Wanneer een relatie uitgaat gaat dit in veel gevallen gepaard met een vreselijk verdriet. Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom de relatie ineens over kan zijn. Jij of je ex kan vreemd zijn gegaan, de liefde kan van een kan over zijn of er kan sprake zijn van een andere reden. Hoe dan ook, veel mensen hunkeren na afloop van de relatie nog steeds naar de liefde van hun ex-partner. Maar is het mogelijk om je ex terug te krijgen?

Bekijk onderstaande video:

De eerste dagen na de relatiebreuk

Op het moment dat de relatie verbroken gaat, zul je waarschijnlijk veel verdriet hebben. Wat de reden ook is dat de relatie verbroken is, je ex zal waarschijnlijk op dit moment ook veel verdriet hebben.

Jullie zullen beiden in een periode van rouw verkeren, over het verbreken van de relatie. En hoe je je ex misschien ook terug zou willen, het is belangrijk dat je in deze eerste 30 dagen geen contact opneemt met je ex. In deze periode kan hij of zij eerst aan zichzelf werken, waarna jullie relatie misschien toch weer een kans kan hebben.

De relatie is al een tijdje over

Enige tijd na het verbreken van de relatie, wanneer de periode van rouw is afgesloten en zowel jij als je ex je leven weer een beetje op de rails hebben gezet, zou je weer contact kunnen opnemen.

De vraag, is het mogelijk om je ex terug te krijgen, zal waarschijnlijk weer in je hoofd gaan spelen, en nu is het tijd om actie te ondernemen. Bouw het contact rustig op, kijk of er de mogelijkheid is om weer vrienden te worden en wie weet ontstaat van daaruit wel een nieuwe relatie.

Is het mogelijk om je ex terug te krijgen?

Hoe graag je je ex ook terug wilt krijgen, het is altijd belangrijk om alles weer rustig op te bouwen. Het kan ook een handig idee zijn om eens te kijken wat er voor informatie is in te winnen over het terugkrijgen van je ex.

>>> Je kunt in dit overzicht lezen hoe ik jou kan helpen om je ex terug te winnen

Maar is het mogelijk om je ex terug te krijgen? Ja zeker wel, als je alle tips opvolgt om weer een werkende relatie op te bouwen, dan is het zeker mogelijk. Mits jullie nog bij elkaar passen natuurlijk.

>>> Bekijk ook deze video en lees het artikel waarin ik je vertel over de 5 meest lastige terug te winnen ex partners

 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG