JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een relatiebreuk kan erg heftig zijn. Het is een periode waarin je rouwt en veel verdriet hebt. Je kunt een relatiebreuk zien aankomen, maar het kan ook onverwachts komen. Beide gevallen zijn pijnlijk. Je probeert verder te gaan met je leven, maar dit kan nog wel eens lastig zijn. Wat de situatie nog zwaarder maakt, is als je ex wel gemakkelijk verder gaat met zijn of haar leven. Wat moet je doen als je ex verder gaat met zijn of haar leven?

Het is erg moeilijk, maar probeer niet te gaan piekeren. Wanneer je eenmaal die negatieve gedachten toelaat, kan je jezelf helemaal de put inpraten. Bedenk dat jullie samen een relatie hadden en dat het aan beide kanten is mislukt. Het is jammer dat je ex niet meer tijd gaf om eraan te werken. Elke relatiebreuk is namelijk te voorkomen.

Je ex gaat verder…

Het kan helemaal demotiverend zijn als je het gevoel hebt dat je ex veel gemakkelijker met de relatiebreuk omgaat dan jij. Op sociale mediasites lees je allemaal berichten over leuke activiteiten die je ex onderneemt. Je ex lijkt totaal geen last te hebben van jullie relatiebreuk. Wanneer je dit ziet, moet je bedenken dat een groot deel van die sites gebaseerd zijn op leugens.

Mensen willen hun leven leuker voordoen dan het eigenlijk is. Je ex voel zich te trots om daar te zeggen hoe naar je ex zich voelt. Ga je ex nu niet nadoen door ook allemaal positieve dingen te posten. Houd je afzijdig en laat de sociale mediasites een tijdje met rust. Probeer ook niet te vaak naar de profielen op social media sites van je ex te kijken, hier word je alleen maar ongelukkig van.

Is je ex gespot met een ander? Dat is een erg naar gevoel. Vooral mannen willen zich liever niet toegeven aan de pijn van een relatiebreuk en proberen daarom snel een andere vrouw te zoeken. Zoek hier niet teveel achter. Je ex denkt jou hiermee te vergeten, maar dat is niet het geval.

Reboundrelaties mislukken bijna altijd. Het is een relatie gebaseerd op lust en verdriet. Het gaat je ex niet lukken zich aan die andere persoon te hechten, want je ex denkt nog teveel aan jou.

Wees zelf verstandig en ga niet meteen op zoek naar een andere relatie. Als jij ook op zoek gaat naar een andere relatie is de kans dat jij je ex weer terugkrijgt erg laag.

Doe de liefdesverdriettest op onze site en krijg een passend advies over hoe jij je ex weer terug kunt winnen. Deze test bestaat uit verschillende vragen, waardoor er een helder beeld kan worden geschetst van de situatie waarin jij je bevindt.

Lees ons boek over het terugwinnen van je ex!

Koop daarnaast het boek van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Marjolein vd Berghe). In haar boek staat uitgebreid beschreven hoe jij je ex weer terug kan winnen. Ook staan er tips over hoe jij om moet gaan met een ex die verder is gegaan met zijn of haar leven. Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Mijn ex heeft het uitgemaakt op 25 januari na bijna 16 jaar samen te zijn geweest en we hebben 3 jonge kindjes waarvan de jongste net 1 jaar is geworden.

  2 weken na de breuk kwam ik erachter dat hij gelijk een ander heeft.

  Hij schijnt met haar die emotionele klik te hebben die wij missen door de vele ruzies van de laatste paar maanden.
  Zijn gevoel is ook weg voor mij.

  Kan ik hem nog terugwinnen??

  1. Door aan jezelf te werken en je af te vragen wat maakt dat hij vreemd ging. Dat hoeft niet aan jou te liggen, dat kan ook aan hem liggen. Belangrijk is dat je begrijpt wat de oorzaak was van die vele ruzies en hoe je dit anders kan doen. Jullie zullen nog veel met elkaar te maken krijgen vanwege de kinderen, dus laat vooral zien hoe jij jezelf verder ontwikkelt en liefdevol blijft naar hem en over hem praat naar de kinderen!
   Sterkte met de situatie!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl