• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugwinnen Begint Met Het Zoeken Van Afleiding!

Op een moment in je leven kom je iemand tegen waarvan je denkt dat dit jouw ware liefde is. Jullie zijn veel samen en doen allerlei leuke dingen. Je leeft op een roze wolk waar je niet meer vanaf wil. Je ziet alles vrolijk in tot ineens de donkere wolk voorbij komt.

Je ex heeft de relatie verbroken en jij bent hier natuurlijk helemaal kapot van. Je denkt steeds aan de mooie en leuke tijden die jullie samen hebben gehad en wil niks liever dan je ex weer terugkrijgen. Maar hoe doe je dat nou precies? Daarbij ga ik jou helpen!

Hoe win je je ex terug?

ex terug Veel mensen denken na de breuk ook meteen: Hoe win je je ex terug? En daarbij zal ik jou gaan helpen. Let op: Het is niet makkelijk en ik garandeer je niet dat het binnen een week is opgelost.

Je zult hiervoor hard moeten werken en ook veel geduld moeten hebben, maar dan is de kans ook veel groter dat jij er in slaagt om je ex terug te winnen. Ben je klaar om de relatie met je ex terug te krijgen? Lees dan maar snel verder…

Een tip die je eigenlijk altijd hoort op dit gebied is dat je afleiding moet zoeken. Dat klopt ook! Afleiding zorgt ervoor dat jij minder aan je ex zal denken en zal jou over het algemeen ook goed doen. Je mag natuurlijk zelf weten wat voor afleiding dit is.

Een leuke cursus bijvoorbeeld. Dan ben je ook nog eens heel nuttig bezig om jezelf te ontwikkelen en denk je minder aan je ex.

 

Natuurlijk kan je ook leuke dingen gaan doen met vrienden of het werk doen waar je steeds maar niet aan toe kwam. Bedenk je eens hoe veel meer tijd je nu hebt.

De bedoeling van afleiding zoeken is ook zodat je geen contact hebt met je ex. Het is de eerste tijd beter dat jullie even geen contact hebben om na te denken. Zo komt je ex er misschien ook wel achter dat je ex jou mist, net zoals jij je ex mist. Dat is dan weer goed voor de relatie omdat je ex dan misschien inziet dat het niet de juiste keus was om de relatie te verbreken. Hoe win je je ex terug is dus eigenlijk niet heel moeilijk, maar een kwestie van de goede tips opvolgen en niks te overhaasten.

Na een aantal weken kun je weer eens proberen om contact te leggen met je ex. Merk je dat je ex dit nog even niet wil, laat je ex dan met rust. Je kan het later altijd weer proberen. Als je ex wel interesse heeft in contact met jou, maak dan gebruik van de situatie. Vraag of je ex zin heeft om eens wat te gaan drinken op een terras bijvoorbeeld. Zo kunnen jullie even bijkletsen over de dagelijkse dingen. Maar het is niet slim om te beginnen over jullie breuk. Dit kan voor bijvoorbeeld ruzie en irritaties zorgen en dat is niet wat je wil. Hou het gezellig en laat zien hoe leuk jij eigenlijk bent!

Denk jij net als vele anderen: Hoe win je je ex terug? Dan kan Michelle vd Berghe jou hierbij helpen. Zij heeft een boek geschreven die net als jij dachten: “Win Hem/Haar Terug” dat je terugvindt in ons liefdesverdrietacademie.

En inmiddels heeft Michelle ervoor gezorgd dat honderden koppels weer gelukkig bij elkaar zijn. Dit kan ook jou gebeuren! Michelle is relatiecoach en zeer succesvol op het gebied van koppels terug bij elkaar te brengen en personen die kampen liefdesverdriet te helpen om het verdriet snel en efficiënt te verwerken.

Michelle kan jou zeker helpen om je ex terug te winnen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG