Je Ex Terugkrijgen. Tips die echt helpen.

Je ex terugkrijgen zal niet in 1 week gebeuren. Maar als je relatie op de klippen is gelopen, is de eerste gedachte die je hebt ‘hoe kun je je ex terugkrijgen met tips die echt helpen‘. Je bent wellicht op zoek naar tips die specifiek bij jou situatie passen.

Natuurlijk is het onmogelijk om in 1 artikel alle situaties te behandelen maar we trachten hier toch jou zoveel mogelijk te inspireren met gedachten en ideeën die je verder kunnen helpen.

In de eerste plaats gaat het om je mindset. Je bent emotioneel nu zo op een dieptepunt geraakt dat je geobsedeerd bent door je ex. Misschien had je nooit verwacht dat het zover zou komen. Zowat niemand uit je omgeving, en jijzelf nog het minst van allemaal.

Je denkt : “we waren zo goed op elkaar ingespeeld dat alles zo vanzelfsprekend leek”. En dat is dus precies het probleem. Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie in een sleur geraakt en deden jullie weinig moeite om dat te veranderen. Maar toch, je voelde dat er sprake was van een bepaalde synergie. Een bepaalde kracht tussen  jou en je ex die door niets of niemand kapotgemaakt zou kunnen worden. Klopt dat?

Maar nu is de relatiebreuk een feit. Je bent op zoek naar strategieën waarmee je ex terugkrijgen gemakkelijker gaat. Maar pas op! Het mag geen obsessie worden. Laten we nu eerst een kijken naar wat stap 1 is. Dat is om er zelf emotioneel er weer bovenop komen.

Je ex terugkrijgen begint met de juiste mindset

Het is niet zo makkelijk om een relatiebreuk te verwerken, zeker niet als je jarenlang samen geweest bent. Er is de loop der tijd een heel vertrouwd gevoel ontstaan. Dat vertrouwde gevoel valt nu weg. Je hebt het idee dat alles lijkt voor niets is geweest. Maar op dit moment van je verdriet is er iets dat heel cruciaal is:

je mag de moed niet opgeven, maar blijf geloven in jezelf en je eigen kracht

Niet in de eerste plaats dus voor je ex, maar juist voor jezelf. Natuurlijk denk je dat je je relatie niet zomaar mag opgeven, maar pas op voor obsessief gedrag. Jouw ex mag zeker niet bepalen hoe jij je voelt. Als jij je door je emoties laat leiden dan geef je je eigen kracht weg. Misschien geef je die kracht wel weg aan je ex zodat zij of hij de controle over je heeft. Is dat wat je nu echt wil?

Hoe denk je zelf over relaties en andere potentiële partners?

Je ex terugkrijgen begint in de eerste plaats met deze vragen. Ze dienen als tips om de juiste keuze te maken:

  • Geloof je zelf nog in de liefde of niet?
  • Hoe denk je over het algemeen over relaties?
  • Denk je dat je alleen gelukkig kunt worden met je ex?
  • Of denk je dat je ook een gelukkige relatie kunt krijgen met andere partners?

Zorg dat je eerst vrede hebt met de breuk.

Pak de situatie rustig op, bekijk het vanaf een afstand. Benader je ex begripvol en met respect. De kans dat je je ex zult terugkrijgen vergroot je daarmee aanzienlijk. Stel jezelf de vraag hoe het ook anders had kunnen gaan. Wat heb je geleerd van je relatie? Zie je nog perspectief?  En wat ten aanzien van je ex?

Wees ambitieus maar ook reëel: maak jezelf niet wijs dat je van karakter zal veranderen. Ook je ex zal dat niet. Je zult wat je karakter betreft je eigenaardigheden blijven behouden. Hetzelfde geldt voor je ex maar je kunt wel degelijk leren de dingen anders te benaderen. Stel dat je je ex met mijn hulp en tips kunt terugkrijgen. Wat kun je hem of haar dan bieden? Welke redenen zal hij of zij hebben om bij je terug te komen?

Wanneer je je ex eenmaal terug hebt, pas dan begint het échte werk!

De oorzaak van de breuk

Bekijk ook wat volgens jou de oorzaken van de relatiebreuk zijn vanuit het oogpunt van je ex. Wat is het dat je ex het meest gestoord heeft in jullie relatie? Gaat het vooral om te weinig affectie, of heeft het eerder te maken met praktische discussies? Wat je je zeker moet afvragen is of jullie liefde voor elkaar minder is geworden of niet. Is dit niet het geval, dan is de kans dat jullie problemen kunnen worden opgelost een stuk groter.

>> Lees ook deze 21 tips hoe je in de toekomst je relatieproblemen kunt voorkomen

Want zolang de essentie hetzelfde blijft, namelijk jullie liefde voor elkaar, is geen enkel probleem onoverkomelijk. Er zal wel moeten worden gewerkt aan die problemen. Echter, de liefde is een krachtig fenomeen dat je steeds weer zal helpen in moeilijke omstandigheden.

Bekijk ook onderwerpen van alle discussies die jullie hebben gehad. Stel een plan op om in de toekomst sneller oplossingen te vinden. Hoe dan ook is de volgende stap onvermijdelijk: een open gesprek met je ex. Als je ex open staat voor communicatie dan heb je de belangrijkste drempel al overwonnen. Nogmaals: toon begrip voor je ex en begin met de breuk te accepteren.

Laat in de eerste plaats blijken dat je het nog steeds ziet zitten en hoe je alles wilt beter doen in de toekomst. Kom met concrete voorbeelden. Je ex zal zeker reageren met meningen en gedachten die ertoe doen en die je wijzer zullen maken. Laat zien dat je waardeert dat je ex die met je deelt. Je ex terugkrijgen wordt dan zeker niet zo onmogelijk als je in het begin gedacht had. Doordat jullie elkaar al heel goed kennen, wordt het ook makkelijker om elkaar aan te voelen. Hierdoor kunnen jullie een hoopgevende tweede start maken.

Je kunt je ook hieronder inschrijven voor het nr 1 ex terugwinnen geheim en de gratis training ontvangen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG