Je ex terugkrijgen voor jezelf of…

Na de relatiebreuk wil je maar één ding en dat is zo snel mogelijk je ex weer terug voor jezelf winnen. Nu dat het uit is geraakt tussen jullie beiden, besef je dat je toch niet zonder hem of haar kan. Een dergelijke gedachte is echter geen goed uitgangspunt.

Je ex terugkrijgen zul je daarom dan ook nooit moeten willen vanuit wanhoop of een tekort. Het verlangen om je ex terug te krijgen zou wel gezond zijn als dat gevoel voortkomt uit de gedachte : ik heb nog zoveel liefde met mijn ex te delen. We zijn van ons pad geraakt en nu besef ik meer dan ooit wat we nog samen kunnen verbeteren.

Je ex terugkrijgen zul je dus niet in de eerste plaats moeten willen voor jezelf, maar eerder nog om je ex gelukkig te maken.

En wat als je ziet dat je ex al een ander heeft?

Je raakt nu wellicht in paniek omdat je bang bent dat als je niet snel actie onderneemt je ex er met een ander vandoor zal gaan. Maar ook dat is geen goed uitgangspunt. Als je overhaaste dingen gaat doen en je laat je meeslepen door emoties, zul je altijd verkeerd bezig zijn.

Er bestaat niets anders ter wereld waar het angstzweet zo van kan uitbreken. Zeker als je ook nog eens werkelijk ziet dat je ex al met een ander aan het daten is. Je denkt en voelt: “nu heb ik de kans verkeken want ik heb te lang gewacht”. Niets is echter minder waar. Als je ziet dat je ex al zo snel een ander heeft kan het ook zijn omdat hij of zij eenvoudigweg niet in staat is een tijdje alleen te zijn. We spreken hier dan over een rebound relatie.

Wat kun je zelf doen om je ex terug te krijgen. Hier wat belangrijke tips:

Niet alleen onderstaande tips zijn belangrijk als je je ex wilt terugkrijgen. Het gaat er dus om dat je ze gebruikt vanuit de juiste mindset. We geven je hier 4 tips die belangrijk kunnen zijn voor jouw situatie:

Je ex terugkrijgen – las eerst een rustmoment in

Als je na een tijdje van rust (we noemen dit ook wel de periode van radiostilte) nog niets van je ex hebt gehoord, stuur dan eerst een simpel smsje met een korte anekdote over wat je de afgelopen week hebt meegemaakt. Sluit af met een belangstellende vraag hoe het gaat met je ex.

Krijg je niet onmiddellijk antwoord? Raak dan niet in paniek. Krijg je antwoord en je merkt dat het wel goed zit, dan kun je aan je ex voorstellen om elkaar eens te zien om samen te praten. Indien je ex toestemt moet je alles tot in het detail voorbereiden om ervoor te zorgen dat niets misloopt.

Kies een rustige dag voor af te spreken en een favoriet plekje. Mocht je ex veel van de zee houden, aarzel dan niet om haar een dagje mee uit te vragen. Zo maak je het in ieder geval gezellig, kun je je ex laten merken dat je rekening houdt met haar of zijn voorkeuren.

Wees een echte gastheer of gastvrouw

Je ex terugkrijgen kan in deze een beetje delicaat zijn maar met de beste voorbereidingen moet het vast en zeker lukken. Als je met je ex uitgaat wees dan echte hofheer als je een man bent en een gastvrouw als je een vrouw bent. Open en sluit de deuren voor je ex.Trakteer op de lekkerste drankjes. Overdrijf niet in want je ex zal op je afknappen. Hou je vooral aan de etiquetteregels. Niets is zo onaantrekkelijk voor je ex als jij je niet weet te gedragen ten aanzien van de ober die jullie de drankjes inschenkt. Je ex kijkt namelijk ook naar hoe jij je ten opzichte van anderen gedraagt.

Vrouwen hebben  graag dat je moeite doet en mannen vinden het fijn om een paar woorden van waardering te horen.

Bloemen mee brengen naar je afspraakje?

Het hangt natuurlijk wel af van je situatie, maar kom je direct aan met een enorm boeket en je hebt zojuist een fikse ruzie gehad? Je ex kan denken ‘wat een slijmbal’, maar dat is ook afhankelijk van het karakter van je ex. Beter is om in zo’n geval een brief te schrijven die je meeneemt naar je afspraakje.bloemen voor je ex

Vraag je ex onder het genot van een glas wijn “Ik heb een en ander op papier gezet en dat wil ik graag aan je voorlezen”.

Is die afspraak goed verlopen dan zou je nog kunnen overwegen om de volgende dag een roos te laten bezorgen in een mooie verpakking. Voeg er een kaartje bij met wat woorden wat die roos nu symboliseert voor jullie relatie.

Je ex terugkrijgen na een gezellige babbel

Gezellig babbelen met je ex is natuurlijk altijd belangrijk. Immers, je zorgt er uiteraard voor dat je ex een goed gevoel heeft bij ieder contact dat je met je ex hebt. Belangrijk is dat je opstapt op het meest spannende moment. Zo heb je dan nog in ieder geval een stok achter de deur. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “goh ik vind het super gezellig samen maar ik moet nu echt gaan. Zullen we deze afspraak op een ander moment weer voortzetten?”.

Heeft je ex een gezellig moment met je beleefd dan zul je ex natuurlijk niet zo snel weigeren. Neem wel de tijd voor het terugwinnen van je ex. Dergelijke momenten zullen veelvuldig voor moeten komen en je zult tijdens die momenten de juiste technieken  moeten toepassen. Deze vind je bijvoorbeeld in mijn gratis training die je hieronder kunt aanvragen.

>> Mijn beste artikel over het terugwinnen van je ex vind je overigens op deze pagina ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ <<

Je ex terugkrijgen voor jezelf... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties