Je Ex Terug? Bewezen Advies!

Mocht je het pas hebben meegemaakt dat de relatie op de klippen is gelopen, blijf dan niet eenzaam en alleen in je appartement zitten want er zijn tips om je ex terug te krijgen. Je ex terug wil zeggen dat er het een en ander moet worden uitgepraat.

Je ex heeft misschien nog negatieve gevoelens ten opzichte van jou en wil deze kost wat kost kwijt. Laat je ex uitpraten en daarna mag jij je zegje doen tegen je ex.

Wat je ook onderneemt om je ex te beminnen, weet dat het niet altijd gemakkelijk en leuk is om het hart van je ex terug bij jou te krijgen. Vaak gaan er veel gesprekken aan vooraf vooraleer je je ex fatsoenlijk tot bij jou krijgt.

Wees niet bang als je een ex een keertje snauwt naar je want dit zijn signalen dat je ex nog niet alles is vergeten tijdens de laatste keer. Pak het aan zoals je zelf wilt maar sta stevig in de schoenen en volg een paar tips op die je helpen om terug een gelukkig verliefd stel te worden.

Je ex winnen voor jezelf doe je zo:

Na een tijdje van rust en ontspanning, als je niet moest gaan werken is het misschien tijd om terug naar je ex te gaan. Je moet je ex het gevoel geven dat je eigenlijk achter je ex aanloopt om die ene terug te krijgen.

Als je je ex geen gevoel geeft dat je hem of haar terug wilt, kan je ex gaan denken dat je geen interesse meer hebt en dan is er misschien binnen de kortste keren een ander in het spel en dan ben je helemaal verloren.

Neem terug contact op met je ex door een simpel en kleine sms waar je alleen in vraagt hoe het gaat. Ga hier geen hele verhalen vertellen over dat je je ex mist want dat komt later nog wel aan de orde.

Wees je er van bewust dat je ex ook misschien niet kan terugsturen als je ex nog kwaad op je is. Na een bepaalde tijd is die kwaadheid gezakt en als je ex vergevingsgezind is dan hoef je niets te vrezen. Mocht je ex het andere type zijn, kijk dan nog even de kat uit de boom.

Je wilt je ex zo snel mogelijk terug

Jij en je ex hebben als het goed is nu al een beetje contact gehad via de sms of het internet. Mocht dit een positieve draai geven dan kan je kiezen om eens erop uit te trekken met je ex. Het hoeft niet meteen een hele vakantie te worden (kan ook) maar een weekendje aan zee zou ook perfect volstaan. Je wilt immers je ex terug behagen en dat zal je hoe dan ook een beetje geld gaan kosten.

Vergeet niet dat je misschien iets goed te maken hebt en door dit te doen zal je het zeker en vast goed maken. Heb het erover met je ex of je ex dat ziet zitten anders boek je misschien voor niets en dan sta je daar met het cadeau. Dan kan je iemand anders zoeken of het is weggegooid geld. Aan jou de keuze!

Het terugwinnen van je ex kan in sommige gevallen moeite kosten. Denk jij dat het de moeite waard is en zie je jezelf met je terug op het strand wandelen dan kan je deze tips uitproberen. Het zal in het begin niet vanzelf gaan misschien maar als je positieve signalen krijgt van je ex komt het wel allemaal goed, je moet erin blijven geloven!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!