Ik Wil Niet Scheiden! Wat Moet Ik Doen?

Als het huwelijk scheef hangt, moet je veel moeite doen om alle plooien weer glad te strijken. Wist je trouwens dat als een huwelijk op springen staan, je dan nauwelijks nog iets kan doen om het goed te maken. Om welke reden dan ook want jij en je partner jagen jezelf de hele tijd op aan elkaar.

Het minste wat je dan gaat doen, zal je partner zich gaan irriteren aan je. Meestal is het zo dat als een huwelijk op springen staat je alles kan vergeten. Of niet? Je zou eventueel nog kunnen proberen om je partner te overtuigen van al je kwaliteiten.

Ik wil niet scheiden maar wat als het toch zal gebeuren?

Als je geen middelen hebt gevonden om je partner te overtuigen wat voor kwaliteiten je allemaal bezit, kun je beter vrede mee hebben dat je jammer genoeg gaat scheiden. Ga geen ruzie maken want je maakt alles nog erger. Heel misschien heeft je partner iemand anders gevonden en dan is het te laat.

Je partner zal het geluk gaan zoeken op een ander en jij blijft achter met een groot, leeg gevoel in je hart. Als je dan kinderen hebt, weet je al automatisch dat je veel zal moeten communiceren met je ex in verband met je kinderen.

Zoals gezegd daarstraks, kun je kost wat kost een scheiding vermijden. Eventueel zou je kunnen proberen om eens erop uit te gaan met je partner. Tenslotte wil je het gevoel terugkrijgen bij je partner van toen de relatie begon.

Je zou iets moeten doen wat alleen jij kan in de ogen van je partner. Verras je partner nu het nog kan want het is misschien binnenkort veel te laat. Je kunt proberen om ’s avonds iets lekkers te koken maar kies voor iets meer uitdagends.

Wat als je nog van je partner houdt?

Als je zeker weet dat je nog zielsveel van je partner houdt, kun je altijd nog eens praten met je ex. Je weet dat praten veel kan oplossen en misschien dit ook. Wees oprecht en eerlijk en vertel je partner wat je precies voelt. Misschien zijn er een paar dingen misgelopen tijdens jullie huwelijk die je nu graag wil rechtzetten.

Uiteraard moet je daarvoor wel de kans krijgen, anders heeft het ook geen zin. Als je goed praat, komen jullie misschien tot een oplossing en volgt er geen scheiding want ik wil niet scheiden!

Ik Wil Niet Scheiden! Wat Moet Ik Doen? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties