Ik Wil Zo Graag Mijn Ex Terug!

Na een mooie tijd met je geliefde is de relatie voorbij. Dit komt voor jou als een klap en je zag het totaal niet aankomen. Je stopt maar niet met denken aan alle mooie tijden die jullie samen hebben gehad. En af en toe een ruzie, ach dat hoort er ook bij. Geen relatie is perfect maar een breuk is teveel voor je. Herken jij jezelf hierin? Dan is het voor jou tijd om over je liefdesverdriet heen te komen en om actie te ondernemen. Laat je ex niet langer lopen maar ga hier wat aan doen. Het zal niet makkelijk zijn, maar het zal het zeker weten waard zijn!

Om je ex terug te krijgen zul je hard moeten werken. Maar jij bent echt niet de enige met een gat in het hart. Ook jouw ex zal er waarschijnlijk kapot van zijn. En dat is heel normaal! Jullie voelen beide een lege plek in jullie hart dus is het de hoogste tijd om weer bij elkaar te komen.

Ik wil mijn ex zo graag terug

De kans is groot dat jij de hele dag door denkt: Ik wil mijn ex zo graag terug. Die gedachte is helemaal niet erg en zelfs erg normaal als de relatie net voorbij is. Mijn eerste tip is dan ook om je ex even met rust te laten. Ik weet uit eigen ervaring dat dit heel erg moeilijk is, maar jouw geduld zal beloond worden. Zo kun je je gedachten op een rijtje zetten en kan je ex er ook eens goed over nadenken.

Bekijk het eens van de positieve kant. Je weet misschien wel dat het echt niet onmogelijk is om je ex weer terug te krijgen. Daarbij heb je nu natuurlijk wel wat tijd over. Benut deze tijd goed! Ga eens de dingen doen die je al een tijd niet hebt gedaan omdat je hier geen tijd voor had. Als je alsnog weinig te doen hebt kijk dan eens rond wat je zou kunnen doen. Een leuke cursus of een nieuwe sport proberen bijvoorbeeld.

Ik zal jou vertellen dat de kans is om je ex terug te krijgen groot is als je mijn tips opvolgt. Na een periode van rust is het tijd om echt actie te ondernemen. Bel je ex eens op en vraag hoe het gaat. Zo kun je meteen merken hoe je ex zich gedraagt tegen je en of je misschien nog een kans maakt.

Relatiecoach

Als je zeker bent van je zaak en je hebt steeds de gedachte om je ex terug te winnen, kun je een relatiecoach benaderen. Michelle vd Berghe is een relatiecoach die jou hierbij kan helpen. Zij heeft een eigen boek geschreven over hoe je je ex kunt terugwinnen en hoe jullie relatie ook stand kan houden. Dit boek heeft al gewerkt bij honderden andere stellen. Zij zijn inmiddels weer bij elkaar, net als jouw ex en jij dat binnenkort zullen zijn.

Ik Wil Zo Graag Mijn Ex Terug! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties