Je Ex Terug Ontmoeten – Loop Niet Te Hard Van Stapel

Een relatie afbreken kan soms op een erg brutale manier gebeuren. Dit komt omdat gevoelens van liefde vaak heel diep en passioneel gevoeld worden. Je kan bijvoorbeeld denken dat het alles of niets is met je relatie. Maar een breuk hoeft niet definitief te zijn: het kan ook het begin zijn van een tweede start. Je ex terug ontmoeten om de brokken te lijmen is dan iets dat je voorzichtig moet aanpakken.

Je ex terug ontmoeten: niet te hard van stapel lopen

De liefde is een mysterieus fenomeen waarvan de hevigheid veel mensen kan verrassen. Als je door je ex gekwetst bent, kan je reageren met woorden waarvan je al snel spijt kan krijgen. Maar je hebt tenminste open en bloot duidelijk gemaakt wat je voelde en dat lucht op.

Van de andere kant kan hetzelfde gebeuren met je partner: in dat geval komen de woorden het hardst aan bij jou en sta jij versteld van de explosieve woorden van je partner. Als het stof weer is gaan liggen, kan je alweer denken aan een mogelijke goedmaking. Maar hoe heviger de ruzie is geweest, hoe voorzichtiger je hierbij te werk moet gaan.

Een verzoening op komst?

Je ex terug ontmoeten na een breuk kan best wel een stresserende bedoening zijn. Na het einde van de relatie zijn jullie beiden verder gegaan met jullie leven zonder contact met mekaar te hebben. Je bent in feite in het ongewisse over wat je ex nog echt voor je voelt en je wilt hierover natuurlijk duidelijkheid.

Een eerste stap kan bijvoorbeeld zijn om opnieuw contact te zoeken via sms. Een sms’je is minder direct dan een telefoontje en biedt meer ademruimte voor je ex. Je ex kan rustig de tijd nemen om na te denken over een reactie en te beslissen of een nieuw contact nog zin heeft. Met een sms hoef je je ook minder zenuwachtig te maken dan met een echt gesprek.

Na enkele sms’jes kan je stilaan aansturen op een echte ontmoeting. Bereid je voor op wat je wilt zeggen, maar zorg er eerst voor dat je ex ontspannen is bij het begin van de ontmoeting. Maak enkele grapjes en stel je ex gerust alvorens je serieuzere onderwerpen aansnijdt. Je ex terug ontmoeten op een ontspannen manier kan dan een eerste stap zijn naar een verzoening en wie weet, een nieuwe toekomst samen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG