Je Ex Feliciteren Met Zijn Of Haar Verjaardag – Doen Of Niet?

Jullie zijn net uit elkaar en je ex is binnenkort jarig. Moet je je ex feliciteren met zijn of haar verjaardag of niet? Wat zegt je gevoel? Vaak geeft je gevoel je wel aan wat je moet doen en als dat je in de steek laat, gebruik dan je verstand. Of je je ex wel of niet feliciteert met zijn of haar verjaardag hangt daarnaast af van de omstandigheden hoe jullie uit elkaar gegaan zijn.

Hoe is de situatie?

Je ex feliciteren met zijn of haar verjaardag hangt helemaal af van het manier hoe jullie uit elkaar gegaan zijn. Als je ex jou gedumpt heeft en het verdriet is nog vers doe je er beter aan hem of haar niet te feliciteren. Laat het een en ander een jaartje rusten, tot alle emoties weer tot rust gekomen zijn en kijk dan verder. Zijn jullie echter in wederzijds overleg uit elkaar gegaan is het heel normaal dat je elkaar feliciteert.

Een goede voorbereiding is reeds het halve werk!

Je hebt mijn boeken over ‘je liefdesverdriet verwerken’ en ‘hoe win ik mijn ex terug’ gelezen. Wat zeg je? Nog niet eens besteld? Aarzel dan niet langer en bestel nu deze superslimme handleidingen hoe je A, jezelf onweerstaanbaar maakt en B, hoe je je ex voor je kan terugwinnen.

Waag je kans!

De supergoede smoes om elkaar na een bezinningsperiode weer eens te ontmoeten of te bellen. Gedraag je relaxed en zoek contact op een moment dat je denkt dat je ex alleen is. Denk aan de trucs die je leerde uit de boeken en grijp je kans!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG