JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als jij en je ex recentelijk uit elkaar zijn gegaan, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om je gevoelens weer op een rijtje te zetten. Er komen veel emoties omhoog in de tijd nadat je een punt achter de relatie hebt gezet. Deze emoties kunnen het moeilijk maken om van een afstand naar je relatie te kijken. Neem dan ook de tijd om weer tot jezelf te komen nadat je weer single geworden bent.

Denk na over de tijd die jullie samen hadden en geef jezelf niet de schuld van het feit dat het mis ging tussen jullie. Misschien wil je jouw ex bedanken voor de mooie tijd die jullie samen hadden. Dat kan moeilijk zijn als je elkaar niet meer ziet. Vaak voel je dan toch de behoefte om je dank uit te spreken voordat je een punt achter de relatie kunt zetten. Ook is het feit dat je deze behoefte voelt soms een teken dat je wellicht niet volledig klaar bent om je ex achter je te laten.

Je ex bedanken, hoe doe je dat?

Voordat je de stap zet om weer contact op te nemen met je ex is het belangrijk dat je zelf goed weet wat je uiteindelijk wilt bereiken met deze stap. Je ex bedanken kun je doen op verschillende manieren, maar ben je er zelf wel echt klaar voor om het contact weer aan te gaan? Je kunt een brief schrijven, een kaart sturen, of telefonisch contact opnemen.

Maar als jij het liefst zou zien dat jullie uiteindelijk toch weer bij elkaar komen is het belangrijk dat je goed nadenkt over je plan van aanpak. Zie je hem of haar af en toe nog wel eens? Misschien kom je elkaar soms tegen in het uitgaansleven. Op dat moment ben je vaak omringd door anderen. Dat is vaak niet de beste situatie om een serieus gesprek aan te gaan. Je ex bedanken werkt het best als je echt even de tijd voor elkaar hebt zonder dat kennissen of vrienden in de buurt zijn.

Je ex bedanken en samen verder gaan

Als je voelt dat je toch weer een poging wilt wagen om terug te komen bij je ex, is het belangrijk dat je zeker weet wat je wilt. Wil je vrienden zijn of wil je meer van hem of haar? We kunnen je helpen bij het terugwinnen van je ex op een manier die echt werkt.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl