Je Ex Terug Krijgen Moeilijk?

Wanneer je partner en jij uit elkaar gaan zul je in eerste instantie verdrietig zijn. Je zult ook moeite hebben met logisch nadenken. Misschien ben je ook kwaad en teleurgesteld. Daarnaast moet er in de periode na de relatiebreuk veel worden geregeld. Het kan zijn dat je de breuk hebt zien aankomen, omdat je relatie al een tijdje niet lekker meer liep.

Misschien hadden jullie veel ruzie of waren jullie simpelweg op elkaar uitgekeken. Het kan echter ook zijn dat de breuk onverwachts kwam, bijvoorbeeld doordat je partner er vandoor ging met een ander.  Je voelt je gedumpt.

Wat kunnen hiervan de redenen zijn? Wel, je ex was niet meer gelukkig met jou, en kon het niet aan om je dat te zeggen. In het geval was er sprake van een onveilige situatie. Een partner gaat pas weg als hij of zij zich onveilig en onbemind voelt.

Meerdere wegen leiden naar Rome, dus ook naar je ex!

Er zijn veel verschillende manieren om je ex terug te krijgen, maar de vraag is wat de juiste manier is.

>> Je kunt hiervoor het beste onze special lezen met de beste tips voor het terugwinnen van je ex

Het probleem is dat het antwoord op de vraag hoe mijn ex terug krijgen, niet eenvoudig is. Het beste kun je goed nadenken over de dingen die je ex leuk aan jouw vond en proberen daar de nadruk op te vestigen. Het is daarnaast belangrijk dat je laat zien dat je leven zonder relatie ook leuk is.

je ex terug krijgenJij redt je prima zonder partner en hebt genoeg lol met je vrienden en vriendinnen. Het uitstralen van levenslust en enthousiasme is erg aantrekkelijk, hoe moeilijk dat soms ook zal zijn.

Zet je verdriet aan de kant en ga niet op de bank hangen, maar doe actieve dingen, onderneem iets. Je ex zal misschien verbaasd zijn over hoe goed het met je gaat en jaloers worden.

Ondanks al die tijd dat jullie samen waren red je het prima zonder partner. Nu je partner niet langer een deel van je leven is zal hij zich buitengesloten voelen. Jij doet leuke dingen in je eentje en hebt niemand nodig. Kortom; Je laat zien dat je leven leuk is en dat je er volop van geniet. Zorg in ieder geval dat je ex-partner geen moment denkt dat de vraag; ‘hoe je hem of haar kan terugwinnen’ je bezighoud.

Besteed eerst de nodige aandacht aan jezelf…

Veel mensen besteden minder aandacht aan zichzelf naarmate hun relatie langer duurt. Misschien is dit bij jou ook het geval geweest. Toen je pas een relatie had deed je je best om er leuk uit te zien voor je partner.

Je trok een leuk jurkje aan of ging extra vaak trainen in de sportschool. Als je elkaar langer kent dan ga je steeds minder moeite doen en zonder dat je het merkt wordt je dikker en trek je steeds vaker een joggingbroek aan. Dit alles zorgt ervoor dat je minder aantrekkelijk wordt voor je partner.

Om je ex terug te krijgen is het dus noodzakelijk om iets aan je uiterlijk te doen. Ga naar de kapper en ga shoppen. Zorg dat je er prachtig uitziet en geef je ex het idee dat hij je nog nooit eerder heeft gezien. Zorg dat je er nog beter uit ziet dan tijdens jullie eerste dates.

Ga naar de sportschool om te bewegen, niet alleen raak je hier overtollige kilo’s kwijt, maar je zult ook merken dat je beter in je vel gaat zitten. Als je de motivatie niet kunt vinden denk dan: ‘Ik ga naar de sportschool, want ik wil mijn ex terug krijgen en ik zal mijn ex terug krijgen.’

Je kunt ook met vrienden en vriendinnen je plannen bespreken. Vraag hen hoe kan ik mijn ex terug krijgen? Ook zij hebben je partner waarschijnlijk goed gekend en kunnen daarom tips geven.

>> Inschrijven voor de gratis ex terug training (11-delige videoserie) en het ontvangen van het nr 1 geheim rapport doe je door hier te klikken of door je in te schrijven in het formulier hieronder

Je Ex Terug Krijgen Moeilijk? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties