Je Ex Snel Vergeten – Wat Als Het Niet Lukt?

Ook al is het misschien al best een tijd geleden dat jullie uit elkaar zijn gegaan, je ex snel vergeten is geen gemakkelijke opgave. Natuurlijk gaat dit bij de een makkelijker dan bij de ander. Heb jij ook moeite met het uit je gedachten bannen van je ex? Bekijk dan eens goed voor jezelf of jullie misschien te snel uit elkaar zijn gegaan.

Je ex snel vergeten lukt vaak alleen maar als je echt geen gevoelens meer hebt voor hem of haar. Dan kun je pas een punt achter de relatie zetten en je weer richten op de toekomst. Gaat dit bij jou niet zo makkelijk?

Je ex snel vergeten, wat als het niet lukt?

Zet voor jezelf eens op een rijtje wat je gedachten zijn als je merkt dat je hoofd weer afdwaalt naar je ex. Zijn er bepaalde momenten, situaties of gevoelens die dan vooral naar boven komen? Schrijf deze gedachten en gevoelens eens voor jezelf op, dat helpt orde te scheppen in je hoofd. Zo kun je de balans opmaken van de gevoelens die je wellicht nog hebt voor je ex.

Ook als jij degene bent geweest die een punt achter jullie relatie zette, kan het zijn dat je hier achteraf toch spijt van krijgt. Neem de tijd om duidelijk te krijgen voor jezelf of je jouw ex alleen een beetje mist (wat normaal is), of dat je jouw ex eigenlijk graag terug wilt. Schaam je er niet voor om een manier te zoeken om je ex te laten weten wat er speelt. Hier kun je zelfs hulp bij krijgen!

Wat als je toch samen verder wilt?

Vrienden en familie staan niet altijd begripvol tegenover het feit dat jij je ex misschien terug wilt. Je kunt dan ook vaak niet rekenen op eerlijk advies en hulp van deze mensen. Wees toch eerlijk tegen jezelf en je omgeving en waag de kans om weer bij elkaar te kunnen komen. Als jij zeker weet dat je nog om je ex geeft dan moet je een poging wagen om de breuk van jullie relatie te lijmen. Je ex snel vergeten werkt in zo’n situatie natuurlijk niet.

Maak gebruik van onze tips, adviezen en hulp om op een goede manier duidelijk te maken aan je ex wat je gevoelens zijn. Soms heb je bij dit soort zaken een steuntje in de rug nodig, en die is er!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG