Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Feliciteren Met Zijn Of Haar Verjaardag – Doen Of Niet?

Jullie zijn net uit elkaar en je ex is binnenkort jarig. Moet je je ex feliciteren met zijn of haar verjaardag of niet? Wat zegt je gevoel? Vaak geeft je gevoel je wel aan wat je moet doen en als dat je in de steek laat, gebruik dan je verstand. Of je je ex wel of niet feliciteert met zijn of haar verjaardag hangt daarnaast af van de omstandigheden hoe jullie uit elkaar gegaan zijn.

Hoe is de situatie?

Je ex feliciteren met zijn of haar verjaardag hangt helemaal af van het manier hoe jullie uit elkaar gegaan zijn. Als je ex jou gedumpt heeft en het verdriet is nog vers doe je er beter aan hem of haar niet te feliciteren. Laat het een en ander een jaartje rusten, tot alle emoties weer tot rust gekomen zijn en kijk dan verder. Zijn jullie echter in wederzijds overleg uit elkaar gegaan is het heel normaal dat je elkaar feliciteert.

Een goede voorbereiding is reeds het halve werk!

Je hebt mijn boeken over ‘je liefdesverdriet verwerken’ en ‘hoe win ik mijn ex terug’ gelezen. Wat zeg je? Nog niet eens besteld? Aarzel dan niet langer en bestel nu deze superslimme handleidingen hoe je A, jezelf onweerstaanbaar maakt en B, hoe je je ex voor je kan terugwinnen.

Waag je kans!

De supergoede smoes om elkaar na een bezinningsperiode weer eens te ontmoeten of te bellen. Gedraag je relaxed en zoek contact op een moment dat je denkt dat je ex alleen is. Denk aan de trucs die je leerde uit de boeken en grijp je kans!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG