• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terug? Volg Deze Methode!

Een relatiebreuk is nooit om mee te lachen en vaak worden er diepe wonden achtergelaten. Onopgeloste ruzies zijn vaak het nadeel van een relatiebreuk. Gelukkig voor de koppels die uit elkaar zijn gegaan bestaat er een ex terug methode om je ex weer voor jezelf te hebben.

Beeld je eens in, dat jullie weer hand in hand lopen in de stad en een ijsje samen deelt in de zomer. De liefde kan soms heel mooi zijn maar je moet er wel iets voor over hebben. Er zijn een paar do’s en not do’s en wat je niet mag doen wordt hier nu besproken.

 Je ex terug? Methode nummer één

De zoektocht om je ex terug te veroveren kan soms lang zijn. In enkele gevallen kan je een gemakkelijke zoektocht hebben maar soms kan de weg ook vol gevaren zitten die je niet gemakkelijk kan omzeilen. Als je een keertje poeslief tegen je ex wilt doen, kan je dat uiteraard doen maar pas hiermee op! Stel je zegt: “wat zie jij er weer goed uit vandaag”, en je ex heeft slecht geslapen en vindt dat het helemaal niet waar is, kan je ruzie krijgen, ook al bedoelde je het voor één keertje goed.

Geef een complimentje over het kapsel of als je zeker bent van je stuk, zeg dat je ex er vandaag mooi uitziet. Complimentjes geven is leuk maar a.u.b. overdrijf hier niet mee, want voor je het weet neemt je ex je niet meer serieus en dan zit je daar met je complimenten. Dus even in het kort: geef je ex een paar complimentjes maar zeker niet teveel!

Methode nummer twee

De relatie is stuk gegaan, dat is een feit maar waarom is de relatie stukgegaan? Dit moet je jezelf op voorhand heel goed afvragen want stel je voor dat je met je ex terug bent om te praten en je snauwt je ex e hele tijd af. Je geeft je ex de hele tijd de schuld dat de relatie kapot is gegaan. Dit werkt niet bevorderlijk voor de verzoening en laat je best achterwege.

Misschien is het zo dat je ex er deels schuld aan heeft dat de relatie om zeep is gegaan maar vergeet niet dat jullie beiden verantwoordelijk zijn voor hetgeen jullie doen. Het kan niet zo zijn dat het alleen maar je ex is die schuld heeft aan de breuk van je relatie. Ook al heb jij fouten gemaakt, geef deze toe en laat aan je ex zien dat je wilt veranderen.

Methode nummer drie

Als je wilt veranderen, dat is goed maar je moet het ook laten zien. Misschien heb je tijdens jullie relatie een paar fouten gemaakt die op het eerste zicht onvergetelijk kunnen zijn maar voor elk probleem bestaat er een oplossing. Wat ik duidelijk wil maken is dat als je wilt veranderen, die verandering ook moet laten zien aan je ex. Het kan niet zo zijn als je beloofd aan je ex om te stoppen met roken dat je na een 2 weken nog niets hebt gedaan aan het rookprobleem. Om een relatie bij te leggen moeten jullie allebei een beetje naar elkaar toewerken.

Deze methoden om je ex terug te winnen werken gegarandeerd

Om een relatie terug op orde te hebben, heb je natuurlijk meer nodig dan een paar tips. Waarschijnlijk moet je je ex overtuigen van jouw kwaliteiten en dat doe je enkel door jezelf te zijn en alle charmes die je in huis hebt, aan je ex te laten zien. Als je deze tips opvolgt, kom je uiteraard al een stuk verder.

Meer lezen over hoe je het beste je ex kunt terugwinnen? In dit uitgebreide artikel vind je zeer bruikbare tips die jou gaan helpen om je ex voorgoed terug te winnen.

We hebben nog een ander artikel online gezet over hetzelfde onderwerp.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG