JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Van collega naar lover naar collega – komt dit u bekend voor? Het creëren van opzettelijke afstand van uw ex is een belangrijk ingrediënt in het recept voor herstel. Maar wat doet u bij het scenario als jij je ex elke dag ziet?

Romances die zich ontwikkelen op kantoor worden vaak niet openbaar gemaakt. Dit gebeurt om verschillende redenen: bedrijfsbeleid, ongeschreven regels, negatieve connotaties, buitenechtelijke status. De meeste mensen houden hun relaties op het werk graag geheim. Maar dat zit je wel met het probleem dat wanneer je relatie stuk loopt, jij je ex iedere dag gaat zien.

Het probleem met een clandestiene romantiek is dat de break-up ook is verborgen. Uw relatie privé houden zorgt ervoor dat u geen steun kunt verwachten van vrienden en collega’s die u door deze moeilijke tijden helpen.

Gemengde signalen houden u in het ongewisse. Wanneer u deze signalen accepteert, wordt het moeilijk om verder met uw leven te gaan omdat de relatie met uw ex u blijft achtervolgen. Één van de redenen waarom afstand nodig is voor het genezingsproces is omdat het hebben van alle actuele informatie over uw ex, zoals een nieuwe mogelijke date niet bepaald bevorderlijk is voor uw herstel.

Wanneer u werkt met een ex is het belangrijk om het alleen over het werk te hebben. Vooral in het geval van: ik zie mijn ex elke dag. Verdere informatie over alle aspecten van hun leven na de beëindiging van de relatie is voor u geheel onnodig.

U kent het vast wel, de ervaring van een geur of het horen een lied waarvan een aangrijpende herinnering aan een persoon of een punt in de tijd samen naar boven brengt in uw gedachten. dit komt omdat onze geest als een archiefkast is die efficiënt opgeslagen herinneringen daarmee associeert.

We moeten nog het mysterie van al die ’triggers’ ontrafelen, maar we weten dat zelfs de meest alledaagse detail een vereniging met uw ex kan generen: de geur van uw kantoor, de hoek van uw computer, een bepaald geluid..

Je ex iedere dag zien kan je op deze manier oplossen:

• Herschikken van je werkruimte.

• Plaats uw computer op een andere plek.

• Verander uw foto’s en snuisterijen.

• Spuit een onbekende geur in uw kantoor.

• Rijd een andere route naar het werk.

• Loop een ander pad naar uw werkruimte.

• Draag nieuwe kleren.

• Praat met andere collega’s.

• …

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Wil jij graag je ex terug? Dat kan! Download hiervoor gratis het gratis rapport en ontdek de best bewaarde geheimen om je ex snel terug te winnen! 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl