JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Opgeslokt door jullie beider drang naar carrière, het niet naar elkaar willen luisteren en de zich daardoor opstapelende misverstanden hebben er uiteindelijk toe geleid dat je relatie het begeven heeft. Nu zit je alleen in jullie voormalige liefdesnestje of bij je ouders, op je oude kamertje met je handen in het haar en wilt niets liever dan zo snel mogelijk naar je ex terug.

Er is echter te veel gebeurd om opnieuw te beginnen alsof er niet gebeurd is. Jullie beiden hebben elkaar, bewust of onbewust, gekwetst en zitten nu met een hartenpijn die tijd nodig heeft om over te gaan. Nu al snel weer contact met elkaar zoeken zal je alleen maar meer teleurstellingen geven. Je ex kan nog zo vol zitten met verdriet over wat er allemaal voorgevallen en gezegd is dat een ontmoeting de toestand alleen nog maar erger maakt.

Je ex terug? Breek het lijntje niet…

Elke verkeerde actie om je ex terug te krijgen kan uitlopen op een fiasco waardoor voor altijd je kansen verkeken zijn. Het is dus zaak dat je weloverwogen te werk gaat en je probeert te verplaatsen in de persoon die je opnieuw wilt veroveren. Overhaast niets, geef je ex de tijd zichzelf weer terug te vinden en weer opnieuw naar jou te gaan verlangen.

Net zoals dat bij jezelf het geval is zal ook bij je ex de eerste woede afnemen en de mooie dingen die jullie samen hadden weer boven komen drijven. Daarom moet je zeker e eerste tijd helemaal niets doen. Tijdens feestdagen, of een bepaalde datum zal je ex meer aan je denken en het verlangen zal weer toe gaan nemen.

Na die tijd kan je eens een semi toevallige ontmoeting proberen te arrangeren en kijk je goed naar de reactie. Is je ex net zo zenuwachtig als jij of alleen maar geïrriteerd en kort? Hou jezelf in en laat vooral niet blijken hoe erg je je ex mist.

Kom beslagen op het ijs

Je kan zelf ook wel bedenken dat je in om je ex terug te krijgen geen onbeperkte kansen hebt. Je herverovering zal dus in één keer moeten slagen, je hebt geen ruimte voor fouten. Misschien ben je je ex inderdaad kwijtgeraakt doordat je opgeslokt werd door je eigen leven. Je hebt je misschien niet genoeg verdiept in de persoon die je eigenlijk zo intens liefhebt.

Daardoor heb je de waarde van de liefde niet beseft en alles maar voor vanzelfsprekend aangenomen. Om je ex terug te krijgen moet je eerst in jezelf durven geloven en daarnaast de situatie vanuit het standpunt van je ex leren bekijken. Dat is niet gemakkelijk, dat weten we en wij helpen je daarbij graag op weg. Met het invullen van ons gratis rapport geven wij je inzicht hoe je je ex terug kan krijgen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. ik zal dan maar contact met hem blijven houden…. ik zie wel waar het op uitloopt… wordt er wel een beetje moedeloos van …..

 2. Hey Marjolein,
  ik heb je rapport ontvangen en bekijk alles wat je me stuurt en volg ook de tips.
  Toch heb ik het gevoel dat het niet lukt. Ik blijf er wel in geloven en hopen.
  Maar ik zou graag willen weten of er wel nog hoop is ?

  Het is nu al een maand uit na een 8 maanden relatie. Het was daarvoor al 2 keer uitgegaan maar dat was snel weer goed gekomen. Nu is het anders. We kregen een ruzie en toen was het van het ene moment naar het andere uit.
  Hij beweerde ook dat hij geen gevoelens meer had. Wat ik moeilijk kan begrijpen. Ik spreek hem nu al 2 weken niet meer. Maar ik wil hem op één of andere manier terug. Soms heb ik het gevoel dat ik niet van hem hou, maar soms dus wel. Alleen, ben ik er bijna zeker van dat hij het niet meer wilt. Geen contact niets meer. Voor hem is het volledig voorbij.
  Dat kwetst me wel. Hij blijft contact zoeken om me alleen maar uit te schelden. Waarom ? Waarom doet hij dat?
  Ik ben wanhopig … Heeft u hier een antwoord op?
  Laat het me snel weten,
  liefs
  Julie

  1. Beste Julie, dank voor je bericht. Als je ex nog steeds reageert (of het nu negatief of positief is maakt niet uit), dan betekent dat dat er zeker nog gevoelens zijn. Immers zou je niks voor hem betekenen, dan zou hij jou ook niet zijn boosheid laten zien. Hij is nl ergens gekwetst en diep in zijn hart had hij het graag anders gewild. Natuurlijk weet ik het fijne niet van jullie relatie, noch de inhoud van jullie ruzie, maar het beste wat je in een dergelijke situatie kunt doen, als hij je belt en hij is boos, is in ieder geval heel rustig blijven en hem zoveel mogelijk gelijk geven. Zeg hem dat je zijn keuze respecteert en vraag hem of hij je voorlopig even niet wil bellen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig als je denkt ‘ik wil hem juist terug, dus moet ik toch met hem in contact blijven?’. Maar de clou is dat JIJ controle moet houden op de situatie en hem geen ruimte geeft om zijn frustraties op jou te laten botvieren. Als je gemengde gevoelens hebt over hem, raad ik je aan goed over jezelf na te denken en vragen te stellen als ‘wat wil ik nu eigenlijk met mijn leven’, ‘welke man laat ik toe en welke niet’ of beter nog ‘welke man verdien ik nu echt’?. Zorg dus dat je zoveel mogelijk uit zijn gezichtsveld blijft en laat hem achter jou aanlopen in plaats van andersom. Veel sterkte ermee en hartelijke groet, Marjolein

   1. Danku voor de tips Marjolein!
    En ik zal het even nog duidelijker maken wat er gebeurd immers zijn er ook nieuwe dingen gebeurd.
    Ik heb dit verhaal al vaker getypt maar het wou niet versturen dus zal ik opnieuw beginnen.

    We waren zeer close in die 8 maanden. Alleen is hij redelijk jaloers als ik met een andere jongen omga. Ookal is het gewoon als vriend. Maar hij vertrouwde me wel dus soms waren er wel spanningen maar dat ging rap over. Hij is een beetje opvliegend. Ik ook maar niet zo veel als hem. Dus in onze relatie was wel alles perfect. Dat vond hij ook. Alleen was er 1 minpunt: We maakten altijd ruzie via fb. Soms kon dat wel heel erg zijn maar dat was eigenlijk allemaal voor niets, dat wisten we allebei maar op 1of andere manier bleef het maar gebeuren.

    Toen ik een maand geleden 3weken op vakantie ging, was hij verdrietig. Hij ging me missen. Je weet wel.
    Maar ik zei wel tegen hem dat we nog contact kunnen houden. En dat deed hij ook vaak, hij stuurde me berichtjes van ik hou van je en mis je enz. Tot opeens ik 1 week niets meer van hem hoorde. En dus begon ik het gesprek met de vraag of er iets was ? Hij zei ja maar hij wou het niet vertellen. Ik wilde hem soort van opvrolijken , maar dat wou hij niet hij zei niets dus had ik er geen zin meer in en schreef ik dat ik hem liever wou laten. Hij nam het verkeerd op en werd kwaad. Hij dacht namelijk dat ik weg van hem wilde. Voor dt ik het kon uitleggen werd hij nog kwader maakte het uit, zei dat hij geen gevoelens meer had en blokkeerde me meteen. Ik was er kapot van, dumpen via facebook terwijl ik op vakantie ben. Het contact was gebroken.
    2 weken later deblokkeerde hij me en stuurde hij dat ik een trut ben en een hoer en hij was enorm kwaad. Iemand heeft tegen hem verzonnen dat ik hem heb bedrogen met een vriend van me. ( wat helemaal niet waar is.) Hij bleef me maar uitschelden en ik bleef kalm maar het vreemde was dathet me niet kwetste wat hij zei. Tenslotte zei ik dat hij me met rust moet laten en vroeg ik ook wat het hem scheelde? Waarop hij antwoordde:” niets”, en vervolgens me daarna weer blokkeerde.

    Ik heb sindsdien niets meer van hem gehoord tot ik gistere heb gemerkt dat hij me heeft proberen te bellen. Ik heb hem een sms gestuurd met de vraag wrm? maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Even later die avond hoor ik van vrienden van me dat hij constant zit te roddelen over me. De hele tijd Marjolein. En dat zelfs zijn broer me nooit heeft gemogen.
    Dit is zowat de inhoud van mijn relatie met mijn ex.
    Ik voel me er niet echt slecht door, maar ik wil wel dat hij stopt met zo over me te praten. Dat gaat er gewoon over.
    En ook met die leugen van dat ik heb gezoend met een ander zijn ook paar gemeenschappelijke vrienden tegen me, ze laten me vallen voor hem. Zo verloor ik mijn 2 beste vriendinnen. Wat jammer is maar als ze mij verlaten weet ik wel dat ze het niet waard zijn… Toch wil ik het goed met mijn ex. Daar ben ik er heel zeker van Marjolein. Ik wil dat dit voorbij is.

    We zitten op dezelfde school, dus ik ga hem binnenkort weer zien, maar dat wil ik wel helemaal niet.
    Niet voor het opgelost is.

    Liefs,
    Julie

    1. Wat ik ook nog ben vergeten is dat ik wel weet dat hij zoals u zegt enorm gekwetst is , maar dat hij dan zo slecht over me moet praten en kwaad blijft? Dat begrijp ik niet

     Liefs, julie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl