Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Bedanken, Hoe Doe Je Dat?

Als jij en je ex recentelijk uit elkaar zijn gegaan, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om je gevoelens weer op een rijtje te zetten. Er komen veel emoties omhoog in de tijd nadat je een punt achter de relatie hebt gezet. Deze emoties kunnen het moeilijk maken om van een afstand naar je relatie te kijken. Neem dan ook de tijd om weer tot jezelf te komen nadat je weer single geworden bent.

Denk na over de tijd die jullie samen hadden en geef jezelf niet de schuld van het feit dat het mis ging tussen jullie. Misschien wil je jouw ex bedanken voor de mooie tijd die jullie samen hadden. Dat kan moeilijk zijn als je elkaar niet meer ziet. Vaak voel je dan toch de behoefte om je dank uit te spreken voordat je een punt achter de relatie kunt zetten. Ook is het feit dat je deze behoefte voelt soms een teken dat je wellicht niet volledig klaar bent om je ex achter je te laten.

Je ex bedanken, hoe doe je dat?

Voordat je de stap zet om weer contact op te nemen met je ex is het belangrijk dat je zelf goed weet wat je uiteindelijk wilt bereiken met deze stap. Je ex bedanken kun je doen op verschillende manieren, maar ben je er zelf wel echt klaar voor om het contact weer aan te gaan? Je kunt een brief schrijven, een kaart sturen, of telefonisch contact opnemen.

Maar als jij het liefst zou zien dat jullie uiteindelijk toch weer bij elkaar komen is het belangrijk dat je goed nadenkt over je plan van aanpak. Zie je hem of haar af en toe nog wel eens? Misschien kom je elkaar soms tegen in het uitgaansleven. Op dat moment ben je vaak omringd door anderen. Dat is vaak niet de beste situatie om een serieus gesprek aan te gaan. Je ex bedanken werkt het best als je echt even de tijd voor elkaar hebt zonder dat kennissen of vrienden in de buurt zijn.

Je ex bedanken en samen verder gaan

Als je voelt dat je toch weer een poging wilt wagen om terug te komen bij je ex, is het belangrijk dat je zeker weet wat je wilt. Wil je vrienden zijn of wil je meer van hem of haar? We kunnen je helpen bij het terugwinnen van je ex op een manier die echt werkt.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG