Je Ex Terug Door Facebook? Mogelijk?

“Zoiets belachelijk heb ik nog nooit gehoord”, denk je misschien maar wat niet veel mensen weten is dat facebook inderdaad een grote rol kan spelen om je ex terug voor jezelf te winnen. Iedereen denkt dat facebook slecht is en dat je met jouw profiel alleen maar slechte dingen tegemoet gaat, maar dat is absoluut onzin.

Koppels die elkaar missen kunnen elkaar nog “zien” op facebook. Uiteraard belet je niets als je jouw ex online ziet om even iets tegen je ex te zeggen. Al is het maar in het begin “hoi” het maakt allemaal niet uit, in het begin kun je voorzichtig en stilletjes gaan, maar als je ex je echt mist, komt er vlug wel meer uit als “hallo”. Je ex terug door Facebook kan werken als je het goed aanpakt!

Je ex terug door Facebook – Do’s & Dont’s

Er zijn natuurlijk dingen die je moet doen en dingen die je weer moet laten. Bijvoorbeeld stel dat jouw relatie kapot is gegaan en dat je jouw ex vaak op facebook ziet. Jouw ex is een avondje gaan stappen en zet er de volgende dag foto’s op waarop zij met een cocktail staat te dansen en allerlei mensen staan leuk te doen rondom jouw ex. Dan mag je nooit reacties plaatsen van dat je jouw ex mist en dat je niet zonder je ex kan leven.

Iedereen kan tenslotte zien wat je post en men zou jou zielig kunnen vinden als iemand dat moest lezen. Klik ook niet op elke foto op de “vind ik leuk” button, want je ex zou kunnen denken dat je de hele tijd op het profiel zit om de foto’s te bekijken. Wat je wel mag doen is je ex af en toe goedendag zeggen en uiteraard een kort praatje slaan. Voor je eigen veiligheid, praat in een chatbericht, want tenslotte heeft niemand zaken wat je zegt tegen je ex.

Conclusie

De do’s en not do’s moet je uiteraard opvolgen want je zit met een openbaar profiel wat in feite iedereen kan zien wat je post. Let ook goed op je woorden en ga zeker niet schelden want als iemand er een printscreen van maakt, kan je dat een hoop problemen opleveren want je zit tenslotte op het internet. Er zijn goede voordelen maar ook een pak negatieve nadelen aan verbonden. Je wilt vast niet je hele leven vervolgd worden door collega’s die roddelen vanwege facebook. Je ex terug door facebook kun je zo proberen.

OPGELET: GOUDEN TIP! Klik op het boek “Terug Bij Je Ex door Facebook Hyves of SMS” en ontdek hoe jij je ex bijzonder snel terug kunt winnen met Facebook!

 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG