De reden van het beëindigen van de relatie doet er niet toe, evenals wie degene is geweest die de relatie heeft verbroken. Je hebt verdriet en je wilt je ex terug, maar weet niet goed hoe je dit voor elkaar moet krijgen. Misschien loop je al een tijd rond met de geachte maar heb je nog geen actie ondernomen omdat je geen idee hebt wat je moet doen.

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je het niet verkeerd aanpakt en daarmee de kans op het herstellen van de relatie juist kleiner maakt. Je wilt het in één keer goed doen zonder het risico het te verpesten dat je je ex nooit meer terug krijgt.

Hoe Krijg Ik Nu Mijn Ex Terug Met Succes?

Je kunt op verschillende manieren proberen je ex weer voor je te winnen. Er zijn mensen die denken dat ze hun doel bereiken door hun ex cadeautjes te geven of door allerlei andere acties te bedenken waarin het voornamelijk om materiële dingen gaat. Dit is echter vrijwel nooit de oplossing. Het is natuurlijk belangrijk om je ex het gevoel te geven dat je veel voor hem of haar overhebt, maar het gaat erom dat je je emoties zo goed mogelijk onder controle houdt. Daarnaast stel je jezelf vragen als :

  • Vertrouwt je ex je nog?
  • Wat is de reden dat de relatie is verbroken?
  • Heb je je ex gekwetst?

Probeer bij deze dingen stil te staan en pas hierna te bedenken hoe je de relatiebreuk kunt herstellen en je je ex daadwerkelijk terug krijgt. Als je wilt zorgen voor een goede afloop is het belangrijk dat je goed nadenkt en met alle mogelijke scenario’s rekening houdt en dat je er emotioneel klaar voor bent.

Laat zien dat je te vertrouwen bent en dat je spijt hebt van de relatiebreuk. Maak duidelijk dat je voor deze relatie wilt gaan en dat dit het belangrijkst voor je is. Houd rekening met de gevoelens van je ex. Reageert je ex niet meteen positief? Geef de hoop niet op! Waarschijnlijk heeft ook je ex even de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Respecteer dat en je zult zien dat als je de ruimte geven je een veel grotere kans zult hebben om je ex terug te krijgen!

Hoe Moet Ik Mijzelf Opstellen Als Ik Mijn Ex Terug Wil?

Het is ontzettend belangrijk om jezelf niet op te dringen, maar om ook niet te terughoudend te zijn. Je moet je ex laten zien dat je zeker bent van je zaak en dat je weet wat je wilt, maar je moet je ex wel de ruimte geven om dit zelf in te zien.

Dwing je ex niet om meteen een beslissing te maken. Je ex is misschien erg onzeker geworden door de relatiebreuk en voelt zich misschien nog steeds erg rot. Je ex zal eerst weer een positief gevoel moeten krijgen. Over zichzelf, over jou en over jullie relatie. Jij kunt je ex helpen dit positieve gevoel weer terug te krijgen door te luisteren, begrip te tonen en te accepteren wat je ex van je vraagt. Laat zien dat je ex het belangrijkste is.

Wil Je Je Ex Terug, Zoek Dan Hulp!

Het is niet altijd gemakkelijk om te beslissen hoe je je ex terug wilt winnen. Als je vrienden of familie om hulp vraagt zul je van iedereen verschillende antwoorden krijgen. Misschien zullen sommige mensen je zelfs vertellen dat je helemaal niet moet proberen de relatie te herstellen. Door alle meningen van anderen weet je misschien niet goed meer wat je nu precies moet doen en hoe je het het best kunt aanpakken.

Daarom is het misschien beter om niet met teveel mensen te bespreken hoe je je ex terug wilt krijgen, maar om echte professionele hulp te zoeken. De beste hulp zul je krijgen van iemand die neutraal en onpartijdig is. Iemand die geen oordeel geeft over jullie relatie, maar enkel over het weer terug bij elkaar komen. Met mijn hulp kom je er vast en zeker wel uit!

>> Klik dus hier voor de gratis training en mijn nr 1 geheime rapport of schrijf je in via het formulier hieronder

>> We raden je tevens aan om deze special te lezen “Hoe krijg ik mijn ex terug”

Je ex terug bij liefdesverdriet by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties