Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Je ex terug krijgen? Pas deze psychologische tips toe!

Als je dit leest, lijdt je waarschijnlijk onder de pijn van het verlies van je partner. De liefde van je leven kwijtraken is een van de ergste gevoelens ter wereld. Wat het nog erger maakt, is dat veel mensen om je heen je waarschijnlijk allerlei goede adviezen proberen te geven. Veelgehoorde uitspraken zijn onder andere; ‘hij is niet goed genoeg voor je’, ‘je komt er wel overheen’, ‘ga gewoon verder met je leven’ of zelfs uitspraken zoals ‘het is zijn verlies’. Uiteindelijk is dat natuurlijk helemaal niet wat je wilt horen. Wat je wel wilt horen is hoe je je ex terug krijgen kunt. En dat is precies wat we gaan doen; hieronder lees je enkele trucs die je kunt gebruiken om opnieuw een relatie aan te gaan met je ex.

Je ex terug krijgen door NIET wanhopig te lijken

De grootste fout die vrouwen, maar zeker ook mannen, maken, is wanhopig lijken tegenover hun ex. Je kent het vast wel; je stuurt je ex steeds maar berichtjes, belt 10 keer per dag en staat wellicht nog vaker voor zijn of haar deur. Niet doen, zo verpest je je relatie voorgoed. Je ex zal ervan overtuigd raken dat het uitmaken de beste keuze was. Dat wil je dus niet. Maar je kunt het spelletje wel omdraaien, ook al lijkt dit tegen je gevoelens in te gaan. Verbreek het contact met je ex voor enkele weken.

Dus geen telefoontjes of berichtjes, en zeker geen onverwachte bezoekjes op zijn of haar adres. Ga in plaats daarvan iets doen waar je van geniet en je je beter door voelt. Ga lekker shoppen met vrienden, reserveer een bezoekje aan de bioscoop of ga met je vrienden naar je favoriete restaurant. De kans dat je je ex terug krijgt is hierdoor veel groter.

Je ex terug krijgen met mini-dates

Heeft je ex na enkele weken nog geen contact met je opgenomen, bel hem of haar dan zelf. Blijf rustig aan de telefoon en ga zeker niet huilen of smeken. Vraag simpelweg om een kleine ontmoeting. Zorg er voor dat deze zogenaamde mini-date uiterst emotioneel wordt. Dat wil niet zeggen dat jij erg emotioneel moet worden, verre van, probeer zelfverzekerd en gelukkig uit de hoek te komen.

Ook als je je van binnen niet zo voelt. Probeer speciale momenten op te halen uit jullie relatie, die beiden van jullie sterk raken. Zo zorg je voor het aanhalen van oude, verbroken banden. Hou deze dates kort, maar zorg voor meerdere ontmoetingen in een korte periode. Dit heeft een bijzonder effect, je ex denkt namelijk veel tijd met je doorgebracht te hebben, terwijl dit eigenlijk niet zo is. De kans is veel groter dat je ex je op die manier begint te missen en dat jij je ex terug krijgt.

Wil jij serieus je ex terug krijgen en ben je ook van plan om alles te doen wat nodig is? Vraag dan gelijk het gratis rapport & de 7-delige videoserie aan onder aan deze pagina. Bekijk nu de video en neem het heft in eigen handen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties