• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Op WhatsApp? Hier De Laatste Tips!

je ex op whatsapp Een relatiebreuk kan erg zwaar vallen. Je leven wordt in een klap veranderd. Je kunt niet meer vertrouwen op je grote liefde en je moet je voortaan in je eentje zien te redden. Deze maand zijn veel feestdagen, die je nu zonder je grote liefde moet doorbrengen. Op de radio hoor je liefdesliedjes die je aan je grote liefde doen denken. Het voelt alsof jouw verdriet nooit meer over gaat.

Gelukkig is dit niet zo. Zelfs in deze feestmaand is het mogelijk een leuke tijd te hebben zonder je ex. Daarnaast is het ook mogelijk om je ex weer terug te winnen. Veel mensen zijn jou voor gegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen.

Je kunt geen winkel binnenstappen of je hoort allemaal kerst- en liefdesliedjes. Deze liedjes doen jou aan de leuke tijden met je ex denken en maken jou erg verdrietig. Neem de tijd om over je ergste verdriet heen te komen. Krop deze gevoelens niet op, deel ze met vrienden en familie. Bijna iedereen heeft een keer een relatiebreuk meegemaakt. Jouw vrienden en familie weten daarom hoe rot jij je voelt.

Krijg je niet voldoende steun bij je vrienden en familie? Kijk dan eens op internet rond naar forums voor mensen met liefdesverdriet. Het kan een extra steuntje in de rug zijn wanner iemand tegelijkertijd hetzelfde meemaakt. Deze vervelende tijd schept een band tussen de mensen op het forum en jou. Misschien houd je zelfs nog vriendschappen aan je relatiebreuk over.

Je ex op WhatsApp…

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Het is daarom ook niet gek als je je ex op whatsapp hebt. In het begin kan het verleidelijk zijn om een berichtje naar je ex te sturen. Probeer jezelf echter in te houden. Je ex heeft het uitgemaakt en wil afstand van jou. Door je ex te whatsappen kan je ex geïrriteerd raken, dit is niet de bedoeling.

Verwijder jullie laatste gesprek op WhatsApp. Hierdoor zie je de naam van je ex niet meer in je chatlijst staan. Zo wordt de drang om een berichtje te sturen minder groot. Verwijder het nummer van je ex echter niet. Na een paar maanden tijd kun je een berichtje sturen om te vragen hoe het met je ex gaat.

Bijpraten met je ex

Vraag je ex om een keertje af te spreken en bij te kletsen. Probeer niet wanhopig over te komen. Voor je ex is het fijn om te zien dat jij je ook in je eentje redt. Dit kan ook een motivatie zijn voor je ex om jullie relatie weer op te pakken. Voordat jullie weer met elkaar verder gaan, moeten jullie wel uitvoerig jullie probleempunten in de relatie bespreken. Anders is er een mogelijkheid dat jullie relatie na een paar maanden weer stukloopt.

Wil je meer tips over het terugwinnen van je ex en/of hoe je met je ex op whatsapp om moet gaan? Bestel dan het boek of het coaching programma van Michelle vd Berghe uit ons liefdesverdrietacademie!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG