Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugkrijgen Na Vreemdgaan Mogelijk?

Je ex terugkrijgen na vreemdgaan. Mogelijk of niet?

Het kan gebeuren dat je een misstap hebt begaan waar nu je ontzettend spijt van hebt. Natuurlijk word je dan gestraft, want je ex gaat ervandoor en je leven ziet er uit als een grote puinhoop. Geen paniek, voor elk probleem bestaan een oplossing.

Lees ook zeker dit artikel over vreemdgaan. Het is een artikel die ik heb geschreven voor De Telegraaf. In dat artikel beschrijf ik hoe je kunt omgaan met vreemdgaan en of het nu de doodsteek betekent voor je relatie of niet.

Je ex terugkrijgen na het vreemdgaan

Als je bent vreemd gegaan,of het nu lang geleden is of niet,  je ex partner is gekwetst omdat je ontrouw bent geweest. Vertrouwen in de relatie is heel essentieel. Zonder vertrouwen kan een relatie niet bestaan.

Ook al ben je maar één keer vreemdgegaan en heb je er zoveel spijt van dat dit alles is gebeurd, het kan jullie verdere relatie behoorlijk bedreigen. Als het vertrouwen volledig weg is bij je ex, zul je hard moeten werken om het vertrouwen weer terug te winnen. Hier zul je zeer veel tijd voor uit moeten trekken want het vertrouwen terugwinnen gaat niet van de ene dag op de andere.

Hoe kun je dat doen? Door in eerste instantie veel te praten en door te laten zien wie je bent. Door te laten zien dat er een weg is. Het allerbelangrijkste is dat je veel begrip toont en dat je je ex geruststelt. Stel je ex gerust door te vertellen dat je graag eerlijk wilt zijn en hem/haar wilt vertellen wat nu de werkelijke onderliggende reden is geweest voor het feit dat je ontrouw bent geweest.

Als je echt veel waarde hecht aan je relatie, toon oprecht berouw. Pak het voorzichtig aan en geef je (ex) partner alle ruimte om vragen te stellen. 

Jouw ex terugkrijgen na het vreemdgaan is niet gemakkelijk, maar het is wel mogelijk!  Je moet je wel realiseren dat je ex misschien alles kan vergeven maar dat het een tijd duurt om te vergeten. Wees van goede wil, praat veel met elkaar, toon begrip. Op deze manier maak je de meeste kans om je relatie te redden en je ex weer voor je terug te winnen. 

Heb je meer hulp  nodig? Onderaan deze pagina staan de opties hoe ik jou verder kan helpen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG