• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugkrijgen? Enkele Do’s & Dont’s Op Een Rijtje…

Bijna iedereen kent liefdesverdriet. Een verbroken relatie waar je het niet mee eens was. Gelukkig zijn er ook manieren om dit op te lossen. Je ex terugkrijgen is mogelijk als je hiervoor de moeite wil doen. Weet je zeker dat je ex de ware is? Doe er dan alles aan om je ex terug te krijgen! Er zijn dingen je je absoluut wel, en absoluut niet moet doen.

Wat je wel moet doen:

– Je ex laten weten dat het misschien toch beter is zo. Zo maak je je ex nieuwsgierig naar jou en jouw gedachtes over de situatie.

– Denk realistisch na over de situatie. Geef jezelf niet teveel hoop maar blijf wel positief om je ex terug te krijgen.

– Je ex terugkrijgen is natuurlijk een moeilijke opgave. Het is ook moeilijk om geen contact meer te hebben met je ex, maar zorg ervoor dat je geen stalker wordt. Je moet je ex de ruimte geven om na te denken over de situatie en de dingen die gebeurd zijn tussen jullie.

– Zorg dat je gesteund wordt door je vrienden en laat ook je vrienden advies geven over de situatie. Als zij vinden dat jij je ex moet terugkrijgen, moet je hier zeker voor gaan. Natuurlijk is het uiteindelijk jouw keus, maar vrienden zien je relatie vaak vanuit een ander punt.

Wat je niet moet doen:

– Ga je ex niet stalken. Geef je ex de ruimte om na te denken en laat je ex een tijdje met rust. Op deze manier zal ook je ex misschien inzien dat jullie elkaar erg missen en niet zonder elkaar kunnen. Zo kan ook je ex spijt krijgen van jullie breuk.

– Ga niet zielig doen tegen je ex. Je ex terugkrijgen doe je door positieve dingen aan te kaarten, niet door depressief te gaan doen. Je wil niet dat je ex bij jou terug komt omdat je ex je zielig vindt.

– Maak je ex niet jaloers. De kans dat dit gaat werken is nihil. Je ex zal dan waarschijnlijk ook denken dat je je ex allang vergeten bent en dat is natuurlijk niet jouw bedoeling. Je wil je ex terugkrijgen, niet het gevoel geven dat jij al een nieuwe liefde hebt gevonden.

– Zeg niet tegen je ex dat het je spijt terwijl jij eigenlijk niks hebt gedaan. Steeds sorry zeggen tegen je ex maakt het voor je ex niet anders. Je ex zal niet meteen bij je terugkomen omdat jij je excuses hebt aangeboden. Dit is natuurlijk alleen zo als je echt niks hebt gedaan.

Er zijn gelukkig hulpmiddelen die jou kunnen helpen om je ex terug te krijgen.

Een van die boeken is het boek: “Win Hem/Haar Terug”. Dit boek is geschreven door relatiecoach Michelle vd Berghe. Hierover zijn vele goede reviews te vinden over mensen die net als jij, hun ex terug wilden winnen.

Dit boek geeft jou tips om je ex terug te krijgen. Ook geeft Michelle bijvoorbeeld voorbeelden van waarom jouw relatie stukgelopen is. Daarnaast zal hij je ook helpen om ervoor te zorgen dat je relatie niet opnieuw zal stuklopen. Dit boek is een echte aanrader voor iemand die graag zijn of haar ex terug wil.

 

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG