Je Ex Bedanken, Hoe Doe Je Dat?

Als jij en je ex recentelijk uit elkaar zijn gegaan, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om je gevoelens weer op een rijtje te zetten. Er komen veel emoties omhoog in de tijd nadat je een punt achter de relatie hebt gezet. Deze emoties kunnen het moeilijk maken om van een afstand naar je relatie te kijken. Neem dan ook de tijd om weer tot jezelf te komen nadat je weer single geworden bent.

Denk na over de tijd die jullie samen hadden en geef jezelf niet de schuld van het feit dat het mis ging tussen jullie. Misschien wil je jouw ex bedanken voor de mooie tijd die jullie samen hadden. Dat kan moeilijk zijn als je elkaar niet meer ziet. Vaak voel je dan toch de behoefte om je dank uit te spreken voordat je een punt achter de relatie kunt zetten. Ook is het feit dat je deze behoefte voelt soms een teken dat je wellicht niet volledig klaar bent om je ex achter je te laten.

Je ex bedanken, hoe doe je dat?

Voordat je de stap zet om weer contact op te nemen met je ex is het belangrijk dat je zelf goed weet wat je uiteindelijk wilt bereiken met deze stap. Je ex bedanken kun je doen op verschillende manieren, maar ben je er zelf wel echt klaar voor om het contact weer aan te gaan? Je kunt een brief schrijven, een kaart sturen, of telefonisch contact opnemen.

Maar als jij het liefst zou zien dat jullie uiteindelijk toch weer bij elkaar komen is het belangrijk dat je goed nadenkt over je plan van aanpak. Zie je hem of haar af en toe nog wel eens? Misschien kom je elkaar soms tegen in het uitgaansleven. Op dat moment ben je vaak omringd door anderen. Dat is vaak niet de beste situatie om een serieus gesprek aan te gaan. Je ex bedanken werkt het best als je echt even de tijd voor elkaar hebt zonder dat kennissen of vrienden in de buurt zijn.

Je ex bedanken en samen verder gaan

Als je voelt dat je toch weer een poging wilt wagen om terug te komen bij je ex, is het belangrijk dat je zeker weet wat je wilt. Wil je vrienden zijn of wil je meer van hem of haar? We kunnen je helpen bij het terugwinnen van je ex op een manier die echt werkt.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG