgebreide special over radiostilte. Als je ex jou geblokkeerd heeft, lees dan eerst deze pagina.

Een koppel dat al langere tijd bij elkaar is, zal op den duur te maken krijgen met verveling en elkaar irriteren. Het kan je relatie ten goede komen om eventjes weg van elkaar te gaan. Zo kun je alles eens rustig op een rijtje zetten.

Wat je zeker moet doen is om tijdens het gesprek indirect proberen te achterhalen wat er nu fout ging. Elkaar hierover dingen verwijten heeft geen zin. Probeer elkaar juist te begrijpen.

Ben je een man? Weet dan dat vrouwen gecharmeerd zijn van kado’s. Je kunt overwegen iets voor je ex te kopen maar overdrijf niet. Zoek een origineel klein geschenkje wat ook nog grappig is.

Humor gebruiken is overigens een uitstekend idee om het ijs te breken tussen jou en je ex. In ieder geval zorg je altijd voor een positief contact en dat de sfeer gezellig blijft.

Je kunt als vrouw een man verblijden door er leuk uit te zien. Mannen zijn nu eenmaal visueel ingesteld. Heb je een afspraakje met je ex? Vergeet dan ook niet je lekkerste geurtje op te doen.

>>> In deze special vind je overigens uitgebreide information voor het terugwinnen van je ex

Oude gevoelens aanwakkeren

Tijdens een verzoeningsgesprek kan je proberen om oude herinneringen op te halen die jullie samen hebben meegemaakt. Praat bijvoorbeeld over een heerlijke vakantie waar jullie ooit zijn geweest.

Haal alle positieve herinneringen naar boven. Mochten er negatieve dingen gebeurd zijn op jullie vakantie, laat die dan gewoon achterwege. Begint je ex er toch over, zeg dan dat het geen zin heeft om het hier weer over te hebben maar dat je je wel degelijk realiseert hoe het ook anders had kunnen zijn.

Weer terug bij je ex

Merk je tijdens het gesprek dat alles goed komt, profiteer hier ook van en vraag je ex gewoon eens voor een gezellige lunch of diner in een restaurant. Daarbij trek je natuurlijk je mooiste outfit aan, of je nu een man bent of een vrouw maakt niet uit.

Noteer van tevoren wat gespreksonderwerpen zodat je goed bent voorbereid. Want belangrijk is om te weten dat als het niet goed gaat tijdens jullie gesprek je altijd terug kunt vallen op een ander onderwerp. Aarzel dan niet te knipogen naar je ex, een hand op zijn of haar hand te leggen en te zeggen “rustig maar, laten we genieten van ons eten.

Ik kijk liever naar wat goed is op dit moment”. Zo zal je ex ook merken dat je positief bent veranderd.

Vond je dit een goed artikel en wil je meer tips ontvangen om je ex terug te krijgen? Vul dan hieronder je naam en emailadres is zodat je de gratis training per video ontvangt en mijn nr 1 geheime rapport voor het terugwinnen van je ex. 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl