• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Zie Mijn Ex Nog Graag – Wat Nu?

Het gebeurt te vaak dat mensen uit elkaar gaan en dat één van beiden elkaar nog graag ziet. Soms, heel soms komt het voor dat een koppeltje terug bij elkaar gaat en jammer genoeg gebeurt het vaak ook dat de ex een andere relatie begint. Als je dan je ex nog graag ziet, kan dat best, knap vervelend zijn. Hoe ga je hiermee om voor jezelf en voor de mensen om je heen? Een simpele vraag waarop geen simpele antwoorden bestaan. Het komt erop neer dat je hiermee moet leren leven en dat je vooral jezelf moet blijven in de omgang naar andere mensen toe.

Ik zie mijn ex nog graag, en nu?

Stel dat je je ex nog graag ziet en dat je nergens anders meer aan kunt denken. Dan kun je twee dingen doen: of jezelf opsluiten en niemand nog willen zien of proberen als je ex nog vrijgezel is om je ex terug te veroveren. Hoe je je ex terug wilt veroveren dat moet jezelf weten want jij weet immers wat je ex graag heeft.

Let er wel op dat het terug veroveren van je ex heel wat tijd en moeite meer zal kosten dan voorheen. Jezelf opsluiten kan je doen maar is niet bepaald een goede keus omdat mensen je dan als zielig gaan bestempelen en zeg nu zelf, met een zielig iemand wil je toch geen relatie beginnen?
Mocht je veel ruzie gehad hebben tijdens de relatie en dat is de reden waarom alles stuk is gegaan dan moet je in eerste instantie gaan nadenken wat nu precies de oorzaken waren van die ruzie. Lag het aan jezelf of aan je ex, want als het aan jezelf ligt, dan zou ik het maar direct goed gaan maken met je ex. Moest het nu aan je ex liggen dan kun je je ex vergeven.

Je hoeft het niet dadelijk te vergeten maar alleszins vergeven, dat is de eerste stap. Ik zie mijn ex nog graag kan motiverend voor je zijn als je contact zoekt met je ex want stel dat je ex jou ook nog graag ziet dan bestaat de kans wel dat jullie terug één zullen worden. Voordat je die stap neemt dat je terug naar je ex gaat, kan het verstandig zijn om alles even te relativeren. Ik zie mijn ex nog graag en moet nu actie ondernemen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG