Je ex terug via sms – Hoe moet ik reageren op de berichten van mijn ex?

Het contact met je ex is verminderd. Je vraagt je af of je je ex terug krijgt via sms.

Nadat je relatie is stuk gelopen bestaat de mogelijkheid dat je in een diep dal terecht komt. Maar ergens diep van binnen brandt er nog een klein lichtje van hoop en geloof je nog in een nieuwe start. Hoe pak je het aan om je ex terug te winnen? Een van de mogelijkheden is om het proberen goed te maken via sms. Haal je ex terug via sms: hier volgen enkele tips.

Je ex terug via sms: de voordelen van technologie

Men zegt wel eens dat de moderne technologie er voor gezorgd heeft dat we egoïstischer zijn geworden en minder met mekaar communiceren. Maar op sommige vlakken heeft de technologie onmiskenbare voordelen opgeleverd. Stel je relatie is pas tot een einde gekomen en net als je partner zit je helemaal in de put. Je vraagt je af hoe je weer contact moet zoeken zonder dat je te dwingend overkomt.

Jullie zijn emotioneel allebei tot het uiterste gegaan en hebben harde woorden gesproken tegen mekaar. Op zo een moment is het niet vanzelfsprekend om meteen opnieuw tot een gesprek te komen waarin je open en bloot zegt waar het op staat. Hier is het dat de voordelen van sms erg veel hulp kunnen bieden. Komt je ex terug via sms, dan besef je hoe praktisch de technologie wel kan zijn.

De kracht van woorden

Waar je in een open gesprek wordt afgeleid door lichaamstaal, focust een sms helemaal op de inhoud van je woorden zelf. De dingen die je in een sms wilt zeggen kunnen mooier verpakt worden en tegelijk sterker over komen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker je excuses aanbieden zonder te beginnen stotteren of je ongemakkelijk te voelen.

Schaamte en gereserveerdheid kan je makkelijker loslaten in een sms’je. Je ex terug via sms laten beantwoorden kan je veel informatie bezorgen over hoe je ex zich voelt. Door duidelijk te zijn kan je te weten komen of je ex er nog in gelooft en of jullie nog een toekomst hebben.

Bovendien is het zo dat mensen in hun woorden meer over hun gevoelens tonen dan ze zelf willen. Je kan dus heel wat wijzer worden uit de reacties van je ex. Bovendien kan je ook makkelijk opnieuw je liefde aan je ex verklaren via sms, als je voelt dat ook bij je ex de vlam van de liefde nog steeds brandt.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG