• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Gaat Verder… Wat Nu?

Een relatiebreuk kan erg heftig zijn. Het is een periode waarin je rouwt en veel verdriet hebt. Je kunt een relatiebreuk zien aankomen, maar het kan ook onverwachts komen. Beide gevallen zijn pijnlijk. Je probeert verder te gaan met je leven, maar dit kan nog wel eens lastig zijn. Wat de situatie nog zwaarder maakt, is als je ex wel gemakkelijk verder gaat met zijn of haar leven. Wat moet je doen als je ex verder gaat met zijn of haar leven?

Het is erg moeilijk, maar probeer niet te gaan piekeren. Wanneer je eenmaal die negatieve gedachten toelaat, kan je jezelf helemaal de put inpraten. Bedenk dat jullie samen een relatie hadden en dat het aan beide kanten is mislukt. Het is jammer dat je ex niet meer tijd gaf om eraan te werken. Elke relatiebreuk is namelijk te voorkomen.

Je ex gaat verder…

Het kan helemaal demotiverend zijn als je het gevoel hebt dat je ex veel gemakkelijker met de relatiebreuk omgaat dan jij. Op sociale mediasites lees je allemaal berichten over leuke activiteiten die je ex onderneemt. Je ex lijkt totaal geen last te hebben van jullie relatiebreuk. Wanneer je dit ziet, moet je bedenken dat een groot deel van die sites gebaseerd zijn op leugens.

Mensen willen hun leven leuker voordoen dan het eigenlijk is. Je ex voel zich te trots om daar te zeggen hoe naar je ex zich voelt. Ga je ex nu niet nadoen door ook allemaal positieve dingen te posten. Houd je afzijdig en laat de sociale mediasites een tijdje met rust. Probeer ook niet te vaak naar de profielen op social media sites van je ex te kijken, hier word je alleen maar ongelukkig van.

Is je ex gespot met een ander? Dat is een erg naar gevoel. Vooral mannen willen zich liever niet toegeven aan de pijn van een relatiebreuk en proberen daarom snel een andere vrouw te zoeken. Zoek hier niet teveel achter. Je ex denkt jou hiermee te vergeten, maar dat is niet het geval.

Reboundrelaties mislukken bijna altijd. Het is een relatie gebaseerd op lust en verdriet. Het gaat je ex niet lukken zich aan die andere persoon te hechten, want je ex denkt nog teveel aan jou.

Wees zelf verstandig en ga niet meteen op zoek naar een andere relatie. Als jij ook op zoek gaat naar een andere relatie is de kans dat jij je ex weer terugkrijgt erg laag.

Doe de liefdesverdriettest op onze site en krijg een passend advies over hoe jij je ex weer terug kunt winnen. Deze test bestaat uit verschillende vragen, waardoor er een helder beeld kan worden geschetst van de situatie waarin jij je bevindt.

Lees ons boek over het terugwinnen van je ex!

Koop daarnaast het boek van Michelle vd Berghe. In haar boek staat uitgebreid beschreven hoe jij je ex weer terug kan winnen. Ook staan er tips over hoe jij om moet gaan met een ex die verder is gegaan met zijn of haar leven. Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG