Je Ex Terug Na Vreemdgaan? Enkele Tips!

Terug bij je ex na vreemdgaan, het lijkt onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Want vreemdgaan is voor je ex niet leuk. Maar je kunt je ex toch weer voor je terug winnen na het lezen van deze tekst.

Je ex terug na vreemdgaan: praten

Vreemdgaan is voor jou en vooral voor je ex heel erg vervelend. Probeer een afspraak te plannen en praat erover. Bekijk de tips hieronder, misschien maken die het gesprek wat makkelijker.

– Je ex is waarschijnlijk boos. Dat weten jullie allebei. Probeer op een rustige manier uit te leggen waarom je vreemd bent gegaan. Was je boos op je ex? Of had je ruzie? Of deed je het helemaal niet zo bewust als achteraf bleek?

– Laat je ex ook zijn/haar verhaal vertellen. Anders kom je nergens. Laat hem/haar eerst het hele verhaal vertellen voordat je er zelf op gaat reageren. Want als je je ex’ verhaal onderbreekt, zou er ineens een felle discussie kunnen ontstaan, en dat is nou juist niet de bedoeling.

– Doe vriendelijk, maar wees jezelf. Maak vooral geen kwetsende en beledigende opmerkingen, want daar schiet het helemaal niets mee op. Maar let op dat je niet te vriendelijk (slijmerig) wordt, want dat wekt agressie op en dan ziet je ex je ook niet meer zitten. Op deze manier krijg je sneller je ex terug na vreemdgaan.

Doe enkele leuke activiteiten

Als je dan zover bent dat je het hebt uitgepraat, of grotendeels, zou je een leuke activiteit voor jullie tweetjes kunnen plannen. Ga bijvoorbeeld naar een leuke film in de bioscoop, of breng een gezellig avondje door in een restaurant.

Maar het hoeft natuurlijk helemaal geen geld te kosten. Je kunt ook gezellig naar het park gaan en lekker picknicken, of thuis een filmpje pakken, je kunt alles doen. Misschien is het ook wel belangrijk om eventuele foto’s van vroegen weer terug naar boven te halen. Misschien wordt je ex emotioneel bij het zien van de leuke herinneringen, en wordt het daarom makkelijker om hem/haar terug te krijgen.

Je kunt een van deze activiteiten van vooraf plannen met je ex, maar wat ook een leuk idee is, om het als verrassing uit te voeren.

Denk erom dat het niet te bedoeling is dat je er ontzettend veel aandacht in steekt. Als je ex ziet dat je hem/haar echt terug wil, zal hij/zij dat echt wel respecteren.

Want het is toch fijn dat de relatie gewoon weer verder kan gaan? Op deze manier krijg je waarschijnlijk makkelijker je ex terug nadat je je ex hebt bedrogen.

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG