Je ex terugwinnen moeilijk? Doe de test! >>>Klik Hier

  • Home
59

Ik wil mijn ex terugwinnen : Dé Ultieme Special

Ik Wil Mijn Ex Terugwinnen – Ultieme Special Hoe Je Dit Kunt Doen

Ik wil mijn ex terugwinnen is een veel gehoorde kreet bij mensen met liefdesverdriet. We zijn het er allemaal over eens: een relatiebreuk is een zeer moeilijke fase in het leven van een mens, maar ondanks alle tegenslag is het toch mogelijk om je ex terug te krijgen en de relatie een frisse wind te geven

Als je op onze website de artikelen leest, dan is dat een teken dat je nog niet alles hebt opgegeven wat je ex terugwinnen betreft en dat je bereid bent alles te geven en te doen om je relatie weer te herstellen. Je weet immers dat er nog mooie momenten in het verschiet kunnen liggen en dat er nog niet het maximale uit is gehaald.

Maar voordat ik verder ga, wil ik je even op de hoogte stellen dat we zojuist een vrij uitgebreide pagina hebben geschreven met informatie die je nergens anders vindt. We raden je aan om die pagina te lezen want het laat je belangrijke stappen zien die je eerst moet zetten als je je ex wilt terugwinnen.

>>Klik hier voor mijn artikel “Hoe win ik mijn ex terug – de beste beïnvloedingstechnieken om je ex weer verliefd te maken”

Ik zal me eerst even aan je voorstellen zodat je weet met wie je te doen hebt en wie de pretentie heeft je de beste adviezen te geven hoe je je ex kunt triggeren om in actie te komen en te laten reageren op jouw avances.

Mijn naam is Michelle Van Den Berghe. Ik ben auteur, relatiecoach, coach bij rouwverwerking én tevens de nummer 1 Ex terug coach in Nederland, België en Frankrijk. In 1997 ben ik gestart als relatiecoach en help ik mensen om ofwel over hun liefdesverdriet heen te komen als ook hun ex terug te winnen. In de meeste gevallen zijn relaties namelijk nog steeds de moeite waard, maar in enkele gevallen voel ik me ook genoodzaakt om mensen erop te wijzen dat ze willen vechten voor een relatie die ofwel ongezond is ofwel het karakter heeft van een bodemloze put.

Ik heb een opleiding gedaan in de relatietherapie en diverse cursussen gevolgd waaronder NLP (neuro linguistisch programmeren) en cognitieve gedragstherapie. Dankzij deze cursussen, het lezen van diverse boeken van Amerikaanse, Nederlandse en Franse schrijvers en mede dankzij de diverse gesprekken die ik met koppels en individuen heb gevoerd, heb ik een zeer goed inzicht gekregen in de wijze hoe relaties tot stand komen, en evolueren, hoe de communicatie verloopt tussen gelukkige koppels en koppels waarbij het fout gaat.

Ik heb duizenden koppels begeleid, zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden en in diverse landen dankzij Skype. Ook heb ik diverse conferenties gegeven.

In het volgende filmpje de video over de conferentie van afgelopen maart te Utrecht, waarbij slechts 25 mensen waren uitgenodigd

Op de website Liefdesverdriet.nl staan er op het moment dat ik dit schrijf al bijna 600 artikelen. De meeste gaan over het onderwerp hoe krijg ik mijn ex terug. Het is deze ervaring maar ook de adviezen die tot een succesvol resultaat leiden die ertoe hebben geleid dat de Nederlandse expert op het gebied van het terugwinnen van je ex ben geworden. Daarnaast weet ik als geen ander hoe je snel je liefdesverdriet kunt overwinnen en gelukkiger door het leven kunt gaan, ook zonder je ex!

Daarnaast help ik mensen zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Ik hoef hier niet verder over uit te wijden want de mensen die ik heb kunnen helpen doen voor mij het woord wel.

Wanneer mensen mij zeggen ‘ik wil mijn ex terugwinnen maar hoe doe ik dat’ kan ik diverse antwoorden geven, en diverse strategieên aanreiken. Het is een onderdeel van een proces waarbij je jezelf tevens ontwikkelt, want om een persoon terug te winnen die besloten heeft een punt achter de relatie te zetten, zul je iets moeten veranderen.

Soms hebben die veranderingen betrekking op eenvoudige details, en ga je daarmee aan de slag dan zul je dus met een logisch resultaat een beter persoon worden. Het is natuurlijk niet zo dat je vandaag alles aan de kant moet schuiven, of je identiteit moet veranderen. In tegendeel! Maar je kunt zeker nog echt veel meer doen om je ex terug te krijgen. ik wil mijn ex terugwinnen

Als ik hier en daar zo om me heen kijk op andere websites die over hetzelfde thema gaan en zo genaamd adviezen geven hoe ze hun relatie kunnen herstellen , dan denk ik dat je er alle belang bij hebt om voorzichtig te zijn en je vooral niet door je impulsen en emoties moet laten leiden door de adviezen en tips van andere zo genaamde ‘raadgevers’ die je bovendien de verkeerde richting uitsturen omdat ze helemaal geen kennis hebben van relaties en intermenselijke verhoudingen, en al helemaal geen verstand hebben van het onderwerp hoe je je ex kunt terug winnen en de daarmee gepaarde technieken die écht werken.

Ja, ik geef toe dat het mogelijk is om je ex snel terug te winnen, maar dat gaat je zeker niet binnen een week lukken. Dus haal je zakdoek maar tevoorschijn want ga je de boel forceren dan riskeer je daarmee uit te komen op grote teleurstellingen.

Als je denkt dat je ex terug komt door hem of haar te overladen met kadootjes, dan ben je eveneens verkeerd bezig . Als je denkt het “beste advies” te volgen door naar vrienden te luisteren, verander dan snel van strategie, want niet alleen loop je daar mee het grote risico je ex te verliezen, maar ook je vrienden. Waarom? Omdat zij het op een gegeven moment beu zijn je verhalen aan te moeten horen, en bovendien kiezen ze natuurlijk altijd partij voor jou, en krijg je nog een goed objectief advies.

Om je relatie terug te krijgen en het avontuur aan te gaan om je relatie een andere wending te geven, eentje die evenwichtiger is en in totale harmonie, dan zul je de nodige en concrete acties moeten nemen.

Het spreekt voor zich en het lijkt me één van de meest essentiële punten, zoals altijd als het aankomt op menselijke verhoudingen , dat het nodig is om alle informatie die over dit onderwerp beschikbaar is zo goed mogelijk uit te filteren, zodat je tenminste verder komt. Je zult de informatie die voor jouw situatie niet van toepassing is moeten scheiden van de informatie waar je wel wat aan heb. Daarnaast moet je uit de buurt blijven van informatie waardoor jouw situatie alleen maar kan verslechteren.

Het is dus noodzakelijk om goed rekening te houden met je persoonlijke situatie en zo nodig jezelf persoonlijk te laten coachen. Daarom is een coachingstraject met een professional (een echte, die tevens haar gezicht laat zien, en die het niet alleen pretendeert te zijn) zo belangrijk, want via coaching kun je uiteindelijk een echt persoonlijk actieplan opstellen. De echte coach kan als klankbord samen met jou naar de toekomst kijken, en niet alleen één eenvoudige handeling bespreken.

In deze video ontdek je wat Lennert heeft gedaan om zijn ex terug te krijgen.
Lennert heeft via mij tevens een aantal Skype coachingsessies gevolgd.

Wil je iets vragen aan Lennert? Dan kan dat alleen via mij. Je kunt onderaan deze pagina een reactie achterlaten en dan zullen we al je vragen beantwoorden. Bovendien belonen we alle reacties met een kleine bonus via een persoonlijk bericht, dus laat wel een juist emailadres achter want het zou jammer zijn om er niet van te profiteren.

Ik stel me zo voor, nu je tot hier bent gekomen, dat je super gemotiveerd bent om je ex terug te winnen, en daarom zal ik je niet langer laten wachten.

Op deze pagina vind je alle informatie onze diverse opties, zoals het Ebook (ook wel het stappenplan genaamd), het online coachingprogramma Van Breuk Tot Doorbraak, Het Ebook ” Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen” of de Skypecoaching.

Ik Wil Mijn Ex Terugwinnen: Wat je vooral moet doen na de breuk

Wanneer men zegt “ ik wil mijn ex terug” dan houdt dat in dat je bereid moet zijn tevens offers te leveren, maar vooral ook om kritisch te zijn op zichzelf. Mensen vinden het vaak een slechte zaak als je vertelt dat je je ex weer terug wilt veroveren, en daarom zul je in het begin veel obstakels tegenkomen, zoals vervelende vragen van vrienden en familieleden

“Maar waarom zou je willen proberen om je ex terug te krijgen, als jullie toch niet gelukkig waren” , zegt je beste vriend of vriendin. En dat is ook een logische vraag. Immers als je vriend(in) je gedumpt heeft, dan betekent dat toch dat het niet zal werken tussen jullie. Of men zegt: “Waarom ben je zo geobsedeerd om iemand terug te willen die je alleen maar pijn heeft bezorgd” en tot slot hoor je ook vaak  “Ach, als je ex van je houdt, zal hij of zij heus wel terug komen” .

In deze video vertel ik je wat je kunt doen als je obsessief gedrag vertoont bij het terug winnen van je ex

Wat Te Doen Na Een Relatiebreuk

Je bent dus gewaarschuwd, als je overweegt om het hart van de persoon die jou gedumpt heeft terug te winnen, dan zul je dus dit soort opmerkingen tegenkomen, en dat kan je behoorlijk demotiveren. Niemand, of laten we zeggen bijna niemand zal je begrijpen! Simpelweg omdat je omgeving zich moeilijk kan verplaatsen in jouw mentale toestand en hoe het voelt om liefdesverdriet te hebben.

Jouw uitleg zal alle overtuigingskracht missen, maar dat is ook logisch. Niet alleen is het niet uit te leggen wat en waarom je iets voor iemand voelt, maar je hebt ook nog eens een traumatische ervaring gehad nadat je ex je heeft verlaten. Je gedachten zijn dus warrig, dus hoe kun je je omgeving die jou toch niet gelooft dit dan uitleggen? Onnodig om je tijd te verliezen! Je hebt wel iets beters te doen…

Diep in je hart weet je gewoon dat je ex de juiste persoon is voor je, de man of de vrouw die bij je hoort. Maar je kunt niet uitleggen waarom. Naar mijn mening bestaan er diverse redenen waarom je op een gegeven moment je fouten inziet en je zijn of haar vergeving wilt om zodoende een nieuwe basis te vinden waarmee je relatie weer perspectief krijgt. Ik zal je hier kort iets over vertellen want het lijkt me belangrijk genoeg.

Alles op een rijtje zetten

Je hebt dus besloten dat het je ex is die je wilt, en niemand anders ! Je zult dus alles moeten doen om hem of haar terug te krijgen. Je kunt jezelf niet veroorloven om niets te doen en te verwachten dat er op een mooie dag een wonder zal gebeuren.

Als het aankomt op de vraag hoe kan ik mijn ex terugwinnen, dan is het zaak om geen tijd te verliezen, maar pas op! Haal het begrip ‘snelheid’ en ‘geen tijd te verliezen’ niet door elkaar. Elke handeling moet met zorg en aandacht worden uitgevoerd, en met name de periode van mentale rust die we radiostilte noemen (zie hier verderop in dit artikel). Dat is namelijk de sleutel en antwoord op de vraag hoe je het hart van je man of je vrouw kunt terugwinnen.

Ik kom nog even terug op wat ik hierboven al heb uitgelegd, toen ik zei wat anderen allemaal niet voor mening kunnen hebben over jou, je ex en de relatiebreuk. De welbekende zin” als julle voor elkaar bestemd zijn, dan komt je ex heus wel terug” of “ als je ex echt van je houdt, dan komt hij of zij wel terug” heeft absoluut geen waarde. Je ex zal heus niet op een bewuste ochtend wakker worden en je een appje of smsje sturen met “Schat, en als we eens opnieuw beginnen” . Om dit te bereiken dien je in actie te komen, want je ex kan dan nog wel zoveel van je houden, hij of zij komt niet zomaar terug.

Dus ja, er zijn vaak gehoorde woorden als “ik hou van je maar” of “Sorry, maar het ligt niet aan jou maar aan mij” of anders nog “ je verdient beter” . Ik kan me voorstellen dat je ze ook eerder hebt gehoord, maar dat soort uitspraken dienen er alleen maar toe om er ‘ goed en op een nette manier van af te komen, zonder je pijn te doen’

Wanneer je ex een einde aan de relatie maakt, dan zal je ex je in de meeste gevallen nooit de echte reden vertellen waarom hij of zij het nodig vindt een punt achter de relatie te zetten. Dit om wel een belangrijke reden: je ex wil je niet nog meer kwetsen, want als hij of zij je ook nog eens een opsomming moet geven van wat er allemaal fout ging of verkeerd aan je is. Afijn, je snapt het wel….

Hoor dus niet alleen wat je ex aan je uitlegt op het moment dat je ex het uitmaakt, want er is nog meer, dus ga nog een stapje verder….

Wil je je ex terug? wees je ex voor!

De reden van de breuk goed begrijpen zal je dus zeker helpen om vervolgens alles wat er is gebeurd onder ogen te durven zien. Je zult feitelijk wel moeten!

Ik zal je nader uitleggen…

Na verloop van tijd, gebeurt het vaak dat je vergeet wat er is gebeurd, of dat je niet meer zo let op bepaalde details, bepaalde handelingen of bepaalde woorden die je hebt gezegd, of je ex heeft gezegd. Hoe meer je ze gehoord hebt, hoe minder je ze feitelijk hoort en hoe meer het effect of de bedoeling ervan verdwijnen. Maar voor je ex is dat een heel ander verhaal

Het is goed mogelijk dat je ex niet eens meer de moeite neemt om te noemen wat er aan scheelt en als ze steeds weer worden herhaald en er ook nog eens geen verandering bij je te zien is, dan zal je ex simpelweg moe van je worden. Dit type gedrag is symptomatisch en leidt vaak tot morele uitputting. Dit en alle andere kleine dingen kunnen de bron zijn van alle spanningen en uiteindelijk leiden tot een breuk.

Het wordt dus tijd dat je je echt gaat interesseren voor de persoon die het leven met je deelde, dat je je gaat realiseren wat je ex werkelijk nodig had, wat zijn of haar verlangens zijn en welke behoeften je ex had en heeft.

Dat zal je niet alleen in staat stellen te begrijpen wat je ex allemaal van je verwachtte (en nog verwacht) maar ook helpen om klassieke blunders te vermijden wanneer je je ex terug wilt krijgen.

Je beter voelen na de breuk

Als je succesvol je ex wilt terugwinnen, dan is het een absolute noodzaak om eerst aan jezelf te werken. Om dit te bereiken, zal ik je een plan geven om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij je ex.

Hoe kom je over een relatiebreuk heen

In actie komen is een logisch gevolg als je een nieuwe relatie wilt met je ex, een relatie die serieuzer is en meer perspectief biedt. Jouw mindset is een bepalende factor voor het al dan niet hebben van succes, in alles wat je zult ondernemen. Het doel wat je voor jezelf hebt gesteld is niet om weer dezelfde relatie terug te krijgen. Je zult het beste ervan moeten willen behouden en het slechtste ervan moeten wijzigen of eruit moeten gooien.

Als je emotioneel afhankelijk bent van je ex dan zal dit een zeer belemmerende factor zijn in het terugwinnen van je ex. Je ex wil graag een sterk persoon zien. Je zult het beste uit jezelf moeten halen en vooral moeten laten zien dat je in staat bent om jezelf terug te winnen en jezelf te verbeteren en te ontwikkelen. Je zult moeten worstelen met negatieve gevoelens en ook in staat moeten zijn om ze te overwinnen.

Geen slachtoffer zijn of ‘effect zijn’ van de breuk

Met het uitvoeren van je acties, zul je tevens de breuk niet meer moeten zien als het “ drama van je leven”. Natuurlijk mag je droevig zijn en uiting geven aan je liefdesverdriet, want het is pijnlijk wat je meemaakt. Maar de schok van een dergelijke traumatische ervaring mag je nooit zwakker maken. Onthoud dat je perfect in staat bent om weer als een nieuw persoon voor de dag te komen, ook al denk je van niet!

In dit filmpje wil ik je verder helpen om je liefdesverdriet te verwerken

Wil je toch liever eerst een goed boek lezen hoe je over je liefdesverdriet heen kunt komen? Dan zou je bijvoorbeeld het Ebook “Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen” kunnen lezen. stapelgeneesjegebrokenharttransp2

Maar denk niet dat je nu je zielemaatje hebt verloren. Dat is simpelweg niet het geval. Je verliest pas een persoon wanneer deze overlijdt. Er is een verschil in rouwverwerking van het verlies van je liefde en na een overlijden.

Wil je weten wat het verschil is?

In het ene geval kun je niets meer doen om de situatie te veranderen en in het andere geval kun je zeker nog iets doen. Dus zie jezelf niet als slachtoffer en pak jezelf beet. Kom in actie met een goed veroveringsplan door de juiste principes van het terugwinnen van ex partners uit te voeren zodat het verliefde gevoel bij je ex weer wordt aangewakkerd.

Niet meer dromen over je ex

Ik weet dat veel lezers op Liefdesverdriet.nl nog steeds dromen over hun ex, en dat stelt hun voor een probleem: ze kunnen moeilijk los komen van hun relatiebreuk. Want dromen over je ex, en dat iedere nacht, accentueert het slechte gevoel als je wakker wordt en je je realiseert dat je alleen bent.

Het onderbewustzijn is een krachtig iets, en het doet zijn werk zonder dat je het je realiseert. Toch is het mogelijk hieraan een andere wending te geven. Als je veel droomt over je ex dan betekent dat dat je heel veel om je ex hebt gegeven, maar nu moet je ervoor zorgen dat je minder aan je ex denkt, in ieder geval niet de gehele dag. Zie je je ex steeds terug in je dromen, dan zul je je steeds slechter voelen. Volg je onze stappen dan zal het je lukken om hier goed van af te komen zodat je de juiste acties kunt inzetten.

Zoals bijvoorbeeld:

Een goed boek lezen voor het slapen gaan
Sporten in de middag en s’ avonds iets te doen wat je ontspant (bijv. naar de sauna)
Het spelen van videogames of spelletjes op je telefoon.
Waarom zou dit helpen vraag je je af? Dat is omdat als je slaapt je hersenen vervolgens aan de slag gaan met het analyseren van deze stilstaande of langzame beelden

Door zo min mogelijk te denken aan je ex, doe je afstand van het syndroom emotionele afhankelijkheid.

Je ex vergeten

Het klinkt misschien paradoxaal, maar als je je ex kunt ‘ vergeten’ dan zul je beter in staat zijn hem of haar terug te winnen. De techniek van radiostilte kan de gevoelens van verliefdheid weer aanwakkeren en als je helemaal geen contact meer opneemt met je ex gedurende een aantal weken, dan zal dit je tevens helpen om niet meer aan je ex te denken.

Let op, we zetten het woord ‘vergeten’ duidelijk tussen aanhalingstekens, want we bedoelen hier niet om net te doen alsof je ex niet meer bestaat, maar om jou te helpen niet meer zo vaak aan hem of haar te denken. Je dag ziet er dan zo uit:

Ik word wakker en kijk op mijn telefoon om te zien of ik een smsje, een gemiste oproep of whatsappje heb gekregen van mijn ex
Als ik onder de douche sta denk ik aan mijn ex
Als ik aan het ontbijt zit herinner ik me dat mijn ex altijd koffie dronk
In de auto hoor ik het lievelingsliedje van mijn ex

De dag is dus nog niet begonnen of je hebt al heel wat punten naar boven gehaald die jouw pijn alleen maar erger maken. Je MOET jezelf onder handen nemen en leren leven zonder je ex, want alleen dat biedt de mogelijkheid om je ex weer terug te winnen.

Jezelf terugvinden en ontwikkelen na de relatiebreuk

Het is dus noodzakelijk om je eerst op jezelf te focussen, al was het alleen maar om weer trots te kunnen zijn op jezelf, of je ex het imago te geven dat je een vechter bent. Zoals ik het vaak ook herhaal tijdens de coachingsessies, voordat je met z’n tweetjes gelukkig kunt zijn, dien je eerst zelf in je eentje gelukkig te zijn.

Onderneem activiteiten waar je plezier en vreugde uit kunt halen en die je niet alleen een beter gevoel geven maar ook je zelfvertrouwen weer stimuleren in wat je allemaal kunt en wat je mogelijkheden en talenten zijn. Probeer stapje voor stapje je grenzen te verleggen

Je zelfvertrouwen terugwinnen om je ex terug te winnen : zie het als een noodzaak !

Om je ex terug te krijgen is er iets heel fundamenteels waaraan gewerkt moet worden. En dat iets ben je kwijtgeraakt door alle emoties waar je mee worstelt en de traumatische ervaring dat je aan de kant bent gezet. Het gaat om een principe waar je hele leven door wordt bepaald, en wat niet alleen belangrijk is met betrekking tot de relatiebreuk, of de liefde. Het is veel krachtiger dan dat.

Dat belangrijke element heet: zelfvertrouwen !

Dankzij het terug vinden of verhogen van zelfvertrouwen, zul je in staat zijn heel veel te bereiken. Als je daarentegen weinig zelfvertrouwen hebt dan riskeer je dat anderen gemakkelijk over je heen lopen, ook je ex. Dit zou het allerergste scenario zijn. Je zult nooit en te nimmer moeten accepteren dat een ander jou de grond inboort of denigrerend over je praat of met minachting behandelt. Heb je meer zelfvertrouwen dan kun je veel beter over allerlei obstakels heenkomen, inclusief je liefdesverdriet en de traumatische ervaring dat je aan de kant bent gezet door je ex voelt al heel wat minder traumatisch.

Als de breuk schade heeft aangericht in je zelfvertrouwen, dan zul je meteen iets moeten ondernemen om hier iets aan te doen. Het beste om dit te bereiken is te gaan sporten, zodat je jezelf beter voelt, zowel in je hoofd als in je lijf. Bovendien: leer je lichamelijk je grenzen te verleggen, dan zul je ook beter in staat zijn om dat geestelijk te doen. Je zult niet meteen resultaat zien, maar je zult ontdekken dat je na verloop van tijd echte vooruitgang boekt.

Via een coachingstraject zul je je eveneens meteen beter gaan voelen, en ik zal er dus nog op terug komen nadat ik je de reden heb waarom het belangrijk is om zo snel mogelijk uit je comfortzone te raken als je je ex wilt terugkrijgen.

Kom uit je comfortzone

De tijd dat je met je ex samenleefde heeft iets met je gedaan wat je zult moeten overwinnen, en dit zo snel mogelijk. Het betreft hier de routine en ingesleten gewoontes. Door bepaalde en zich steeds herhalende schema’s en patronen ben je vast komen te zitten, en dat is niet goed voor je.

Het maakt niet uit hoe oud of fit je bent, je moet zo snel mogelijk uit je comfortzone stappen. Het komt zelden voor mensen gelukkig kunnen zijn met een leefpatroon dat er steeds hetzelfde uitziet, waarbinnen niets nieuws gebeurd of wanneer ze nooit eens een keertje uit de band springen. Het is triest maar waar. Als je ex niet meer verder met je wilt omdat hij of zij zegt dat je relatie te saai is geworden, doe er dan iets aan!

Waarom is het zo lastig om uit je comfortzone te komen? Je comfortzone bied je veiligheid. Je hebt het gevoel dat jou niets meer kan overkomen. De negatieve kant is echter dat je niet vooruit komt als mens. En vooruitkomen en jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen is toch echt belangrijk wil je je relatie spannend en boeiend houden.

Het is voor zowel de man als de vrouw belangrijk uit de comfortzone te komen om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan.

Om dit te bereiken hier weer een aantal basistips om mee te beginnen:

Ga eens uit eten in een restaurant waar je nog nooit bent geweest
Doe hetzelfde met pubs, bars, discotheken
Haal je motorrijbewijs
Ga op reis naar een land waar je altijd al van droomde

Dit soort kleine babystapjes helpen je om jezelf beter te voelen, omdat je er ook vreugde uit kunt halen.

Ik weet wat je nu gaat zeggen:

« Michelle, echt, ik heb nergens zin in behalve om zo snel mogelijk mijn ex terug te krijgen! »

Ok, ik snap het wel!

Maar hoe zou jij het vinden om samen te leven met een persoon die liever de gehele dag in zijn ochtendjas door het huis struint, achter een telefoon (ja natuurlijk, ik vind dit soms ook best lekker hoor ;-). Maar het ziet er niet bepaald sexy uit toch?

Dus neem jezelf onderhanden en stimuleer en motiveer je ex om bij je terug te komen met leuke vakantieplannen, de aanschaf van een motor of wat dan ook…..

Het is de ervaring van een coachingstraject dat alles anders zal maken in je leven….

Coaching om je ex terug te krijgen kan je helpen om kostbare tijd te winnen en dat moet je niet onderschatten in jouw situatie. Je zult goede adviezen op maat krijgen, toegespitst op jouw situatie. Of je nu kiest voor het online coachingprogramma of de Skypecoaching, je zet tenminste iets in gang waarmee je zeker verder komt!

Maar vooral zul je kennis maken met alle subtiliteiten gerelateerd aan een relatiebreuk, dankzij de juiste adviezen van een professional op het vlak van de liefde.

Hiermee zul je de juiste strategie aangereikt krijgen en je daarmee ook gesterkt voelen.
Geef jezelf de kans om succes te boeken. Je zult er geen spijt van krijgen, het gaat immers om je verdere toekomst en toekomstige relaties.

Wat je vooral moet weten voordat je besluit iets te doen

Je bent net aan de kant gezet en hebt slechts één ding voor ogen: je ex terugkrijgen. De beslissing ligt nu bij jou en door de juiste stap te nemen zet je jezelf meteen in het goede zadel. Maar je begrijpt dat dat niet genoeg is om je ex in beweging te krijgen, en daarom zul je jezelf de juiste vragen moeten stellen

Om er achter te komen wat je moet doen, zul je eerst je relatie onder de loep moeten nemen. Als het gaat om het terugwinnen van je ex, dan gaat het om 2 type relaties die elk een verschillende aanpak nodig hebben.

Je zult dus goed moeten kunnen inschatten in welk type relatie je zat zodat je daarop de juiste acties kunt inzetten.

Het gaat hierbij om relaties die al langere tijd hebben geduurd en korte relaties. Deze korte relaties kunnen ontstaan zijn door liefde op het eerste gezicht, die ik ook wel LEG relaties noem. Elk van deze relaties hebben hun eigen kenmerken en bij voorkeur pas je niet die acties toe die niet geschikt zijn voor jouw type relatie. In het Ebook “Win haar Terug” en “Win Hem Terug” ga ik hier uitvoerig op in.

Ik raad je dus aan om tenmiste dat Ebook te lezen want je zult er alle nodige informatie in vinden om je ex weer voor je terug te winnen, een uiterst efficiënt plan op te stellen, met als slagroom op de taart zul je op een voor jou geschikte wijze weer verbinding kunnen maken met je ex.

Welke manier is voor mij het meest geschikt om mijn ex weer terug te winnen?

Dit is een zeer legitieme vraag en ik kan me voorstellen dat je je deze stelt.

« Michelle, hoe kan ik weten of mijn relatie nu als lang wordt gezien of dat mijn relatie meer van het type LEG is? »

Ik dank je dat je me deze vraag stelt, of liever gezegd: bedankt dat je jezelf deze vraag hebt gesteld, want in dat geval is er al een bewijs dat je een belangrijke stap hebt genomen omdat je begrijpt dat het hier om een subtiel gegeven gaat, die ik je nu zal proberen uit te leggen.

Toch is het niet gemakkelijk om je een eenduidig antwoord te geven. De reden hiervan is: elke relatie heeft zo zijn specifieke kenmerken, een eigen karakter en ingesleten patronen. Over het algmeen kun je stellen dat een korte relatie ongeveer 12 maanden heeft geduurd, maar alleen al het feit dat je 12 maanden samen hebt gewoond geeft al een geheel andere context en daarmee verandert het de situatie en de startpositie van waaruit je gaat handelen om je ex terug te winnen.

Een liefde op het eerste gezicht relatie duurt meestal 12 maanden, maar er zijn ook zeker uitzonderingen.

Je ex terugwinnen na een lange relatie

Als je je ex wilt terug winnen na een lange relatie, dien je met name de principes van een klassiek ex-terug-actieplan of methode te volgen. Dit klassieke plan zal ik straks nader toelichten, maar wellicht ben je al wat op de hoogte na het lezen van de diverse artikelen op onze website.

Naarmate een relatie langer duurt, des te groter bestaat de kans dat er bepaalde gewoontes zijn opgetreden die schadelijk zijn voor de relatie. Deze dien je dan ook zo snel mogelijk uit de weg te ruimen of te veranderen

Liefde op het eerste gezicht

Wat het begrip liefde op het eerste gezicht echt inhoudt werd mij duidelijk nadat ik zowel mezelf als verschillende situaties van anderen onder de loep had genomen. Het resultaat hiervan vormde een belangrijke basis voor mijn methode. Ik ontdekte dat naarmate een relatie korte tijd heeft geduurd, de kans minder wordt dat gevoelens echt geintegreerd worden en een vaste plaats krijgen in de harten en de zielswereld van beide partners.

Het is dus belangrijk dat er verschillende mechanismen worden gebruikt teneinde de aantrekkingskracht op de ex partner te verhogen..

Als het een relatie betreft dat ontstaan is uit liefde op het eerste gezicht, dan dienen de klassieke mechanismen van het ex terug actieplan niet te worden gebruikt, maar juist geheel iets anders. Omdat het fenomeen voorkomt bij één op de twee koppels, ga ik in het Ebook “Win Haar Terug” en “Win Hem Terug” alsook het online coachingprogramma “Van Breuk Tot Doorbraak” dieper in op dit type relatie.

Ik weet dat je ook andere sites hebt bekeken over het onderwerp “hoe krijg ik mijn ex terug” en dat je hebt gelezen dat het noodzakelijk is om afstand te nemen gedurende een aantal weken. Maar als jouw relatie van korte duur is geweest dien je dus heel voorzichtig te zijn met het inlassen van radiostilte, want daarmee riskeer je je kansen dat je ex terug komt geheel te verliezen.

Ik nodig je dan ook uit om de echt efficiënte technieken te ontdekken die je in staat stellen om je ex daadwerkelijk weer voor je terug te winnen, want ik kan me voorstellen dat je die graag zou willen leren. Dat kun je doen door de gratis videotraining te volgen via inschrijving op deze website.

Overigens als je tot hier bent gekomen met het lezen van dit artikel, aarzel dan niet je commentaar hieronder te geven en mij te laten weten of jouw relatie een LEG is of van lange duur, want daarmee kan ik mijn statistieken bijhouden. Op dit moment is het vrijwel één relatie op de twee.

Maar waarom zou je eigenlijk je ex terug willen winnen?

Je ex vriend terugwinnen na een relatiebreuk

Je bent geen verklaring schuldig, aan niemand niet, maar het is altijd goed van jezelf te weten waarom je een handelingsplan op zou willen stellen. Afgezien van het feit dat je gevoelens hebt (anders zou je niet hier zijn) zijn er 3 parameters waarmee je rekening dient te houden.

Ik wil geen spijt krijgen

Over het algemeen wil niemand leven met spijtgevoelens, want het voelt niet fijn. “ Had ik maar zus, of had ik maar zo…”. De klok terugdraaien gaat nu eenmaal niet.
Maar toch, er is altijd nog een mogelijkheid om het anders en beter te doen, zelfs na een relatiebreuk, maar dan nog zul je voorzichtig en juist moeten handelen zoals ik je straks nader zal uitleggen.

Om terug te komen op spijtgevoelens, zorg dat je ze vermijdt want op een gegeven dag zul je er toch last van krijgen. Misschien niet morgen, maar het kan ook over 6 maanden, 3 jaar of zelfs 20 jaar. Iemand die ene goed gevoel over zichzelf heeft en zijn of haar leven kan zeggen dat hij of zijn niet meer met nostalgische gevoelens aan de ex partner denkt. Ook voelt hij of zij zich niet verantwoordelijk voor de keuze van de ex partner, noch voor het feit dat er eventueel zelf besloten is een einde aan de relatie te maken.

Mijn ex was de juiste persoon en ik realiseer me dat nu pas

“Ik wil mijn ex terugwinnen. Ik weet nu wat ik mis omdat mijn ex er niet meer is“

Deze zin vat tot in de perfectie samen wat ik je wil meegeven: je weet pas wat je mist als het er niet meer is. Maar pas op, het kan ook andersom en in je voordeel werken. Als namelijk je ex besloten heeft weg te gaan, dan kan het zijn dat hij of zij zich bewust is geworden van de fouten die zijn gemaakt (door zijn of haar schuld). Je kunt hierop inspelen, maar ik kom hier straks nog even op terug.

Als je je realiseert dat het je ex partner is met wie je je leven verder wilt delen, dan zul je alles moeten inzetten om hem of haar terug te winnen. Iedereen kan inschattingsfouten maken, maar dan moet er wel wat aan gedaan worden.

Het is dus belangrijk dat je jezelf de juiste vragen stelt en dat je niet zomaar iets doet om je ex vriend of ex vriendin terug te krijgen omdat je emotioneel afhankelijk bent. In tegendeel, als je je in die situatie bevindt, dan is er niets ergers om alles te verknallen.

Ben je bezeten van je ex, dan is dat geen goed uitgangspunt om een actieplan op te stellen, want je bent emotioneel niet in staat om de juiste keuzes te maken. Neem in dat geval eerst dus wat afstand om zelf tot rust te komen. Ook je ex verdient die rust!

De liefde weer terugvinden….bij je ex

Wil je de strijd aangaan om je ex vriendin of ex vriend weer terug te winnen, dan is dat een wijs besluit!

Nee, ik maak geen grap. Maar waarom zeg ik dat?

Je hebt ongeveer een jaar nodig om een solide relatie op te bouwen, en je partner goed te leren kennen, maar ook om samen op dezelfde golflengte te komen als jij wat commitment betreft. Dat is niet bepaald eenvoudig……

Wat je ex betreft, jullie hebben samen al veel meegemaakt. In een relatie is de meest kwetsbare fase de periode vanaf 2 tot 9 maanden. Deze periode is psychologisch gezien vrij gecompliceerd omdat beide partners kwetsbaar zijn. Misschien heb je deze fase met je ex partner al doorgemaakt.

Je kent elkaar wellicht tot in de perfectie, of bijna als het een korte relatie betreft, maar in ieder geval kennen jullie elkaars gemeenschappelijke interesses, elkaar smaken en weet je of jullie dezelfde waarden en normen nastreven.

Maar lukt het je om je ex weer zodanig te verleiden dat hij of zij weer bij je terugkomt, dat is dan nog geen garantie dat de volgende relatie wel zal slagen.

Het is niet gemakkelijk om je ex vriend of ex vriendin voor je terug te winnen, maar weet je diep in je hart dat dat het beste voor je is, dan resteert er niets anders dan nu de keuze te maken er geheel voor te gaan, met alles wat je nu weet.

Ik wil mijn ex terugwinnen = In Actie Komen

Als de fundering van het ex terug actieplan eenmaal is gelegd , dan wordt het tijd om tot de kern te komen door concrete stappen te beschrijven die je zullen helpen om je ex terug te krijgen. Natuurlijk bestaan er ook valkuilen die je zult moeten vermijden, en heb je vast nog veel vragen en bepaalde voorkeuren om dingen te doen.

Deze blunders dien je in ieder geval te vermijden als je je ex terug wilt

Als je de vele artikelen op onze website hebt gelezen, dan heb je wellicht ook een artikel gelezen waarin klassieke fouten staan beschreven die je maar beter kunt vermijden, wanneer je je relatie met je ex vriend of ex vriendin weer nieuw leven wilt inblazen. ,

Deze fouten worden ook wel « verbodsbepalingen tijdens de herovering van je ex » genoemd en we raden je aan ze eveneens aandachtig te lezen. Hoe meer je weet over deze verbodsbepalingen des te minder je fouten zult maken. Je kansen om je ex terug te krijgen zullen daarmee dan ook aanzienlijk worden verhoogd.

Eerst dien je te weten dat er minder verbodsbepalingen bestaan dan oorzaken die ertoe hebben geleid dat de relatie tot een einde kwam. Misschien zeg je wel “ gelukkig maar” . Ik heb besloten er in deze special slechts 4 te noemen, want deze komen het meest voor. Als je ze weet te vermijden dan zullen er nieuwe perspectieven met je geliefde ex partner zich aandienen.

Mocht je ooit iets hebben gedaan wat verboden is, denk dan niet meteen fatalistisch. Er is nog geen bewijs dat je verloren hebt, maar maak vanaf nu geen tweede fout.

Wil je weten hoe je uit deze moeilijke impasse wilt komen, dan raad ik je aan om telefonisch consult aan te vragen, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken, en je ex definitief afkomt van het slechte beeld dat hij of zij van je heeft

Je ex smeken: een heel slecht idee!

Je ex smeken om bij je terug te komen is het eerste verbod van het heroveringsplan. Helaas is dat de eerste fout die de meeste mensen maken op het moment dat de breuk wordt aangekondigd. Het is nu eenmaal sterker dan jij want je hebt op dat moment geen controle meer over jezelf. Het is alsof er een bom bij je is ingeslagen, en tot diep in je hart doordreunt.

Je eerste reactie was dus je ex smeken je een tweede kans te geven. Op zich is daar niets dramatisch aan, als je daarna al snel je tranen kon stoppen. Dat je verdriet hebt zal je ex heus wel snappen, en hij of zij zal ook snappen dat je kwaad bent, omdat je het niet had verwacht en je het gevoel hebt de strijd te hebben verloren.

Dus vraag je je ex om een tweede kan. Je wilt je ex bewijzen dat je die nieuwe kans verdient, dat jullie gemaakt zijn voor elkaar. Maar je stuit op de weigering want je ex vindt dat hij of zij je die kansen al zo vaak heeft geboden. Soms zelfs op momenten dat je je daar niet van bewust was. In de gedachten van je ex is het onmogelijk. Zijn of haar beslissing staat vast en je ex is ervan overtuigd dat je toch nooit zult veranderen.

Stop met smeken maar doe beter…..Bewijs je ex dat hij of zij zich vergist over de hele linie. Blijf je aan de kant van de vrager staan dan zal dat niets aan de situatie veranderen. Integendeel, het maakt je alleen maar kwetsbaarder.

Huilen bij je ex

Huilen bij een emotionele schok is heel voor de hand liggend, en ik kan me voorstellen dat niemand het je kwalijk zal nemen. Daarentegen, zul je wel moeten vermijden dat je in een depressie raakt en je je als een slachtoffer opstelt.

Je hebt wel iets beters te doen, luister aandachtig naar je ex want hij of zij vertelt je misschien wel hele belangrijke dingen. Dingen die je straks kunt gebruiken bij het opstellen van je ex-terug actieplan.

Nadat je ex je de bons heeft gegeven, is het het beste dat je niet meteen je emoties toont. Maar niets weerhoudt je ervan om je gevoelens te tonen en te huilen als je je alleen voelt. Huilen kan een gevoel van opluchting geven en je in staat stellen je daarna beter te voelen omdat je inziet dat er iets met jou moet veranderen.

Maak dus de juiste keus en sla de juiste weg in. De weg die ik je hieronder nader zal uitleggen.

Ik word er vaak mee geconfronteerd tijdens mijn coachingsessies, want de meeste mensen vertellen me vaak dat ze juist de dingen hebben gedaan die absoluut verboden zijn. Over het algemeen verloopt dat als volgt:

Op de dag van de breuk is de spanning te meten, maar er gebeurt verder niets
De volgende dag word je heel erg boos en verwens je je ex en hoop je dat hem of haar het ergste zal overkomen
De tweede dag ben je heel verdrietig
De derde dag mis je je ex verschrikkelijk en bel je hem of haar

Zo gaat het dus over het algemeen.

Ik heb iemand gekend die op één dag wel 80 whatsappjes stuurde naar zijn ex. Nadat hij weer bij zijn ex terug was, dankzij mijn instructies, kon hij erom lachen, maar op het moment zelf riskeerde hij zijn kansen wel voorgoed te verknallen.

Je moet weten dat wanneer je je ex gaat stalken, je ex kan besluiten je voorgoed uit zijn of haar leven weg te drukken. En dat zou toch het ergste scenario zijn.

Het overkomt iedereen, maak je niet druk. Maar iedereen zou nu toch wel beter moeten weten.

Je ex uitschelden of bedreigen

Ik heb even getwijfeld of ik dit zou moeten opnemen in deze special, want het ligt natuurlijk voor de hand liggend dat het uitschelden of bedreigen van je ex uit den boze is! Maar ik merk iedere dag weer dat mensen reageren vanuit woede, en dat het hun niet lukt om controle te krijgen over hun emoties.

Als je je ex definitief uit je leven wilt verbannen dan bestaat er geen betere manier dan je ex uitschelden of bedreigen.

Wees eerlijk met jezelf, hou je hoofd koel en gooi je wrokgevoelens overboord. Laat je ex zien dat jij de moeite waard bent, en dat jullie bij elkaar horen.

Ik wil mijn ex terugwinnen. Welke technieken of methode volg ik?

Zoals ik het al heb uitgelegd bestaan er diverse technieken, zowel de traditionele als andere meer specifieke technieken die ik in der loop der tijd, en dankzij de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de verschillende coachingsessies heb uitgefilterd en verbeterd.

Het volgen van een methode of een bepaald traject is natuurlijk belangrijker dan het lezen van slechts één of meerdere artikelen. Immers, het minste subtiele element in een situatie kan de aanpak daarvan al veranderen. Natuurlijk ben je vrij in je keuze om het boek of het programma al dan niet aan te schaffen, maar als je even klikt op deze link dan kun je in ieder geval kijken of één van de opties iets voor je is, en in ieder geval over deze verschillende opties meer informatie verkrijgen.

Je ex terugwinnen met Traditionele of klassieke technieken

Onder de 3 klassieke technieken, zijn er 3 waar ik nader op in wil gaan omdat deze in mijn ogen wel heel belangrijk zijn. Om meer te weten over de andere tips en of technieken wil ik je uitnodigen om de diverse andere artikelen te lezen.

Hoe de vlam weer aanwakkeren bij je ex

Het doel van de technieken is natuurlijk om het vuur weer aan te wakkeren in het hart van je ex. Maar, om dit te bereiken zul je soms radicale methodes moeten toepassen, waarbij je, ik aarzel niet om het je te zeggen, je de nodig pijn zal moeten lijden ☹

Maar wees gerust, als je ze correct uitvoert, en in de goede volgorde, dan zul je fantastische resultaten bereiken. Immers je zult in staat zijn om bepaalde emoties bij je ex op te wekken, en dichter bij zijn of haar hart komen. Om dit te bereiken moet je een strategie hanteren die alom bekend is : het invoeren van Radiostilte, maar ook het schrijven van de acceptatiebrief en het maken van een eerste afspraak is heel essentieel.

Het invoeren van radiostilte

Ah de bekende radiostilte ! Iedereen heeft het erover, maar slechts enkele van mijn lezers , en zelfs ook de andere coaches, beheersen deze nauwelijks. Je moet weten dat het een heel subtiel onderwerp is en dat je soms listig moet zijn om het juiste effect te bereiken

Het is niet gemakkelijk om het contact met je ex te verbreken, maar ik weet ook als geen ander hoe belangrijk het is om je hier aan te houden.

Het gaat er dus in grote lijnen om dat je het contact verbreekt volgens een vooraf vastgestelde periode of volgens bepaalde gebeurtenissen. En dat met twee hoofddoelen voor ogen.

Het eerste doel is om tot jezelf te komen, maar vooral ook om een gemis te laten ontstaan bij je ex. Het is niet omdat je wederhelft besloten heeft een einde aan de relatie te maken, dat hij of zij helemaal niets meer voelt. Als je ex geprobeerd heeft om te vluchten voor zijn of haar gevoelens, dan zal je ex er niet aan ontkomen dat die gevoelens weer terugkomen, en dan heb jij gewonnen! Je dient dan alleen nog maar spijkers met koppen te slaan.

Om meer over radiostilte te weten te komen kun je terecht op deze pagina

Ik wil mijn ex terugwinnen. Welke brief stuur ik?

Juist als je het liefdesvuur in het hart van je ex weer wilt aanwakkeren, dan is het versturen van een brief het ultieme middel om dat te bereiken. Ik heb tientallen artikelen geschreven over dit onderwerp, want een brief kan alles veranderen, en dit in positieve zin. Als je wilt weten hoe je een perfecte brief kunt schrijven, kun je eveneens terecht in ofwel het Ebook of het online coachingprogramma Van Breuk Tot Doorbraak.

De eerste ontmoeting met je ex. Een stap die je niet wilt verknallen

Zowel het inlassen van radiostilte als het versturen van de brief zullen uiteindelijk kunnen leiden tot het verkrijgen van een eerste afspraak. Elk element is hier belangrijk en je moet stap voor stap te werk gaan. Het vraagt soms enige weken tijd maar het is heel belangrijk dat je de instructies op een juiste manier uitvoert. Als je je gaat haasten kun je veel schade aanrichten.

Het krijgen van een afspraakje met je ex gaat niet van de ene dag op de andere, en voor je zover bent, zul je je van je goede kant moeten laten zien. Maak je vooral niet ongerust. Zorg dat je zelf voldoende hebt gewerkt aan jezelf zodat je goed voor de dag kunt komen.

Praat vooral niet over het verleden, want het is goed mogelijk dat je ex een negatieve link legt. Praat vooral over de toekomst, zonder te overdrijven natuurlijk. Stel jezelf zo neutraal mogelijk op en wees zo sexy mogelijk. Ik weet dat deze fase complex is, want je emoties spelen nog steeds een rol. En daarom is het ook dat ik in het coachingprogramma met name een aantal audiofragmenten heb staan die je goed zullen voorbereiden op je eerste afspraak.

Naast de klassieke methodes bestaan er natuurlijk nog meer specifieke ex terug methoden, voor sommige situaties meer geschikt zijn. Je moet ze wel met voorzichtigheid toepassen want ze werken alleen in bepaalde situaties.

De specifieke ex terug methodes of methodes op maat

De methodes op maat zijn niet minder effectief dan de traditionele aanpak. Alleen zijn ze niet voor alle situaties geschikt. Het gaat hier vooral om de wijze hoe je je ex verleid, om de techniek van de omgekeerde afhankelijkheid of het terugwinnen van je ex als hij of zij al een ander heeft, korte tijd na de breuk.

Hoe kan ik mijn ex verleiden

Heeft je relatie maar korte tijd geduurd (zoals ik hier boven al noemde betreft het in dit geval een LEG relatie) kun je beter geen radiostilte inlassen en beter het contact aanhouden.

De reden ligt voor de hand: als je het contact verbreekt, zul je je ex nooit meer terugzien. Het is vrijwel onmogelijk om een relatie te vergeten die 2, 3, 5 jaar of langer heeft geduurd. Maar het is veel gemakkelijker om over een relatie heen te komen die slechts 4 maanden heeft geduurd. Dus hou het contact in dat geval aan, en zorg dat je een ster wordt in het spel der verleiding.

Betreft jouw relatie geen LEG, dan is het wel belangrijk om de regels van radiostilte na te volgen, zodat je je ex kunt laten zien dat je veranderd bent. Je hebt het grote voordeel dat je je ex goed kent, zoals zijn of haar smaken en interesses, dus maak er goed gebruik van! Ga eens diep graven en denk terug aan jullie begintijd. Wat vond je ex zo leuk aan jou toen hij of zij je leerde kennen? Viel je ex op je kapsel? Ren dan naar de kapper? Wat het je goede humeur? Zorg dat je die zo snel mogelijk weer terugkrijgt! Had je ex een duidelijke voorkeur voor een bepaalde kledingstijl? Zorg dat je in de richting van zijn of haar smaak komt. Maar blijf vooral wel jezelf!

Ik wil mijn ex terugwinnen en het belang van omgekeerde emotionele afhankelijkheid

De techniek van de omgekeerde emotionele afhankelijkheid is één van mijn favorieten. Of het nu gaat om het terugwinnen van je ex of binnen je liefdesrelatie, het werktop allerlei terreinen van het leven.

Het principe is vrij simpel maar het blijft een delicate zaak. Het gaat erom dat je een soort hefboomeffect creëert op de emotionele gevoelswereld van je ex. Om het kort samen te vatten: je ex dumpt je, en jij krijgt een andere vriend(in). Je ex zal zeer waarschijnlijk proberen om je aandacht te krijgen, en hoe!.

Ik wil mijn ex terugwinnen maar mijn ex heeft een ander

Als je ex een ander heeft, wat doe je dan?

Ja ook voor deze gevallen bestaan er specifieke technieken.

Als je ex een next heeft, dan heb je al snel de neiging om in paniek te raken. Paniek en angst lijden echter tot verkeerd gedrag, en je riskeert vervolgens spijt te krijgen van je verkeerde acties. Laat je je leiden door je paniek, dan riskeer je je ex nog verder in de armen van zijn nieuwe geliefde stort. Je ex vindt zijn nieuwe geliefde dan nog geweldiger dan hij of zij ooit vond. Zeker omdat hij jou met zijn of haar nieuwe vriend of vriendin gaat vergelijken.

Maar gelukkig bestaat er een methode om dergelijk gedrag te voorkomen.

Om alles nog even samen te vatten: focus je eerst op jezelf en op alles wat je doet, en let niet op die next. De reden is simpel: je denkt dat alles al klaar is, terwijl dat helemaal niet zeker is.

Ten eerste omdat je ex net uit de relatie is gestapt en het is nooit gemakkelijk om een streep onder een relatie te zetten, ook al heeft deze slechts enkele maanden geduurd. Je hebt jezelf bepaalde gewoontes aangewend, en het is aan jou om daar verandering in aan te brengen. Ook je ex zal moeten veranderen nu hij of zij een nieuwe relatie heeft. En denk je dat dat gemakkelijk is? Dat is zeker niet gezegd!

Het is echt niet, omdat je ex zegt dat zijn of haar nieuwe relatie nu zo geweldig is, dat dat ook zo is. Je stelt je misschien voor dat je ex nu helemaal gelukkig is et je raakt daardoor in paniek. Maar er is daar helemaal geen reden voor. Het komt vaak voor dat een ex in die nieuwe relatie ontdekt dat zijn of haar vorige relatie (die met jou) eigenlijk toch beter was. Daarom vertelde ik eerder dat een relatiebreuk juist kan helpen om de waarde van de relatie weer goed in te zien en te waarderen.

Men denkt al snel dat het gras elders groener is, maar dat is onjuist! Het is vaak zo dat een ex partner in zijn of haar nieuwe relatie zijn gebreken kan verbergen. Hij of zij wordt weer innig bemind en krijgt de volle aandacht, maar dat is altijd maar tijdelijk.

Maar je moet weten dat het niet in paniek raken niet voldoende is. Als je zegt ik wil mijn ex terugwinnen, zeker als je het alleen wilt doen, zul je de sterren van de hemel moeten spelen. Of je dat ook alleen zal lukken is nog maar de vraag. Het hangt er dus helemaal van af hoe jij omgaat met de breuk en hoe het je lukt om van je liefdesverdriet af te komen.

Klik hier om een reactie achter te laten 59 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG