Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terug Na Maanden? Ga Ervoor!

Je kent het misschien wel, je relatie is over en de eerste weken heb je misschien wel genoten van de vrijheid en de tijd voor jezelf. In het begin lijkt het allemaal nog niet zo erg te zijn, je kunt weer dingen doen die je eerst niet meer deed. Het kan echter zo zijn dat je je na een aantal maanden beseft; hé ik wil mijn ex terug na maanden van alleen zijn. Je mist de dingen die je samen deed, af en toe een knuffel en de liefde tussen jullie. Als dit het geval is dan is het tijd voor actie.

Je wilt je ex terug na maanden, maar waar zat nou het probleem?

Voordat je je ex gaat benaderen is het verstandig een klein plan van aanpak te maken. Denk na waar het nou eigenlijk mis ging tussen jullie. Het is niet voor niets uit gegaan dus een van jullie was niet tevreden met de relatie. Wil je je ex terug na maanden? Dan moet je dat goed voorbereiden. Er is immers al een hoop tijd verstreken dus heb nu ook geduld om te wachten tot het juiste moment en dit goed aan te pakken.

Als je de punten gevonden hebt waar het mis ging in jullie relatie moet je je gaan bedenken of dit punten zijn die veranderd kunnen worden, en of je het daar wel mee eens bent. Het is normaal en niets meer dan natuurlijk om je aan te passen aan je relatie maar je moet wel bij jezelf blijven.

Je ex terug na maanden? Ga ervoor!

Ben je goed voorbereidt en zeker van je zaak, dan kun je er helemaal voor gaan. Er zijn een aantal producten te verkrijgen die je kunnen helpen bij het terug krijgen van je ex, zelfs na maanden tijd.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een boek met tips over hoe je dit het best aan kunt pakken. Deze hulpmiddelen kunnen je een nieuw en fris inzicht geven en dat is erg belangrijk. Geef je ex wel de tijd om na te denken over jou voorstel.

Het kan zijn dat het vertrouwen kapot is, in dit geval moet dit weer herstelt worden en dat kost nou eenmaal tijd. Probeer hoe graag je ook weer samen wil zijn, dingen niet te haasten.

Probeer ook alles behalve opdringerig te zijn, misschien juist wel door je enthousiasme. Vaak duw je iemand alleen maar verder van je weg door zo opdringerig te zijn en dat effect wil je natuurlijk niet hebben.

Heb vertrouwen in jullie relatie en heb vertrouwen dat het allemaal wel weer goed komt. Hier moet van twee kanten aan gewerkt worden want zowel jij als je ex moet zich hier voor inzetten. Maar waar een wil is is een weg en zijn jullie echt voor elkaar bestemd? Dan komen jullie hier samen alleen maar beter uit.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG