Je Ex Terugkrijgen? Gebruik Deze Tips…

Wie had gedacht dat je relatie ooit op je klippen zou lopen? Zowat niemand uit je omgeving, en jijzelf nog het minst van allemaal. Jullie waren zo goed op mekaar ingespeeld dat alles zo vanzelfsprekend leek. Er was sprake van een synergie die door niets of niemand kapotgemaakt zou kunnen worden. Maar wat niet kon gebeuren, gebeurde toch: jullie gingen uiteen. Nu voel je je zo bedrukt dat je je constant afvraagt: hoe kan ik mijn ex terugkrijgen?

Nou, hoe kan je je ex terugkrijgen?

Het is niet zo makkelijk om een relatiebreuk te verwerken, zeker niet als je jarenlang samen geweest bent. Er was een heel vertrouwd gevoel dat als een rode draad door jullie relatie liep en dat nu helemaal wegvalt. En nu zit je met de gebakken peren: alles lijkt voor niets geweest. Maar op dit moment van je verdriet is er iets dat heel cruciaal is: je mag de moed niet opgeven. Wat er ook aan de basis lag van de breuk, een vaste relatie geef je niet zomaar definitief op.

Kijk in de eerste plaats in je eigen hart: geloof je zelf nog in de liefde of niet? Is het antwoord ja, zet dan alles op alles en je zal waarschijnlijk je ex terugkrijgen. Stel jezelf de vraag waar je beter had kunnen doen, en of je dit in de toekomst beter kan. Wees ambitieus hierin maar ook reëel: maak jezelf niet wijs dat je van karakter zal veranderen, maar stel jezelf realistische doelen.

Enkele concrete tips

Bekijk ook wat volgens jou de oorzaken van de relatiebreuk zijn vanuit het oogpunt van je ex. Wat is het dat je ex het meest gestoord heeft in jullie relatie? Gaat het vooral om te weinig affectie, of heeft het eerder te maken met praktische discussies? Wat je je zeker moet afvragen is of jullie liefde voor mekaar geminderd is of niet. Is dit niet het geval, dan is de kans dat jullie relatieproblemen opgelost geraken een stuk groter.

Want zolang de essentie hetzelfde blijft, namelijk jullie liefde voor mekaar, is geen enkel probleem onoverkomelijk. De liefde is een mysterieus fenomeen dat steeds weer de kop opsteekt in moeilijke omstandigheden. Maar bekijk ook onderwerpen van alle discussies die jullie hebben gehad en stel een strijdplan op om in de toekomst sneller oplossingen te vinden. Hoe dan ook is de volgende stap onvermijdelijk: een open gesprek met je ex. Als je ex open staat voor communicatie dan heb je de belangrijkste drempel al overwonnen.

Laat in de eerste plaats blijken dat je het nog steeds ziet zitten en hoe je alles wilt beter doen in de toekomst. Je ex zal zeker reageren met meningen en gedachten die ertoe doen en die je wijzer zullen maken. Je ex terugkrijgen wordt dan zeker niet zo onmogelijk als je in het begin gedacht had, wel integendeel. Doordat jullie mekaar al heel goed kennen, wordt het ook makkelijker om mekaar aan te voelen. Hierdoor kunnen jullie een hoopgevende tweede start maken.

Je Ex Terugkrijgen? Gebruik Deze Tips... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties