JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Ik wil mijn ex terug

Het ging zó goed tussen jullie tweeën, maar toch is de relatie verbroken. Of misschien ging het helemaal niet zo goed in je relatie, maar mis je je ex toch verschrikkelijk. Hoe dan ook, jij bent echt niet de enigste die zijn ex terug wilt winnen. Het beëindigen van een relatie is een heftige gebeurtenis: misschien zag je het helemaal niet aankomen en was je totaal verrast door de plotselinge wending in jullie relatie. Het kan natuurlijk ook andersom: misschien heb jij de relatie wel beëindigd, maar heb je hier nu gigantisch veel spijt van.
Ik wil mijn ex terug en wel nu!

Je beseft je dat je je ex terug wilt in je leven en het liefst per direct. Het maakt je niet uit dat jullie wat problemen hadden in je relatie: deze kunnen makkelijk opgelost worden! Schuif dit gevoel niet weg, maar handel er naar! Je ex terugwinnen is wel degelijk mogelijk!

Hier een paar tips die je helpen bij het terugwinnen van je ex. Wil je meer tips? Download dan meteen het gratis rapport die je nodig hebt om je ex terug te winnen.

Ik wil mijn ex terug: de tips

1. Laat je ex met rust

Het klinkt misschien raar, maar laat je ex met rust. Zeker in het begin van jullie breuk is dit een goede tip. Jullie hebben beiden tijd nodig om de situatie te overzien. Tijdens deze periode kan je tot nieuwe inzichten komen die duidelijker maken hoe jij tegenover de situatie staat. Je ex heeft deze periode ook nodig: misschien komt zij ook wel tot het inzicht dat ze je terug wilt in haar leven!ik wil mijn ex terug

Het is erg moeilijk om je ex met rust te laten: het liefst wil je van de daken schreeuwen dat je je ex terug wilt in je leven. Maar wacht, niet doen! Je mag best zo nu en dan een berichtje naar je ex of sturen, maar dring je niet op. Zowel jij als je ex schieten hier niets mee op. Je wilt niet dat je ex zich in het nauw gedreven voelt. Hij of zij kan hierdoor een overhaaste beslissing maken die jullie niet ten goede komt.

2.Heb geen haast!

Het zal tijd kosten om je ex terug te winnen. Zowel jij als je ex hebben veel om over na te denken. Waar is het nou precies fout gegaan? Wat hadden jij en je ex anders moeten doen? Had deze breuk voorkomen kunnen woorden?

Geef je ex de tijd om hier over na te denken. Het is tevens goed om hier zelf ook over na te denken. Dit zal je relatie, als jullie samen zijn, alleen maar ten goede komen! Neem de tijd om elkaar weer te leren kennen, bespreek met elkaar waar het precies fout ging de vorige keer. “Ik wil mijn ex terug” is een gedachte die bij veel mensen door het hoofd spookt na het beëindigen van een relatie. Laat deze gedachte er niet voor zorgen dat jullie het overhaast opnieuw proberen.

3.Blijf hoopvol!

Jullie mogen dan misschien uit elkaar zijn, dat hoeft nog niet te betekenen dat er geen hoop meer is voor jullie als stel. Verlies de hoop dan ook niet, want dat is helemaal niet nodig. Blijf positief denken, daar bereik je uiteindelijk het meeste mee.

Je ex terug willen is hartstikke normaal. Houd hoop en weet dat dit mogelijk is! Voor je het weet ga je van “ik wil mijn ex terug!” naar “ik heb mijn ex terug!”, maar daarvoor is het ook nodig om deze special te lezen: de beste beïnvloedingstechnieken om je ex terug te krijgen.

Als je ex je geblokkeerd heeft zou je deze pagina moeten lezen!

 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Ik weet niet wat ik Moet doen . Mijn ex vindt mijn nicht leuk kan ik hem nog terug krijgen voor ze gaan daten? 🙁

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl