JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je ex terugkrijgen valt en staat met inzet

Liefde is geweldig, liefde is mooi en doet denken aan tortelende duifjes en lammetjes huppelend in de wei.. Heel leuk allemaal, maar als je relatie uit is blijft daar vrij weinig van over. Een breuk in je relatie is nooit leuk, het is immers een persoon waar je niet voor niets tijd mee doorgebracht hebt, en waar je destijds niet voor niets voor gekozen hebt. Natuurlijk kan het zo zijn dat je naar omstandigheden beter af bent zonder, of dat je er zelf een eind aangemaakt hebt. Maar voor de mensen die zich er niet bij neer willen leggen, één goede raad: Doe je best en je zal je ex terug krijgen!

Je ex terugkrijgen: zo voorkom je fouten

Oké je hebt het besloten, deze relatie was geweldig en dit wil je niet weggooien. Je gaat hoe dan ook je ex terug krijgen, maar hoe pak je dit aan? Er zijn meerdere manieren, maar het is vooral belangrijk dat je goed naar je ex als persoon kijkt. Je kunt namelijk bij de een niet doen wat je bij een andere zou doen, iedereen is verschillend.

Jullie relatie is uit gegaan omdat er bepaalde dingen niet werkte, denk er goed over na en kijk goed op welke punten jullie eigenlijk botsten. Een probleem oplossen kan je immers alleen doen, als je weet wat precies het probleem is. Als je weer contact zoekt met je ex is het belangrijk dat je hem laat weten dat ook jij bereidt bent te veranderen.

Do’s en Don’ts bij het veroveren van je ex

Er zijn verschillende middelen die je kunnen helpen bij het terug winnen van je ex. Je kunt bijvoorbeeld hulpmiddelen in de vorm van boekjes aanschaffen. Deze boeken staan vol met tips om je ex weer terug te winnen. Zo kun je even een ander advies lezen dan het goedbedoelde advies van je vrienden.

Er zijn een paar dingen die je waarschijnlijk doet nu het uit is met je geliefde, maar die je toch écht beter kunt laten. Voor mij staat boven aan deze lijst het zielig doen. Je ex terug krijgen door zielige verhalen op te hangen, dat is niet de goede manier. Dit werkt juist heel erg tegendraads. Als je ex ziet dat het goed met je gaat (ook al doe je dan alsof) en dat je sterk en zelfverzekerd je leven op pakt, dan trek je juist zijn aandacht.

Niemand zit toch ook te wachten op verhalen van mensen die verzwelgen in zelfmedelijden? Wat ook een ontzettende dooddoener is, is als je je ex plotseling overlaadt met complimentjes, cadeautjes en ”ik hou van jou’tjes”. Dit is een overduidelijke manier om je ex om te kopen. En de problemen in jullie relatie lossen zich niet vanzelf op. Dan is er nog een veelgemaakte fout bij mensen die net hun liefde kwijt geraakt zijn.

Deze fout maak je als je eigenlijk kort nadat het uit is gegaan, verkondigt dat jij veranderd bent. Want als je even goed naar jezelf kijkt, dan weet je dat dat niet waar is. Je wilt misschien wel veranderen, maar verandering kost tijd. Neem die tijd dus ook rustig. Natuurlijk moet je hier niet té veel tijd voor nemen. Als je ex gewoon door gaat met zijn of haar leven, komen daar natuurlijk ook nieuwe liefdes bij kijken. Maar als je alles goed timed, en vooral goed naar je hart luistert, komt dat allemaal goed.

Neem rustig de tijd, beslis goed wat je wilt en ga er helemaal voor! Dan zal jij binnen de kortste keren je ex terug krijgen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl