• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Terug, Wat Moet Ik Doen?

Ik wil mijn ex terug wat moet ik doen?

Hopeloos zit jij uren te huilen omdat je ex het heeft uitgemaakt. Je bent plotseling iemand kwijt waar jij alles voor over had. Hierdoor voel je je aan de kant gezet, ook wel een beetje boos maar voornamelijk verdrietig.

Wat moet je nou doen om je ex terug te krijgen? Je denkt dat de enige manier om weer gelukkig te worden, het terugkrijgen van jouw ex is. Als jij denkt dat jouw ex de ware voor je is, moet je niet bij de pakken neerzitten. In dat geval is het tijd om actie te ondernemen en om jouw ex weer terug te winnen!

Je ex terug – wat te doen?

Er zijn een aantal tips die jou kunnen helpen om jouw ex weer terug te krijgen. Ook zijn er tips die zeggen wat je vooral niet moet doen. Dat is handig voor het geval je misschien dacht dat iets ging werken, maar averechts heeft gewerkt.

De eerste tip is om je ex niet te gaan stalken. Dat klinkt misschien wel heel logisch, maar toch zijn er enorm veel mensen die dit wel doen. Het is niet fijn voor je ex, maar ook niet voor jou. Je wordt steeds weer herinnert aan je ex, en dat is nou net wat er niet moet gebeuren. Je gedachten moeten even ergens anders heengaan. Je moet niet denken aan je ex, want daarvan word je alleen maar verdrietig, en dat is niet wat je wil.

Ga ook niet wanhopige berichten sturen naar je ex omdat je je ex zo graag terug wilt. Jouw ex vindt dit overigens ook totaal niet aantrekkelijk. Jij zou ook niet blij zijn als iemand je steeds belt of berichten stuurt met dat diegene je zo vreselijk mist en je zo graag terug wilt. Geef elkaar de tijd. Ook jij hebt tijd nodig om na te denken, al weet je dat misschien zelf nog niet.

Schrijf voor jezelf op wat voor soort relatie het was. Welke dingen vond jij wel en niet leuk, en hoe zou het beter kunnen? Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de relatie en weet je ook waarom je je ex zo graag terug wil.

Ten slotte moet je wel weer contact leggen met je ex. Het is niet mogelijk om je ex terug te krijgen zonder contact. Ga niet meteen bij je ex langs, omdat de kans groot is dat jouw ex hiervan schrikt en dat is niet de bedoeling.

O ja, toch nog een heel opmerkelijk artikel gevonden over een meisje die haar gezicht verbouwde om haar ex terug te winnen. Persoonlijk denk ik niet dat je zover moet gaan 😉

Om te weten wat je moet doen om je ex terug te winnen kun je beter één van de boeken van Michelle vd Berghe aanschaffen. Het Ebook “Win Hem Terug” en “Win Haar Terug” staat vol met tips zodat jij, net als alle mensen, je ex weer terug kunt winnen. Michelle heeft al honderden anderen geholpen en zal ook jou helpen met dit fantastische boek. Dit boek kun je vandaag nog bestellen, en je kunt hiermee meteen aan de slag. Het boek is te bestellen in de liefdesverdrietacademie. Bestel hem dus zo snel mogelijk!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG