JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Ben jij een van de vele mensen die pas merken hoeveel ze om hun ex geven nadat ze uit elkaar zijn gegaan? Het einde van een relatie houdt vaak in dat je na een lange tijd samen, jezelf de tijd kunt geven en kunt terugkijken op je relatie. Welke dingen vond je bijzonder, leuk of juist onprettig aan je ex? Mis je hem of haar steeds meer nu jullie uit elkaar zijn?

Soms kom je, nadat een relatie spaak gelopen is, tot de conclusie dat je niet uit elkaar had willen of moeten gaan. Het single leven is niet voor je weggelegd als je jouw ex eigenlijk gewoon niet wilt missen. Het is belangrijk om te weten dat je ex de tijd geven noodzakelijk is, ook als jij zelf wel zeker weet dat je hem of haar terug wilt winnen. Neem zelf ook de tijd om je gedachten en gevoelens op een rijtje te zetten.

Je ex de tijd geven, maar hoe lang?

Hoe lang wil en kun je jouw ex de tijd geven? Het ligt eraan hoe vaak en hoeveel je hem of haar mist. Is het moeilijk om zonder je ex te leven en merk je dit iedere dag? Zoek voor jezelf uit waarom het mis ging tussen jullie. Wat was de reden van de breuk? Wat zou je veranderen in jullie relatie als je de kans nu had om alles weer recht te zetten? De antwoorden op deze vragen weet alleen jij, dus onderzoek voor jezelf wat je nu anders zou doen.

Misschien loopt jouw ex wel met dezelfde gevoelens en twijfels rond. Dan is het belangrijk dat je in staat bent om je ex de tijd te geven en de kans geeft om zelf de eerste stap te zetten. Gebeurt dit niet, of neem jij liever het voortouw? Dan kunnen we je helpen om je ex weer voor je terug te winnen. Je ex de tijd geven is dus niet altijd nodig. Jij kent hem of haar het best en weet het best of je ex even tijd voor zichzelf nodig heeft of juist niet.

Waag de sprong nadat je ex tijd heeft gehad!

Er zijn vele manieren om je ex terug te winnen. Je ex de tijd geven om jou te gaan missen is er een. Maar soms is het best eng of moeilijk om in deze spannende situatie goed uit je woorden te komen. Schroom niet om hierbij onze hulp te gebruiken!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl