JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je ex terug na vreemdgaan

Terug bij je ex na vreemdgaan, het lijkt onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Want vreemdgaan is voor je ex niet leuk. Maar je kunt je ex toch weer voor je terug winnen na het lezen van deze tekst.

Lees ook zeker dit artikel over vreemdgaan. Het is een artikel die ik heb geschreven voor De Telegraaf. In dat artikel beschrijf ik hoe je kunt omgaan met vreemdgaan en of het nu de doodsteek betekent voor je relatie of niet.

Je ex terug na vreemdgaan: praten

Vreemdgaan is voor jou en vooral voor je ex heel erg vervelend. Probeer een afspraak te plannen en praat erover. Bekijk de tips hieronder, misschien maken die het gesprek wat makkelijker.

– Je ex is waarschijnlijk boos. Dat weten jullie allebei. Probeer op een rustige manier uit te leggen waarom je vreemd bent gegaan. Was je boos op je ex? Of had je ruzie? Of deed je het helemaal niet zo bewust als achteraf bleek?

– Laat je ex ook zijn/haar verhaal vertellen. Anders kom je nergens. Laat hem/haar eerst het hele verhaal vertellen voordat je er zelf op gaat reageren. Want als je je ex’ verhaal onderbreekt, zou er ineens een felle discussie kunnen ontstaan, en dat is nou juist niet de bedoeling.

– Doe vriendelijk, maar wees jezelf. Maak vooral geen kwetsende en beledigende opmerkingen, want daar schiet het helemaal niets mee op. Maar let op dat je niet te vriendelijk (slijmerig) wordt, want dat wekt agressie op en dan ziet je ex je ook niet meer zitten. Op deze manier krijg je sneller je ex terug na vreemdgaan.

Doe enkele leuke activiteiten

Als je dan zover bent dat je het hebt uitgepraat, of grotendeels, zou je een leuke activiteit voor jullie tweetjes kunnen plannen. Ga bijvoorbeeld naar een leuke film in de bioscoop, of breng een gezellig avondje door in een restaurant.

Maar het hoeft natuurlijk helemaal geen geld te kosten. Je kunt ook gezellig naar het park gaan en lekker picknicken, of thuis een filmpje pakken, je kunt alles doen. Misschien is het ook wel belangrijk om eventuele foto’s van vroegen weer terug naar boven te halen. Misschien wordt je ex emotioneel bij het zien van de leuke herinneringen, en wordt het daarom makkelijker om hem/haar terug te krijgen.

Je kunt een van deze activiteiten van vooraf plannen met je ex, maar wat ook een leuk idee is, om het als verrassing uit te voeren.

Denk erom dat het niet te bedoeling is dat je er ontzettend veel aandacht in steekt. Als je ex ziet dat je hem/haar echt terug wil, zal hij/zij dat echt wel respecteren.

Want het is toch fijn dat de relatie gewoon weer verder kan gaan? Op deze manier krijg je waarschijnlijk makkelijker je ex terug nadat je je ex hebt bedrogen.

>> Lees verder ook nog dit artikel 'Is je ex terugkrijgen na vreemdgaan mogelijk?'

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl