Je ex terug na een rebound relatie? Ontdek het hier!

Wil je je ex terug na een rebound relatie? Het kan erg verwarrend zijn hoe je na een relatiebreuk met je ex moet omgaan. Je bent gewend om je grote liefde dag en nacht te kunnen bereiken. Nu is dat niet meer gepast. Het idee dat je ex een relatie krijgt met een ander geeft jou een vreselijk gevoel.

Via andere mensen hoor je dat je ex weer uitgaat en daar word je erg verdrietig gaan. Jij flirt ook met andere mensen en weet eigenlijk niet of dat wel verstandig is. Krijg je je ex zo nog wel terug?

Je ex terug na rebound?

Ben jij weer in het uitgaansleven gedoken en heb je ondertussen een rebound relatie? Bedenk dan goed of je wel toekomst ziet met jouw rebound. Of ben je alleen een relatie aangegaan om je niet meer eenzaam te voelen?

Eenzaamheid is een gevolg van een relatiebreuk. Het is erg vervelend, maar het is een periode waar je doorheen moet. Door een rebound relatie aan te gaan, schuif je je verdriet even weg, terwijl je diep van binnen nog kapot gaat van de pijn.

Bovendien is het lastig om je ex terug te krijgen als je in een andere relatie zit. Daarbij doe je een derde persoon pijn. Dit is niet eerlijk tegenover hem of haar.

Wees dus eerlijk tegen jezelf en je rebound en stop de relatie als je nog gevoelens hebt voor je ex. Jij zou het ook verschrikkelijk vinden als je ex een nieuwe partner zou krijgen. Je verliest daardoor hoop en motivatie om aan jullie relatie te werken. Dit zijn juist aspecten die nu erg belangrijk zijn.

Iets wat je van je rebound relatie hebt geleerd, is welke eigenschappen van je ex je heel erg mist. Maak een lijstje met alle goede en slechte kanten van jullie relatie. Bij alle slechte kanten moet je bedenken of je die nadelen ook in andere relaties tegen zou komen. Wanneer dat het geval is, moet er zeker een manier zijn voor jullie om daar uit te komen. Een nieuwe relatie aangaan heeft dus geen zin.

Merk je dat de nadelen aan jullie rebound relatie vooral slechte eigenschappen van je ex zijn? Denk dan eens goed na hoe jij met die slechte eigenschappen omgaat, en of jij misschien wel degene bent die ze aanwakkert. Geven en nemen is erg belangrijk in een relatie, bedenk dus alvast manieren hoe jullie die problemen kunnen doorbreken.

Neem dan contact op met je ex. Het is belangrijk dat je ex weet dat je vrijgezel bent en dat je een keertje wilt gaan bijkletsen. Het eerste afspraakje is het belangrijk om jullie gespreksstof luchtig te houden.

Haal daarnaast leuke herinneringen op. Het is belangrijk dat je ex weer inziet waarom je ex ooit op jou gevallen was. Deze gevoelens zitten nog ergens verstopt. Het tweede afspraakje kan je beginnen over al jullie goede kanten aan de relatie en buig de negatieve kanten zo om, dat je meteen al met oplossingen komt voor de problemen.

Een coachingsprogramma over het terugwinnen van je ex!

Wil je meer tips lezen over het terugwinnen van je ex – ook na een rebound relatie? Bestudeer dan het coachingprogramma van Michelle vd Berghe. Hier staat ook een uitgebreid overzicht in over hoe je je ex moet terugwinnen na een rebound.

Je ex terug na een rebound relatie? Ontdek het hier! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties