7

Je ex terug? Breek het lijntje niet!

Opgeslokt door jullie beider drang naar carrière, het niet naar elkaar willen luisteren en de zich daardoor opstapelende misverstanden hebben er uiteindelijk toe geleid dat je relatie het begeven heeft. Nu zit je alleen in jullie voormalige liefdesnestje of bij je ouders, op je oude kamertje met je handen in het haar en wilt niets liever dan zo snel mogelijk naar je ex terug.

Er is echter te veel gebeurd om opnieuw te beginnen alsof er niet gebeurd is. Jullie beiden hebben elkaar, bewust of onbewust, gekwetst en zitten nu met een hartenpijn die tijd nodig heeft om over te gaan. Nu al snel weer contact met elkaar zoeken zal je alleen maar meer teleurstellingen geven. Je ex kan nog zo vol zitten met verdriet over wat er allemaal voorgevallen en gezegd is dat een ontmoeting de toestand alleen nog maar erger maakt.

Je ex terug? Breek het lijntje niet…

Elke verkeerde actie om je ex terug te krijgen kan uitlopen op een fiasco waardoor voor altijd je kansen verkeken zijn. Het is dus zaak dat je weloverwogen te werk gaat en je probeert te verplaatsen in de persoon die je opnieuw wilt veroveren. Overhaast niets, geef je ex de tijd zichzelf weer terug te vinden en weer opnieuw naar jou te gaan verlangen.

Net zoals dat bij jezelf het geval is zal ook bij je ex de eerste woede afnemen en de mooie dingen die jullie samen hadden weer boven komen drijven. Daarom moet je zeker e eerste tijd helemaal niets doen. Tijdens feestdagen, of een bepaalde datum zal je ex meer aan je denken en het verlangen zal weer toe gaan nemen.

Na die tijd kan je eens een semi toevallige ontmoeting proberen te arrangeren en kijk je goed naar de reactie. Is je ex net zo zenuwachtig als jij of alleen maar geïrriteerd en kort? Hou jezelf in en laat vooral niet blijken hoe erg je je ex mist.

Kom beslagen op het ijs

Je kan zelf ook wel bedenken dat je in om je ex terug te krijgen geen onbeperkte kansen hebt. Je herverovering zal dus in één keer moeten slagen, je hebt geen ruimte voor fouten. Misschien ben je je ex inderdaad kwijtgeraakt doordat je opgeslokt werd door je eigen leven. Je hebt je misschien niet genoeg verdiept in de persoon die je eigenlijk zo intens liefhebt.

Daardoor heb je de waarde van de liefde niet beseft en alles maar voor vanzelfsprekend aangenomen. Om je ex terug te krijgen moet je eerst in jezelf durven geloven en daarnaast de situatie vanuit het standpunt van je ex leren bekijken. Dat is niet gemakkelijk, dat weten we en wij helpen je daarbij graag op weg. Met het invullen van ons gratis rapport geven wij je inzicht hoe je je ex terug kan krijgen.

Klik hier om een reactie achter te laten 7 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG