Je ex terugkrijgen voor jezelf…

Na de relatiebreuk wil je maar één ding en dat is zo snel mogelijk je ex weer terug voor jezelf winnen. Nu dat het uit is geraakt tussen jullie beiden, besef je eindelijk dat je toch niet zonder hem of haar kan. Daar is niets mis mee, alleen is het zo dat als je van plan bent om je ex terug te veroveren, heel veel moeite moet doen. Deze keer moet je ex beseffen dat zij de enigste is voor jou ter wereld en dat kan je zweet, tijd en geld kosten. Dat laatste is geen probleem want binnenkort lopen jullie misschien weer samen op het strand hand in hand. Maar voor het zover is…

Je ex terugkrijgen alvorens zij een ander heeft

Er bestaat niets anders ter wereld waar je zo het zuur van kan krijgen en dat is als je ziet dat je ex met een ander loopt over straat. Je hebt de kans verkeken omdat je misschien te lang hebt gewacht. Als je niet weet hoe je je ex opnieuw moet veroveren lees dan snel door naar de volgende tips.

Je ex terugkrijgen – las eerst een rustmoment in

Als je na een tijdje soms twee of drie weken nog niets van je ex hebt gehoord dan mag je gerust je ex een sms sturen hoe het met haar is. Krijg je niet onmiddellijk antwoord, dan wacht je best nog even. Krijg je antwoord en je merkt dat het wel goed zit, dan kun je aan je ex voorstellen om elkaar eens te zien om samen te praten. Indien ze toestemt moet je alles tot in het detail voorbereiden om ervoor te zorgen dat niets misloopt. Kies ene kalme dag voor af te spreken en kies een favoriet plekje uit. Mocht je ex veel van de zee houden, aarzel dan niet om haar een dagje mee uit te vragen. Zo imponeer je haar en krijgt ze een signaal dat je het deze keer wel meent.

Wees een echte gastheer of gastvrouw

Het is het moment om je ex nu terug te krijgen, als je nu nog iets fout doet is de kans sowieso verkeken en kan je best een ander zoeken. Je ex terugkrijgen kan in deze een beetje delicaat zijn maar met de beste voorbereidingen moet het vast en zeker lukken. Als je met je ex uitgaat wees dan echte hofheer. Open en sluit de deuren voor je ex en trakteer haar op de lekkerste drankjes. Overdrijf hier niet in want vrouwen zijn meestal niet te koop, behalve als het over miljoenen gaat. Houd je een beetje aan de etiquetteregels. Vrouwen hebben dit graag dat je moeite doet om haar terug te winnen.

Breng een bloemetje mee

Als je van te voren nog even een bloemenwinkel kunt binnenspringen om het mooiste boeket te kopen dan ben je één van de gelukkigste. Het hoeft natuurlijk geen bloemen te zijn, vooral als je ex bloemen haat maar het kan ook een lekkernij of een goede fles wijn zijn. Je moet beroep doen op je expertise want jij alleen weet wat je ex tenslotte graag heeft. Als je het echt niet weet, kun je natuurlijk eens polsen bij haar vriendinnen, die weten het vast.

Je ex terugkrijgen na een gezellige babbel

Als je een goede babbel achter de rug hebt en je voelt dat het snor zit, kun je in je ex haar ogen kijken en als je een soort glinsterende ster ziet schijnen dan moet je haar voorzichtig kussen. Als ze het toelaat dan is de verzoening begonnen. Meestal zal ze niet achteruit gaan want anders was ze niet met je mee gegaan op tweede date.

Je ex terugkrijgen voor jezelf... by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties