• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Heeft Snel Een Ander – Wat Nu?

Als je relatie op de klippen is gelopen, is het niet abnormaal dat je door een periode van liefdesverdriet gaat. Je bent ongelukkig en wanhopig, terwijl je je afvraagt hoe het zover is kunnen komen. Daarom is het nog eens extra pijnlijk als je merkt dat je ex na relatief korte tijd alweer een nieuwe vlam aan de haak heeft geslagen. Je ex heeft snel een ander: hoe moet het nu verder?

Je ex heeft snel een ander: wat nu gedaan?

Niet alleen het einde van de relatie heeft je triest gemaakt, maar ook het zien van je ex met een nieuwe liefde. Zeker als je nog op je ex verliefd bent is dit een verschrikkelijk moeilijke ervaring om mee te maken. Je wist dat jullie relatie op springen stond, maar dat je ex zo makkelijk een nieuwe liefde zou vinden, dat had je nooit gedacht.

Maar in deze moeilijke situatie is het interessant om te kijken naar jouw gevoelens. Ben je triest omdat je begrijpt dat het niet heeft mogen zijn met jullie relatie? Of ben je vooral jaloers op de nieuwe liefde van je ex? In dat tweede geval weet je dat je nog gevoelens voor je ex koestert en dat je kan gaan denken aan een nieuwe zet in het schaakspel van jullie relatie.

Je ex heeft snel een ander: is dat normaal?

Want je ex die zo snel met een ander op de proppen komt: is dat eigenlijk wel vanzelfsprekend? Je ex heeft snel een ander als negatieve gevoelens moeten opgevangen worden met wat aandacht. Als de liefde tussen jullie was doodgebloed, dan hadden jullie toch wel wat tijd nodig gehad om met een nieuwe geliefde te beginnen.

Iedereen gaat immers door een verwerkingsproces na een relatiebreuk. Daarom is het interessant om je af te vragen of je ex wel echt gelooft in die nieuwe liefde. Is er misschien sprake van een zogenaamd break-up-avontuurtje, een avontuurtje om jullie breuk te vergeten? Een andere mogelijkheid is dat je ex jou jaloers wilt maken door het nieuwe avontuurtje.

Je ex heeft snel een ander als het alleen maar is om je uit je tent te lokken. Je kan de echtheid van de nieuwe liefde van je ex testen door zelf ook een avontuurtje te beginnen. Dan kan je merken of je ex jaloers wordt en een nieuwe start voor jullie relatie nog mogelijk is.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG