Je Ex Gek Maken – Wat Zijn De Voordelen?

Het einde van een relatie is in sommige gevallen definitief en in andere slechts tijdelijk. Vaak is het zo dat partners door een relatiecrisis gaan waarvan ze niet weten hoe ze er uit moeten komen. Je komt dan in een soort patstelling terecht waarbij je je afvraagt of je ex nog wel van je houdt. Je ex gek maken kan dan een interessante strategie zijn om te kijken of er nog hoop is.

Je ex gek maken kan nuttig zijn

Een liefdesbreuk is vaak intensief en pijnlijk. Je bent triest en wanhopig, maar ergens diep in je ziel brandt er toch nog een lichtje van hoop. Houdt mijn ex nog van mij, en zijn de brokken te lijmen? Het zijn allemaal dingen die je je afvraagt als je denkt aan een mogelijke toekomst.

Het probleem is dat jullie met hevige ruzie uit mekaar zijn gegaan en het nu moeilijk ligt om de zaken op een zachte manier aan te pakken. Als je je nu meteen verzoenend opstelt, dan voelt het allemaal een beetje raar voor je ex en breng je jezelf in een zwakkere positie. Daarom kan het nuttiger zijn om het anders aan te pakken.

Je ex gek maken: wat zijn de voordelen?

Je ex gek maken lijkt misschien een harde aanpak, maar kan wel degelijk voordelen hebben. Want op deze manier kan je snel te weten komen of je ex nog iets voor je voelt. Het kan interessant zijn om je in de eerste plaats sereen en onopvallend op te stellen en af te wachten. Je ex zal zich dan afvragen waarom het zo stil is rond jou.

Als je ex nog van je houdt zal er ongetwijfeld nieuwsgierigheid ontstaan om uit te vissen waar je uithangt en wat je doet. Jouw stilte kan voor je ex oorverdovend zijn waardoor je opnieuw een spel van aantrekking kan uitlokken. En na een tijdje kan je kijken of je ex inderdaad nog geïnteresseerd is door je met een ander te vertonen. Wordt je ex jaloers, dan maakt je relatie nog een kans.

Maar ook als er niet meteen reactie komt hoef je niet te wanhopen. Mogelijk zal je ex tijd nodig hebben om deze nieuwe ontwikkelingen te verwerken en na te denken over een volgende stap. Op die manier kan je ex gek maken dan een nuttige strategie zijn om te komen tot een eventuele verzoening.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG