Je Ex Terug In 30 Dagen? Volg Deze Simpele Stappen!

Een relatie die op de klippen loopt na lange tijd: het is altijd een beetje een dubbel gevoel. In de eerste plaats ben je triest dat je weer vanaf nul moet beginnen. Maar anderzijds heb je toch het gevoel dat al die jaren niet voor niets geweest kunnen zijn. Als je deze tips volgt, krijg je je ex terug in 30 dagen.

Je ex terug in 30 dagen: eerst bijkomen van de emoties

Als je hevige ruzie hebt gemaakt met je ex, dan is er natuurlijk wat tijd nodig om emotioneel te herstellen. Meteen je ex contacteren om het weer goed te maken zou te ongeloofwaardig overkomen en bovendien al te intense emoties veroorzaken. Integendeel moet je je ex én jezelf de tijd geven om alles even te laten bezinken.

In de eerste periode na de relatiebreuk heb je wel enkele dagen nodig om alles te analyseren en te kijken waar het misgelopen is. Ga na waar jullie zijn tekort geschoten en op welke vlakken het beter had gekund. Na een tiental dagen is er dan weer tijd om wat afleiding te zoeken.

Wees tactvol

Spreek af met vrienden en laat je weer onderdompelen in het sociale leven. Praten en plezier maken met anderen leiden je gedachten af van je eigen zorgen. Je zal je weer wat opgelucht voelen zodat je nu kan werken aan een strategie om je ex terug te winnen. Wil je je ex terug in 30 dagen, dan is dit moment cruciaal.

Heb je je weer onder de mensen vertoond, dan zal je ex ook weten dat je je weer beter voelt. Hierdoor zal je een positievere uitstraling krijgen en zal je ex je weer aantrekkelijk gaan vinden. Week informatie los bij mensen uit de omgeving van je ex: zo kom je te weten of je ex inderdaad nog in je geïnteresseerd is. Is dat inderdaad het geval, waag dan een poging om opnieuw contact te zoeken.

Je bent dan pas een tweetal weken verder, dus het komt er op aan om voorzichtig te zijn. Probeer het ijs te breken met een grapje en ga dan over tot de courante onderwerpen in het gesprek. Vanzelf zal het onderwerp opnieuw op de liefde komen en meer bepaald jullie relatie. Pak je dit een beetje tactvol aan, dan krijg je zonder twijfel je ex terug in 30 dagen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG