JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Huwelijksproblemen    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Ik zie het niet meer zitten met mijn man

Na een relatie van 5 jaar zijn wij getrouwd. De eerste acht jaren van ons huwelijk waren we heel erg gelukkig en nog stapelverliefd op elkaar. Dat geluk werd na die acht jaar ineens een stuk minder. Na een jaar of twee kwakkelen bekroop mij een angstig gevoel. Ik wist het maar wilde het niet: ik zie het niet meer zitten met mijn man.

Wanneer denk je opeens: ik zie het niet meer zitten met mijn man?

Als je af en toe eens ruzie, een woordenwisseling, een irritatie of een ander negatief moment hebt in je huwelijk is er op zich nog niet veel aan de hand. Pas wanneer de irritaties en ruzies toe nemen ontstaat er een probleem. Een andere mogelijkheid is dat er geen sprake is van ruzies maar dat er andere redenen zijn waarom je denkt; ik zie het niet meer zitten met mijn man. Het kan zijn dat je uit elkaar gegroeid bent omdat je te weinig samen meemaakt.

Wat kan ik eraan doen?

Ik zelf vond het vreselijk dat ik met deze gedachte rond liep. Mijn man ondervond niet weer ergernis in onze relatie maar ik zag dit wel als een groot probleem. Ik wist dat ik er iets aan moest doen. Als we op deze manier door zouden gaan zou dit het einde van ons huwelijk betekenen. Dit wilde ik echt voorkomen.

Je hebt immers een heel leven samen opgebouwd en we waren trotste ouders van een prachtige dochter. Heel internet heb ik afgestruind naar tips om ons huwelijk te redden. Uiteindelijk stuitte ik op een aantal producten die informatie verschaffen over hoe ik het beste te werk kon gaan. Ik schafte de spullen aan en heb deze zelf uitgebreid bestudeerd.

– Probeer veel leuke activiteiten in te plannen in jullie misschien drukke leven. Dit is zeker de moeite waard want positieve tijd samen doorbrengen kan je huwelijk redden. Door het samen lachen en plezier maken krijgt je relatie een boost!

– Let niet te veel op de negatieve kanten van je partner. Vaak ga je je hier het meeste aan ergeren terwijl er veel meer leuke kanten zijn. Probeer deze in te zien en te gaan waarderen. Accepteer fouten van elkaar.

Met ons huwelijk is het helemaal goed gekomen. Wij zijn weer erg gelukkig met elkaar en hopen op een lang en gelukkig huwelijk. Ik zie het niet meer zitten met mijn man is in mijn geval niet meer van toepassing!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl