• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Met Een Ander Zien – Hoe Erop Reageren?

Na een relatiebreuk is het begrijpelijk dat je door een moeilijke periode gaat. Je voelt je eenzaam, terwijl je je hoofd breekt over de redenen van de breuk. Het kan dan ook erg pijnlijk zijn om te weten dat je ex al snel een ander heeft. Je ex met een ander zien kan je het gevoel geven dat wat jullie samen hadden voor jou meer betekende dan voor je ex.

 Je ex met een ander zien: ben je jaloers?

Het besef dat je ex al een nieuwe liefde aan de haak heeft geslagen, is werkelijk om door de grond te zakken van wanhoop. Vooral als je nog steeds verliefd bent. Omdat je ex het makkelijker lijkt te hebben om de draad weer op te pikken voel je jezelf in een zwakkere positie. En dat is natuurlijk niet goed voor je zelfvertrouwen.

Toch kan je ex met een ander zien een goede aanleiding zijn om te beginnen met een onderzoek naar je gevoelens. Als je je zo slecht voelt na het zien van je ex met een ander, ben je dan nog steeds zo verliefd? Als je heel eerlijk bent tegenover jezelf, ben je dan niet gewoon stikjaloers?

Zoek duidelijkheid

Als het antwoord op die vraag ja is, dan mag je niet bij de pakken blijven zitten. De vraag is dan of ook je ex nog gevoelens heeft voor jou. Het is aan jou om dit uit te zoeken. Wie weet is het pronken met een nieuwe vlam een spelletje van je ex om je gevoelens van jaloezie een beetje aan te stoken.

Want niemand met ware gevoelens kan zomaar van de ene dag op de andere met een nieuwe liefde beginnen. Als je ex je echt jaloers wilt maken, ga dan na waarom je ex dat doet. Wil je ex wat meer betrokkenheid van jouw kant? Is een beetje meer affectie en intimiteit op zijn plaats? Misschien ben je niet iemand die zijn liefde graag uit, maar wil je ex dat wel?

Je ex met een ander zien kan daarom een goede gelegenheid zijn om eerlijk te zijn met jezelf en je ex. Daag je ex uit om te kijken of het nog menens is tussen jullie. Vertoon je in het gezelschap van een zogezegd nieuwe liefde en test de reactie van je ex. Je zal snel meer duidelijkheid krijgen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG