Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex De Ruimte Geven, Hoe Doe Je Dat?

Binnen een relatie kan het gebeuren dat je op een gegeven moment merkt dat het niet meer goed gaat. Je waardeert elkaar niet meer zoals je ooit deed, of er ontstaan problemen. Misschien ben je je wel gaan ergeren aan elkaar en worden ergernissen die ooit klein waren onoverkomelijk. In zo’n situatie kan het onvermijdelijk zijn dat je uit elkaar gaat. Het is op dat moment belangrijk om je ex de ruimte te geven, ook als je zelf merkt dat je hem of haar vreselijk mist. Je ex de ruimte geven is soms een van de meest pijnlijke dingen die je moet doen om alles voor jezelf op een rijtje te kunnen zetten.

Je ex de ruimte geven, hoe doe je dat?

Jullie zijn uit elkaar en je hebt nog steeds gevoelens voor je ex. Hoe ga je daarmee om? Ga niet bij de pakken neer zitten, hoe moeilijk het ook is om je leven weer op te pakken. Maak gebruik van deze periode om zelf te ontdekken wat jij belangrijk vindt in je leven. Wat heb jij nodig om weer gelukkig te zijn?

Misschien kon je wel tot de conclusie dat je eigenlijk echt niet zonder je ex kunt. Je ex de ruimte geven betekent goed voor jezelf zorgen en bepalen of jij uiteindelijk een nieuwe start zou willen maken met je ex. Als jij je ex juist nu heel erg mist dan betekent dit dat je diep van binnen niet klaar bent om definitief afscheid van elkaar te nemen.

Je ex de ruimte geven om samen verder te gaan

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om weer voorzichtig een nieuw begin te maken met je ex. Hoe doe je dat? Met onze hulp en adviezen ben je in staat om op een goede manier te onderzoeken of de mogelijkheid er is om samen door te gaan. Je ex de ruimte geven voor een bepaalde tijd hoeft zeker niet het einde van jullie leven samen te betekenen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG