JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Hoe is dat, wanneer je ontdekt dat je ex een nieuwe vriendin heeft? Het zal je in eerste instantie waarschijnlijk veel moeite kosten blij te zijn voor je ex. Ook al omdat jij er nog lang niet klaar mee bent, dat het daadwerkelijk over is tussen jullie. Jij wilt er nog van alles aan doen om het weer bij het oude te krijgen. Hoe ga je te werk?

Het type vriendin voor je ex

Wat voor type vriendin was jij voor je ex, wat voor type zou je willen zijn en wat voor type is de nieuwe vriendin van je ex? Mogelijk valt hier een ideale combinatie uit te halen; de perfecte vriendin voor je ex. Een beetje van zoals jij voorheen was en een beetje van zijn nieuwe vriendin. Je doel is vanzelfsprekend dat hij straks volledig voor jou gaat en voor niemand anders.

Je moet er niet steeds aan denken – hoe moeilijk dat ook wel niet is

Het beste is je te focussen op jouw doelen. Welke manieren kun je zelf bedenken en wat kun je aan tips vinden via internet, of via jouw vrienden? Vind wel uit wat je ex en zijn nieuwe vriendin tegenwoordig veelal doen. Misschien hebben zij een gezamenlijke hobby en kun jij je er daar ook bij aansluiten, al dan niet bij dezelfde vereniging.

Er zal gerust veelal geroddeld worden en natuurlijk zien anderen ook dat je ex een nieuwe vriendin heeft. Trek hier alleen lering uit en ga je niet zitten ergeren. Andere mensen vinden toch wel van alles. Jij gaat goed genieten van je nieuwe project en dat is: dat alle twijfels over jou en je ex straks de wereld uit zullen zijn.

Zorg goed voor jezelf

Denk tussendoor ook om je eigen rust. Je hoeft niet dag en nacht bezig te zijn met het terugwinnen van je ex. Al mag je je doel niet uit het oog verliezen natuurlijk. Blijf goed om je heen kijken en vertel je doel aan mensen om je heen die je kunt vertrouwen. Er is vast wel iemand die je kan helpen. Je ex heeft een nieuwe vriendin en daar moet spoedig verandering in aangebracht worden; jij bent straks weer zijn vriendin. Alsof er niets veranderd is.

Nog enkele laatste tips

Misschien hebben je ex en jij nog contact via social media en kun je zijn activiteiten goed in de gaten houden. Hou het vuurtje warm en zorg dat je ex weet dat je geen genoegen neemt met afwijzingen. Ook al heb je toen misschien vaak opgegeven; nu ben je niet meer zo. Je ex heeft een nieuwe vriendin maar niet voor lang meer. En daar ga jij voor zorgen.

Lees hier hoe snel een man een vouw vergeet.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl