JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

je ex op whatsappEen relatiebreuk kan erg zwaar vallen. Je leven wordt in een klap veranderd. Je kunt niet meer vertrouwen op je grote liefde en je moet je voortaan in je eentje zien te redden. Deze maand zijn veel feestdagen, die je nu zonder je grote liefde moet doorbrengen. Op de radio hoor je liefdesliedjes die je aan je grote liefde doen denken. Het voelt alsof jouw verdriet nooit meer over gaat.

Gelukkig is dit niet zo. Zelfs in deze feestmaand is het mogelijk een leuke tijd te hebben zonder je ex. Daarnaast is het ook mogelijk om je ex weer terug te winnen. Veel mensen zijn jou voor gegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen.

Je kunt geen winkel binnenstappen of je hoort allemaal kerst- en liefdesliedjes. Deze liedjes doen jou aan de leuke tijden met je ex denken en maken jou erg verdrietig. Neem de tijd om over je ergste verdriet heen te komen. Krop deze gevoelens niet op, deel ze met vrienden en familie. Bijna iedereen heeft een keer een relatiebreuk meegemaakt. Jouw vrienden en familie weten daarom hoe rot jij je voelt.

Krijg je niet voldoende steun bij je vrienden en familie? Kijk dan eens op internet rond naar forums voor mensen met liefdesverdriet. Het kan een extra steuntje in de rug zijn wanner iemand tegelijkertijd hetzelfde meemaakt. Deze vervelende tijd schept een band tussen de mensen op het forum en jou. Misschien houd je zelfs nog vriendschappen aan je relatiebreuk over.

Je ex op WhatsApp…

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Het is daarom ook niet gek als je je ex op whatsapp hebt. In het begin kan het verleidelijk zijn om een berichtje naar je ex te sturen. Probeer jezelf echter in te houden. Je ex heeft het uitgemaakt en wil afstand van jou. Door je ex te whatsappen kan je ex geïrriteerd raken, dit is niet de bedoeling.

Verwijder jullie laatste gesprek op WhatsApp. Hierdoor zie je de naam van je ex niet meer in je chatlijst staan. Zo wordt de drang om een berichtje te sturen minder groot. Verwijder het nummer van je ex echter niet. Na een paar maanden tijd kun je een berichtje sturen om te vragen hoe het met je ex gaat.

Bijpraten met je ex

Vraag je ex om een keertje af te spreken en bij te kletsen. Probeer niet wanhopig over te komen. Voor je ex is het fijn om te zien dat jij je ook in je eentje redt. Dit kan ook een motivatie zijn voor je ex om jullie relatie weer op te pakken. Voordat jullie weer met elkaar verder gaan, moeten jullie wel uitvoerig jullie probleempunten in de relatie bespreken. Anders is er een mogelijkheid dat jullie relatie na een paar maanden weer stukloopt.

Wil je meer tips over het terugwinnen van je ex en/of hoe je met je ex op whatsapp om moet gaan? Bestel dan het boek of het coaching programma van Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) uit haar liefdesverdrietacademie!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl