• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terug? Enkele Reacties Van Onze Klanten!

Veel mensen volgen mijn video’s, maar misschien vraag je je af of de tips en het stappenplan in mijn programma wel zo effectief zijn. Dus vandaar dat ik dacht ik zal een aantal emails, waarvan ik er dagelijks tientallen binnenkrijg, met jullie delen. Het zijn emails van mensen die onlangs mijn programma hebben gevolgd en hier is Mike die mij schrijft :

Michelle ik ben zo ongelooflijk opgewonden over jou programma. Het is me namelijk gelukt om een weekendje met mijn ex door te brengen terwijl ik er in het verleden alles aan deed om dat voor elkaar te krijgen, maar sinds ik jouw programma volg is me dit nu eindelijk wel gelukt. En ze is ook zo positief naar mij toe. Vorige week zijn we naar een hele leuke bar geweest en hebben we zelfs samen gedanst.

Ik zie haar zaterdag weer. Ik wou in ieder geval zeggen tegen alle mensen die verdrietig zijn over hun relatie, er is licht aan het eind van de tunnel en er is altijd hoop. Ik heb je dit al een keer gezegd maar ik wil het weer zeggen: volg je het coachingsprogramma zoals het hoort dan is het heel gemakkelijk weer een goede verstandhouding te krijgen met je ex en zodoende wordt het ook veel gemakkelijker om je ex terug te krijgen. Niet alleen wordt dat veel gemakkelijker maar ik voel me ook zoveel beter en sterker. Ik wens je heel veel succes met je programma en het helpen van al die mensen die net als ik in een hopeloze situatie zaten.

Deze mail was dus van Mike en ik vond het hartverwarmend om dit van hem te horen.

De tweede mail die ik met jullie wil delen komt van Suzanne.

Iedereen die op dit moment door een hel gaat wil ik adviseren om vooral niet op te geven. Ik deed het ook niet, ondanks het feit dat er geen hoop was. Mijn ex had al 2 keer zijn nummer veranderd en hij las mijn mails en brieven niet eens. Ik voelde me als een wrak maar Michelle hielp me om over mijn pijn heen te komen en de dingen anders te gaan zien, en toen ik daar eenmaal doorheen was en op het punt stond om toch door te gaan met mijn leven nam mijn ex opeens contact met me op. Ik stond letterlijk versteld. Mijn ex gedraagt nu opeens zo anders en ik kan zoveel beter contact met hem maken, het is echt ongelooflijk. We zien elkaar weer over een week nadat ik al 6 weken niets van hem had gehoord. Hoe kan ik je ooit bedanken Michelle. Ook al is het nu nog te vroeg om je te zeggen of we inderdaad nog verder willen met elkaar, ik zal je natuurlijk op de hoogte houden, ik voel me zoveel beter dan ooit tevoor, nog beter toen ik hem voor het eerst leerde kennen, dus dat belooft wat voor het nieuwe jaar. Nogmaals heel erg bedankt en tot gauw hoors!

Suzanne, ik hoop dat het allemaal goed komt tussen jou en je ex en ik wil je graag bedanken voor je lieve mail

En dan deze mail is van Christel. Ze schrijft me;

hallo Michelle, dank voor je adviezen die mij enorm veel waard zijn. Ik ben heel erg blij dat ik je ben tegengekomen toen ik op internet aan het zoeken was hoe ik mijn relatie zou kunnen herstellen want alles wat ik tot voor kort had gedaan had totaal geen effect. Nu ik je coachingsprogramma volg zie ik de dingen opeens zo anders, dus het is voor mij niet alleen waardevol om een gestructureerd plan te hebben, ik heb vooral leren inzien hoe ik mentaal mezelf kon veranderen in positieve zin. En het is echt zo dat ik dankzij jouw tips en adviezen ook anders ben gaan handelen, ook in mijn gedrag naar mijn omgeving. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, weet wat ik moet zeggen, ik weet wat ik moet doen en niet moet doen, en ik krijg daardoor ook veel complimentjes. Ik heb het gevoel dat ik nu de hele wereld aankan. Daar wil ik je enorm voor bedanken.  Mijn investering in jouw programma was het dubbel en dwars waard.

Verhalen als deze maken mijn dag zo ongelooflijk goed en het maakt me echt heel erg gelukkig, want weet je het is goed te weten dat ik mensen kan helpen met mijn programma. En als je naar deze video zit te kijken en je twijfelt over wat ik je kan bieden weet dan dat ik je uit de grond van mijn hart wil helpen vooral als je je heel erg ongelukkig voelt, en je over jezelf twijfelt en als je denkt dat er totaal geen hoop is.

Weet je, ik heb het zo vaak gehoord wanneer mensen bij me kwamen en me zeiden dat er geen hoop meer was, ze helemaal geen contact meer kregen of als elke discussie op ruzie uitliep, en dan opeens nadat ze mijn boek hadden gelezen veranderde hun situatie.

Het kan letterlijk allemaal heel snel veranderen maar je moet je realiseren dat er een periode komt waarbij je heel veel geduld zult moeten opbrengen. Het is niet zo dat als je aan de slag gaat met mijn adviezen dat je ex je de volgende dag al terug wilt.

Zo snel gaat het niet altijd. Je moet dus er dus veel vertrouwen in hebben, in jezelf, in de situatie dat de positiviteit die je zult verkrijgen vanuit mijn programma er heel veel dingen gaan veranderen. Je zult namelijk gaan ontdekken dat anderen mensen zich heel prettig gaan voelen bij jou, en je ex zal zich daardoor op heel natuurlijk wijze weer tot je aangetrokken voelen gewoon door het doen van die eenvoudige stappen, zoals het veranderen van je mindset en daardoor ook je gedrag.

Dus wil je je ex terug, je bent heel vastbesloten en serieus om je relatie te redden, dan heb ik maar één advies voor je, heb vertrouwen dat het goed komt als je mijn coachingsprogramma van breuk tot doorbraak volgt en dan zou ik het ontzettend leuk vinden als je mij een emailtje stuurt met je succesverhaal. Doe dat alsjeblieft want dit soort berichten maken mijn dag zo goed want ik word er echt heel hel erg blij van. Dat was het voor vandaag en ik zie je gauw weer!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG